"A nemohli bysme místo toho radši sníst tuhle tu tu žížalu?"
"Sníst žížalu není důkaz odvahy, to je akorát důkaz, že si čuně."
"Vy ste všichni poseloutkové!"
"A nemohli bysme místo toho radši sníst tuhle tu tu žížalu?"
"Sníst žížalu není důkaz odvahy, to je akorát důkaz, že si čuně."
"Vy ste všichni poseloutkové!"
Ja som mala spolužiaka co žral veci vyprodukovane vlastným telom. A nechcel za to ani prachy. Ešte teraz mi je z toho zle ![]()
Když s hadama mám kapku problém taky
to bych radši zastýlala škorpióna a rodinku tarantulí...
Všichni si je "chválej", jak jsou hebký a veskrze příjemný na omak - párkrát jsem se dostala do blízkosti nějaký tý krajty, a i když ji majitel držel, prohlašoval za mazlíčka roku a vůbec, tak jsem si sáhnout nedokázala. Ani koukat na ně moc nemůžu - takže tv kanály se zvířecími apod. dokumenty jsou pro mě navždy ztracený, protože tam jsou hadi snad nejoblíbenější! ![]()
tak to jsem se spolužákem, co pil v 1. třídě inkoust a jedl bílou lepící pastu, fakt žabař!
si představ teplou měkkou koženou kabelku:-)
no, ja som sa vyliečila z fóbie z pavúkov neplánovanou šokovou terapiou. Len neviem, či ti to mám napísať, aby som ti nespôsobila ešte väčší šok ![]()
Chci to vědět!
Děkuju. Odteď žádnou nevemu do ruky.
malickost ![]()
Já mívala sny lítací... i se v nich padalo, ale nikdy nedopadlo
Někde jsem četla, že ten dopad není možnej ani ve snu. Jako že by dotyčnej dostal v tu ránu infarkt...
jj jako v matrixu:-))
mne se zdava ze me rozmackava vytah, ale nikdy nerozmackne:-) bud se v posledni chvili dostanu ven nebo se hruzou probudim. klaustrofobii nemam a vytahy mi nevadi...
horsi sny jsou ze mi preskocilo. jsem v blazinci nebo tak nekde. mam ruzny vidiny, halucinace. vim ze se mi to jen zda a tak si prikazu se vzbudit. uuuf super-a sakra, zas vidim ty same halucinace. prosim at me daji do ustavu a nejaky prasky. to teda i po probuzeni mivam dost strach...
já mám nejhorší noční můru, že se mi drtí zuby o sebe a sypou se mi v puse na prach, fuj, už se mi to hodně dlouho nezdálo.
auvajs:-(
tuhle mám taky.... uaaaa
Takéto sny mávam aj ja, fuj... aj výťahové. Ale tie sú o tom, že nastúpim do výťahu, stlačím tlačítko a následne ma výťah vozí hore dole a nechce zastaviť.
ja mam nejcasteji,ze potrebuju pomoc a zaboha se nemuzu dovolat.Ztratim hlas,nedokazu vytukat tel.cislo.Taky je to pekne hnusny.:-/
Mi asi nevadí žádná zvířata, pokud té havěti není moc. Pavouky v klidu vezmu a dám ven, žížaly odklízím z cesty, český berušky chránim a čínský vraždím, hadi jsou super, myši nosí Fuska domů běžně.
A perlička z Australie: Grilovali jsme na tábořišti hluboko v buši, seděli na dřevěných podestách aby nás něco nekouslo ze země. Byla tma, svítili jsme si silnou baterkou. Držela jsem v ruce ohlodanou kost, přítel šel pryč a vzal si s sebou to světlo. V tu chvíli mě shora přikryla vlna čehosi. Zařvala jsem ať se okamžitě vrátí. Když na mě posvítil, byla jsem obalena vrstvou miniaturních mravenců. Oni čekali nade mnou ve stromě na tu kostičku. Jen co se rozsvítilo, mravenci okamžitě zdrhli jako jeden muž :-) ani jeden kousanec, nic, fakt chtěli jen tu kost :-)
Nepsala jsi už o těch zubech? S někým už jsem to určitě rozebírala. Ta dotyčná myslím měla se zuby problémy i v reálu. Mně se to taky semtam zdá, i když mezi své Top10 nočních můr to neřadím. Zuby mám zdravě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.