ty mas top desitky nocnich mur?:-)ja se nastesti nemuzu jen dovolat.:-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
je to možný, já se zubama nic nemám, ale tohle se mi zdá už od základky. Kamarádka zase měla, že se jí zdálo, že jí padaj po hrstech vlasy, taky dobrý (má krásný hustý a zdravý asi na 4 hlavy)
Zubní sny a současně zuby na dvě věci v reálu mám prosím já.
Tak to jsi asi byla ty.
Stejně je to zajímavé, že ani ve snech se člověk moc nezmůže na nic originálního![]()
Padající zuby ve snu je myslím strach ze stárnutí.. Zní to docela logicky.
O padajících zubech se mi zdá od dvaceti....
Drcení zubů na prach a rozpadávání mám taky, se zuby jsem si docela užila. A k tomu mám sen o křečkovi, kterýho jsem půl roku zapomněla nakrmit, ale on žije a je akorát strašně zuboženej.
Jeden čas jsem měla docela blbý sny s falešným probuzením, prostě jsme se jakoby vzbudila ve své posteli a pokusial jsem se rozsvítit, ale nešla lampička. Tak jsem vstala a došla potmě k velkýmu světlu, taky nešlo. To už mi bylo jasný, že je něco špatně a v domě někdo/něco nepřátelskýho je. Postupem času jsme se naučial ve snech být podezíravá a hledala jsem v tom snu o bdění důkazy, že je to jen sen, většinou jsem našla něco, co nesedělo, třeba byly jinde dveře od koupelny. Když jsem takovou nesrovnalost našla, tak se mi někdy podařilo probudit doopravdy. No, a někdy zase jen zdánlivě, takže znova začátek na posteli a někdy i třikrát dokola, než jsem se probudial doopravdy. Bylo to docela děsivý, párkrát jsme propadla v tom snu beznaději, že už se doopravdy neprobudím nikdy.
Jinak fóbii asi nemám z ničeho, co je živý, všechno vynáším ven. Vadí mi ale mrtvolky a oškliví se mi červi, do těch bych asi holou rukou sáhla jen s velkým sebezapřením.
Sny kdy volám o pomoc a nejde to mám poměrně často. Pak taky ty probuzená/neprobuzená jako výše. Taky jsem měla pár snů co se v podstatě vyplnilo (sen o krásné pláži co se postupně pokrývala mrtvými rybami jsem nakonec zažila reálně v Ománu, sen o tom jak mi sestra odloudí partnera se vyplnil asi tři roky poté).
A pak mám polosny, nejčastěji když usínám a je bouřka, tak se trochu vzbudím, ale záblesky přečtu třeba jako blesky fotografů nebo jako výstražná světla při katastrofě.
Dvacet let jsem žila blízko letiště a přistávací dráhy. Letecké sny (většinou katastrofické) se mi zdávají ještě teď.
A pak ještě fakt hnusosny, jakože jsem zanedbala péči o kočky a všude nacházím polomrtvá koťátka a kočky. Ten je v současné době asi nejhorší.
Zubní sny jsem mívala kdysi často. Tipuju tak od 10 ti let do 35. Nebylo to drcení, ale že mi náhle vypadávají z dásně, sahám si na ně a jdou vytáhnout
. Ty sny byly tak živý a šílený, že jsem se hrůzou budila. V reálu mám zuby celkem OK. Nevím co je příčina a co důsledek, ale je fakt, že jsem na zuby maniak co se týká hygieny a preventivních kontrol a na zubařích jsem nikdy nešetřila - pro jistotu
.
jo, ty sny ze kterych se dnazim probudit a furt to nejde (jak se jmenuje ten film s dicapriem?:-)
a mivam akvarko plny zapomenutych krecku nebo mysek apod co jsem pul roku necistila a nekrmila, uaaa
ja mam nejcasteji,ze potrebuju pomoc a zaboha se nemuzu dovolat.Ztratim hlas,nedokazu vytukat tel.cislo.Taky je to pekne hnusny.:-/
to mam taky, treba se v tech deviti cislicich jednou spletu a musim to cele vytacet znova a znova a znova a...
a taky ve snech neumim cist a psat
já mám nejhorší noční můru, že se mi drtí zuby o sebe a sypou se mi v puse na prach, fuj, už se mi to hodně dlouho nezdálo.
to je s.i.l.e.n.e ![]()
Mi asi nevadí žádná zvířata, pokud té havěti není moc. Pavouky v klidu vezmu a dám ven, žížaly odklízím z cesty, český berušky chránim a čínský vraždím, hadi jsou super, myši nosí Fuska domů běžně.
A perlička z Australie: Grilovali jsme na tábořišti hluboko v buši, seděli na dřevěných podestách aby nás něco nekouslo ze země. Byla tma, svítili jsme si silnou baterkou. Držela jsem v ruce ohlodanou kost, přítel šel pryč a vzal si s sebou to světlo. V tu chvíli mě shora přikryla vlna čehosi. Zařvala jsem ať se okamžitě vrátí. Když na mě posvítil, byla jsem obalena vrstvou miniaturních mravenců. Oni čekali nade mnou ve stromě na tu kostičku. Jen co se rozsvítilo, mravenci okamžitě zdrhli jako jeden muž :-) ani jeden kousanec, nic, fakt chtěli jen tu kost :-)
tak ne, oprava - tohle je S.I.L.E.N.E ![]()
![]()
![]()
a zdava se vam nekdy, ze potrebujete nekam dojit a mate naprosto realny fyzicky pocit, ze vas neunesou nohy a kazdy krok udelate jen s vyvinutim maximalniho usili? uplna slabost, roztresenost, nemohoucnost
Presne to se mi taky nekolikrat zdalo, nejen nohy, ale i ruce, ten pocit paralyzovanosti je strasny :(
Dlouho jsme to ted nemela, tak doufam, se to nevrati!
taky se mi to dlouho ve snu nestalo a jo, nestyska se mi po tom.
Já když se ve snu potřebuju rychle přemísťovat, tak místo, abych šla či běžela, plazím se a přitahuju rukama, za zábradlí, kořeny... Pak se probudím a ruce mne strašně bolí.
Mne sa často sníva, že niekam idem a potknem sa. Na to potknutie sa takmer vždy zobudím a cítim ako keby sa to stalo naozaj.
A ešte sa mi snívajú rôzne rodinné tragédie. Často sa mi sníva že niekto zomrie ![]()
jo, to znam, to mivam taky a pak mivam naopak sny, kdy se rozbehnu a treba na jeden krok urazim dva i vice metru. Jsem jak na jine planete, kde neplati gravitace a temer se vznasim nad zemi. To mam naopak hrozne rada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí