"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. června 2017 20:41
Reakce na carries:

Ach rybenky  Babka mala v dome vlhko, rybenky mala pod vaňou alebo si pamätám že boli aj pod kobercom. Na ne som fakt zabudla a už viem čo budem sledovať pri každom vstupe do kúpelne. 

Tarantuly mám momentálne dve, predtým ich bolo jedenásť plus 4 škorpióni. Najlepšie bolo keď som išla pozrieť škorpióna a on nebol v terárku. No nakoniec sa našiel pod posteľou, to som ja už ale poskakovala a panikárila pred bytom na schodisku  Mala som ich rada, okrem jednej stromovej tarantuly. Tá bola dosť agresívna. 

Online Mulen
5033 příspěvků moje polička 27. června 2017 21:26
Reakce na Jiná Realita:

On Achille Gregor napsal Tři bláznivé robinsony, takovou v podstatě kopii Třech mužů ve člunu. Četla jsem to kdysi za mlada a zaboha jsem nemohla najít, jak se to jmenovalo, pamatovala jsem si, že byli taky tři kamarádi a projížděli ve starém MG Skotsko. Až nedávno jsem na to narazila a docela mě to zklamalo. Narozdíl od třech mužů, ty já můžu furt 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 27. června 2017 22:29
Reakce na 999:

Maminku zdravím, mám to s hadama stejně. Jen ten pohyb se u mě neblokuje, ale násobí :) Kdysi jsme jeli na kole po hrázi rybníka, periferním viděním jsem zaregistrovala pohyb ve vodě. Plavala tam užovka a já jsem ve vteřině byla půl km od rybníka. 

A ptáci... když jsem poprvé viděla ten slavný horor, dost dlouho mi nedělalo dobře vidět pohromadě jakékoli ptáky ve vyšším počtu než dva. A zrovna jsme bydleli na kraji sídliště, kde se na nezastavěné ploše srocovali havrani. Fuj.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. června 2017 22:34

ufff take mam fobii z hadu.:-/

Kdyz mi prebehl v Recku pres cestu tak se mi fakt zastavilo srdce.A nejlepsi na tom je,ze jako decko,i v puberte sem je mela rada.Pak sem mela trikrat po sobe sen,ze mi kousl do dlane a fobie je na svete.Uz jen jak to pisu tak koukam kolem sebe.:-D

A tim zdravim Emerald !jeji ikonka mi nedela moc dobre.

Offline Myrtila
5362 příspěvků moje polička 27. června 2017 23:10
Reakce na :

Ja se priserne bojim pavouku a kdysi jsem se snazila te fobie zbavit, nebo ji aspon zmirnit. S pomoci psycholozky jsem se dobrala k tomu, co je za tim strachem schovane, ale dal se mi dostat nepodarilo. 

Na druhou stranu, i kdyz se jich fakt strasne bojim, dokazu se na ne treba koukat pres sklo terarka, jinak me totiz bezobratli spis fascinuji a zajimaji. Ale hlavne se nesmi pohnout, natoz smerem ke mne (ted by se mi tu hodil ten panicky pobihajici smajlik ).

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. června 2017 00:01
Reakce na :

Mám úplně stejnou fóbii, jsem ráda, že v tom nejsem sama!

Na jaře po dešti mám problém dojít na stanici autobusu. A nikdy, nikdy jsem nechodila po dešti do parku  Rovněž tak nesnesu ani obrázek. Už jen pomyšlení mi nahání husí kůži.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. června 2017 00:07

S těma žížalama jsem si vzpomněla, jak jsme je jako malí sbírali (já s bratránkem) a živé zauzlovali na prádelní šňůru. Pak na ty mrskající se žížaly nalítávali ptáci a ozobávali je z té šňůry .  

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 00:55

Pro fobiky hlásím, že v Pražské zoo se dělají kurzy, jak se zbavit fobií. Kamarádka tam dělá, úspěšnost je prý vysoká 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. června 2017 06:49

Hlásím, že já se hadů nebojím, ani žížal, ani myší.  

Ale jakmile to má víc než čtyři nohy!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. června 2017 07:31
Reakce na :

no, ja som sa vyliečila z fóbie z pavúkov neplánovanou šokovou terapiou. Len neviem, či ti to mám napísať, aby som ti nespôsobila ešte väčší šok

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 28. června 2017 08:19
Reakce na betsey:

Nechápu, mě jeden nohatec chtěl nedávno vyléčit, ale nepomohlo to, ještě teď "tuhnu" při té vzpomínce 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 28. června 2017 08:39
Reakce na Kiore:

To by se mi hodily pro ty pavouky a další humusy, kterých se už jen štítim, dost to otravuje život.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:03
Reakce na crazydaisy:

Ježkovy oči! Jsi si jistá, že z tebe nevyrostla sadistická psychopatka?!

Online Potrefenáhusa
38916 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:14
Reakce na Sweet Potato:

na pavouky a podobnou havěť doma je dobrá kočka, akorát s tím teda taky leckdy prováděj dobrý nechuťárny

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:20

U mě je třeba irelevantní počet nohou, ale hmyz se musí dát sklepat, jakmile to nejde pokouší se o mě infarkt!

Online Potrefenáhusa
38916 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:21
Reakce na Mutziputzi:

to já taky nemám ráda, když nevím, kam to poběží, pavouka na ruku bych asi vzala, ale nesměl by se nikam rozběhnout

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Hele, když ti leze čmelák do nohavice, tak taky vůbec neni roztomilej!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:39
Reakce na Potrefenáhusa:

na pavouky a podobnou havěť doma je dobrá kočka, akorát s tím teda taky leckdy prováděj dobrý nechuťárny

Kocici duo si dnes rano odchytilo muru. Zavladlo totalni kocici nadseni a to prave vzruso. Nemohla jsem to videt, rychle jsem odesla do prace. 

Online Potrefenáhusa
38916 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:43
Reakce na jinx:

jak se vždycky dívaj pod tu pacičku, jestli to fakt chytily a ono jim to uletí...

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 28. června 2017 09:44

Já mám fobii z letících brouků. Když letí deseticentimetrový roháč a vydává zvuk jako malé dopravní letadlo, normálně se mi udělá na zvracení, klesne mi tlak a jdu k zemi. Ten strašnej zvuk!!! Bzučení včel, much atd, takové ty vyšší frekvence mi nevadí, ale ti brouci...Fuuuj