Kan jo, tak to nevím, neb se mi ty jejich super skvěle uživatelsky báječné nové stránky ještě nikdy ani nenacetly. Tobě jo? Jde to to otevřít?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ani ne, vetsinou zadaly nejakou praci a opravovaly pritom sesity nebo delaly neco, co stejne po vyucovani potrebovaly udelat. Nastenku, vykazy apod. Asi 2x nas to postihlo celou tridu, takovou divnou vzteklou matikarku jsme meli a za kazdou blbost davala pocitat nejake priklady. Jedny velikonoce nam naparila 40 prikladu na trojclenky. A syn to taky na ZS schytal, dcera asi ne, nebo uz si to nepamatuju.
Malenge funguje. Zrovna jsem na novem udelala prvni prodej, jsem zvedava kdy mi odeslou penize, zatim je tam mam ulozene v nejake jejich penezence... musim ten novy system prozkoumat. Inzeraty se mi sice do noveho prenesly, ale vsechny stare konverzace se smazaly, mela jsem na starem rozjednany jeden prodej a nesmela si do jeho ukonceni stahnout novou aplikaci, abych uplne neztratila kontakt s tou uzivatelkou
Kde jinde mají ponožky každou jinou než u Dedoles?
Poradite kam v Brně na brunch?
Zu Hele, pokud ji vyloženě neomatláš, je nějaká lehká stopa v klidu. Já nosím červenou pusu pořád, před večeři v restauraci další nános nepřidávám, ale jemný otisk na skle proti etiketě není. Látkový ubrousek si položíš na klín přehnutý, těmi otevřenými stranami k sobě, a pak si do jeho vnitřní strany můžeš utírat i namalovanou pusu. Prostě z pohledu zezhora bude čistý, špinavý bude jen uvnitř.
JankaM fusakle
mnum aha, díky za info, mrknu na tu aplikaci. Další apka, hura
co píšeš, mne nadšením zrovna neplní, oni si peníze nějak blokují? Ach jo, to jsou novinky tedy. No nic, už půjdu do práce, tak na tyhle srandy stejně nebudu mít čas a náladu pocitam ![]()
Malenge já mám aplikaci, stáhla jsem si už tu novou a funguje. Přetáhli se mi i moje staré inzeráty, akorát z oblíbených prý vypadli ti, kteří novou apku ještě nemají. Ale v zásadě to funguje, jak má.
Poradite kam v Brně na brunch?
Bistro Franz na Veveří (kousek od centra) nebo Klafé na Klácelově - konečná čtyřky, pár minut z centra.
JankaM Good morning
Evaeva díky taky, přes apku to už funguje, sice mám pocit, ze se mi tam nepretahlo všechno, ale to je asi fuk. To placeni nevím, zkusmo jsem klikla na koupit u nějaké bundy a je tam platba za dopravu plus poplatek (byl asi 20 Kč) plus 5% z ceny bundy, tak to nevím, jak budou kupující nadšeni, obzvlášť u těch malých položek.
Malenge doprava přes Zásilkovnu je teď 20kč. Nebylo to doprava 20kč + poplatek těch 5%? Budu se do toho muset trochu ponořit, ať pak nejsem překvapená.
Malenge nefunguje. Mela jsem tam od zacatku ucet pres fb, zadny email a heslo. A ted se od te jejich slavne zmeny nemuzu pripojit. Vzdycky me to misto prihlaseni hodi na novou registraci. Jak v nove aplikaci, tak i v prohlizeci na pocitaci. Kdyz jsem jim psala na fb, ze mam problem s prihlasenim, tak jsem jen dostala odpoved, at jim napisu skrz kontaktni formular. Ale na ten se neprihlasena nedostanu ![]()
![]()
Malenge mne to funguje, ale neprenesl se mi inzerat a zmizela posta, kde sem zrovna domlouvala prodej
ta nova platforma me nejak dost prudi
Evaeva hele ne, Ještě jsem se k tomu vrátila a je to nějaký ten poplatek 18,- /ne 20 teda/ plus 5% z ceny...
Zuzuli jo, to je báječné. Asi jako když mi kleknul mobil a do internetového bankovnictví jsem se přihlásila z mužova notasu, i vyskočila zprava, prihlasujete se z cizího zařízení, proč ne ze svého mobilu? Z možnosti, které to nabízelo, jsem vybrala, mobil nemam. Odpověď zněla: na vas mobil jsme poslali sms s kódem pro ověření vaši totožnosti
tak ti preju pevne nervy!
Malenge ja tam nastesti ted mela asi jen jeden inzerat na bundicku za par korun, to se stejne nikomu nevyplati ted s tim poplatkem kupovat, tak o nic neprichazim. Treba se to casem opravi a zase se prihlasim. Co vim, tak nejsem sama. Ale koupila a prodala jsem tam nejake obleceni pro malou, tak uvidim, jestli nebudu kvuli tomu detskemu zbozi delat nekdy novou registraci. A nebo proste zustanu u marketplace a dalsich fb bazarech.
999 díky! Leželo mi to v hlavě, protože na jednom workshopu se paní, co organizuje nóbl svatby zmiňovala, že rtěnka na skle je hrozný trapas a od té doby mi to leželo v hlavě
a v jednom článku, co mi vylezl při googlování psali, že otřít, to mi přijde jako daleko větší trapas, šudlat ubrouskem sklenici ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí