"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 28. června 2017 10:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Veľkého leguána by som nechcela, radšej malého chameleóna alebo gekona a k tomu psa a mačku Aby bola ZOO kompletná. Ja by som teda chcela ešte papagája, ale to už by sme boli asi ako cirkus...

Ja sa na veľkých pavúkov v teráriu dokážem pozerať, nevadia mi ani prírodopisné filmy o nich a obrázky pavúkov. Ale akonáhle by sa to pohlo a nedajbože smerom ku mne, tak by sa vo mne krvi nedorezal.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. června 2017 10:53
Reakce na Mutziputzi:

výjimečně se naprosto shodneme 

jak se s tím nedá pomazlit nebo to nevypadá aspoň líbezně a dekorativně v pohybu, tak toho chov nechápu. pokud se to navíc musí krmit živou stravou, tak už vůbec ne.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 10:54
Reakce na Potrefenáhusa:

vypadalo to ze z nej vysly vsechny vnitrnosti a umira - nacez me mejitelka uklidnila ze v poho, jen touzi po zelvici:-o

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 28. června 2017 10:58

V Mexiku a jinych zemích v Karibiku běhají celkem běžně leguáni, varani, někteří docela velkých rozměrů, ale myslím, že nebezpečí od nich nehrozí. Spíš se leknu těch nehybných :)  Synovi se tam zase líbí aguti, kapybary. 

Já nejvíc nesnáším klíšťata :(

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 10:59

Aha, tak želvu zase zakazuji))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:02
Reakce na Tulipe:

klíšťata!! fuj, na nich je asi nejhorší to, jak se nedají setřepat, ale drží a drží. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:05
Reakce na Tulipe:

Ja by som asi nedokázala žiť v Austrálii. Si neviem predstaviť , že prídem domov z práce a posteľ mi ohrieva had, pavúk (v najlepšom prípade funnel-web spider) alebo čokoľvek iné. V noci by som asi ani nespala 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:06

tak to jsem viděla jednou, taková uplně vylezlá kloaka, to mi nepřišlo jako hezkej pohled a ani želvák nevypadal, že by si to nějak užíval.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:23
Reakce na Jiná Realita:

klíšťata!! fuj, na nich je asi nejhorší to, jak se nedají setřepat, ale drží a drží. 

jo souhlas. klíště je jediná tuzemská potvora která je skutečně nebezpečná. ty ostatní sou jen hnusný, vlastně o nic nejde..

Amun jj po mnoha historkách z australského běžného života jsem usoudila že by se mi tam velice líbilo, ovšem musela bych napřed prodělat nějakou tu hloubkovou terapii. jinak bych se tam nejpozděj do týdne zbláznila

(a to mi nevadí fakt nic jinýho krom těch pavouků, jenže představa pavouka velikosti podšálku ve skříni mezi oblečením

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:28
Reakce na :

Že nudiť :D No počkaj až by si ho mala v posteli, nuda by ťa prešla 

Funnel-web spider žije tuším iba v Austrálii a ten je malý(1 až 5cm) a jeho uhryznutie je smrtelné. Takýchto smrtelne jedovatých vecí tam majú asi ešte viac. 

Svätojánsku mušku som aj ja videla prvýkrát naživo. :) Bolo ich viac, nikdy predtým som si toho nevšimla.

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:36
Reakce na paktofonika:

Svätojánske mušky u nás v meste dlho neboli. To tak posledné 3 až 5 rokov. 

Je to zábavné. A keď je tma tmúca, svetlo je aj užitočné 

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:47
Reakce na Bledule:

My jsme říkali štipka. 

Štipka! Na tenhle výraz jsem úplně zapomněla!

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:49

Já znám zase tenhle 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:16
Reakce na michaela:

Ja som na nich narazila pri cintoríne. Si hovorím, že čo to v tej tráce svieti a ejha mušky :D Normálne by som si ich nevšimla, ale Amy chcela jednú zjesť a trochu sa s ňou "hrala"

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:57
Reakce na Klara:

Krehutka dekuji. vcera prisla sms od dpd a teprve dnes email. ani mi nikdo z HM neodpovidal na dotaz, proto jsem uz byla nervozni. to je tak kdyz neco objednate na vylet a potrebujete za par dni odjet :))

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:00
Reakce na :

Kruci, ne ze bych ti to prala, ale taky jsem rada, ze nejsem jedina. Lidem vetsinou moje fobie prijde fakt smesna  ty vis, proc ji mas? Jj po desti do parku, nikdy!

Nevím proč. Mám to odjakživa. Nikdy jsem na to nedokázala ani pohlédnout.

Moje matka zcela nesobecky nelitovala námahy, aby mě z toho vyléčila, honíc mě s tím hnusem v ruce... kterážto terapie nejen nezabrala, ale pamatuju si ji (a neodpouštím) i po padesáti letech.

Na základce jsem měla spolužáka, kterej to za pětikorunu žral!