"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:16

"A nemohli bysme místo toho radši sníst tuhle tu tu žížalu?"
"Sníst žížalu není důkaz odvahy, to je akorát důkaz, že si čuně."

"Vy ste všichni poseloutkové!"

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:17
Reakce na barbucha:

Ja som mala spolužiaka co žral veci vyprodukovane vlastným telom. A nechcel za to ani prachy. Ešte teraz mi je z toho zle 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:18
Reakce na :

Když s hadama mám kapku problém taky  to bych radši zastýlala škorpióna a rodinku tarantulí...

Všichni si je "chválej", jak jsou hebký a veskrze příjemný na omak - párkrát jsem se dostala do blízkosti nějaký tý krajty, a i když ji majitel držel, prohlašoval za mazlíčka roku a vůbec, tak jsem si sáhnout nedokázala. Ani koukat na ně moc nemůžu - takže tv kanály se zvířecími apod. dokumenty jsou pro mě navždy ztracený, protože tam jsou hadi snad nejoblíbenější!

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:19
Reakce na paktofonika:

tak to jsem se spolužákem, co pil v 1. třídě inkoust a jedl bílou lepící pastu, fakt žabař!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:40
Reakce na barbucha:

si představ teplou měkkou koženou kabelku:-)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 28. června 2017 14:54
Reakce na betsey:

no, ja som sa vyliečila z fóbie z pavúkov neplánovanou šokovou terapiou. Len neviem, či ti to mám napísať, aby som ti nespôsobila ešte väčší šok

Chci to vědět!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. června 2017 14:58

Děkuju. Odteď žádnou nevemu do ruky.

49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:04
Reakce na barbucha:

malickost 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:07
Reakce na :

Já mívala sny lítací... i se v nich padalo, ale nikdy nedopadlo  Někde jsem četla, že ten dopad není možnej ani ve snu. Jako že by dotyčnej dostal v tu ránu infarkt...

49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:14
Reakce na barbucha:

jj jako v matrixu:-))

mne se zdava ze me rozmackava vytah, ale nikdy nerozmackne:-) bud se v posledni chvili dostanu ven nebo se hruzou probudim. klaustrofobii nemam a vytahy mi nevadi...

horsi sny jsou ze mi preskocilo. jsem v blazinci nebo tak nekde. mam ruzny vidiny, halucinace. vim ze se mi to jen zda a tak si prikazu se vzbudit. uuuf super-a sakra, zas vidim ty same halucinace. prosim at me daji do ustavu a nejaky prasky. to teda i po probuzeni mivam dost strach... 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:29

já mám nejhorší noční můru, že se mi drtí zuby o sebe a sypou se mi v puse na prach, fuj, už se mi to hodně dlouho nezdálo.

49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:39
Reakce na Potrefenáhusa:

auvajs:-(

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:40
Reakce na Potrefenáhusa:

tuhle mám taky.... uaaaa

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Takéto sny mávam aj ja, fuj... aj výťahové. Ale tie sú o tom, že nastúpim do výťahu, stlačím tlačítko a následne ma výťah vozí hore dole a nechce zastaviť.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:44

ja mam nejcasteji,ze potrebuju pomoc a zaboha se nemuzu dovolat.Ztratim hlas,nedokazu vytukat tel.cislo.Taky je to pekne hnusny.:-/

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:49
Reakce na carries:

Výtahové sny mám taky, někam mi ujelo dítě a já nemůžu zastavit na tom správném patře, brr.

Zarinya Tyhle telefonní sny jsou hrozné, potřebuju volat sanitku třeba a nejde to. S nástupem dotykových telefonů se mi dost často zhmotňují

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:49

Mi asi nevadí žádná zvířata, pokud té havěti není moc. Pavouky v klidu vezmu a dám ven, žížaly odklízím z cesty, český berušky chránim a čínský vraždím, hadi jsou super, myši nosí Fuska domů běžně.

A perlička z Australie: Grilovali jsme na tábořišti hluboko v buši, seděli na dřevěných podestách aby nás něco nekouslo ze země. Byla tma, svítili jsme si silnou baterkou. Držela jsem v ruce ohlodanou kost, přítel šel pryč a vzal si s sebou to světlo. V tu chvíli mě shora přikryla vlna čehosi. Zařvala jsem ať se okamžitě vrátí. Když na mě posvítil, byla jsem obalena vrstvou miniaturních mravenců.  Oni čekali nade mnou ve stromě na tu kostičku. Jen co se rozsvítilo, mravenci okamžitě zdrhli jako jeden muž :-) ani jeden kousanec, nic, fakt chtěli jen tu kost :-)

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Nepsala jsi už o těch zubech? S někým už jsem to určitě rozebírala. Ta dotyčná myslím měla se zuby problémy i v reálu. Mně se to taky semtam zdá, i když mezi své Top10 nočních můr to neřadím. Zuby mám zdravě.