Jinak, to není můra, ale dřív se mi pravidelně zdávalo, že lítám, bylo to úžasný, nádhernej pocit (a zdává se mi to, i když raritně, dodnes), ale po tom probuzení..když člověku dojde, že ne..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To se mi taky stává, že zapomenu sen, i když mám pocit, že byl děsně důležitej..
Tak mně se (naštěstí kdysi v dětství) zdálo, že strašně potřebuji čurat a záchod nikde.. hledala jsem, našla, sedla... ta úleva!! A vzbudila jsem se v mokré posteli ![]()
A po mé první návštěvě v kriminále se mi zdálo, že tam nastupuji doopravdy, na mnoho let. Tak šílený pocit zoufalství, bezmoci a paniky jsem ještě nezažila. Vzbudila jsem se úplně zpocená hrůzou. ![]()
sen, když je hezkej a nemusím po probuzení hned vstávat, se snažím "udržet", promyslet, vymýšlím pokračování... a pak si ho i pamatuju. když hned vstanu obvykle ho do pár minut zapomenu i když se mi zdál být naprosto živej
ne tak noční můry, ty se drží samy:-(
Keď som bola dieťa a trávili sme celý deň na záhrade, v noci sa mi snívalo že po mne lozia mravce, okusovali ma, vošli mi do ucha nosa a vyliezali mi z očí. Neskôr som sa dokonca bála chodiť spať aby som nemala zlé sny.
joo to se mi ve školkovém věku taky jednou stalo a samozřejmě zrovna u rodičů v posteli:DDD takže od té doby kdykoliv jdu v noci čurat, tak se třikrát přesvědčuju že jsem fakt vzhůru:P
To se mi jednu dobu stavalo/zdavalo dost casto. A uz jsem byla dost velka.
Jak jsme jezdili s turnajem/divadlem a ne vsude byly zajisteny zachody a do krovi jsem se moc stydela. Taky si tipuju, ze tam nekde ma puvod to moje nepiti, nejdyl jsem vydrzela nejit 40 hodin, ale bylo to fakt strasny, ke konci dost zoufaly a staveli jsme pak na prvni benzince.
A víš, že já taky??? Vždycky se musím ujišťovat, že je to doopravdy, že fakt můžu. ![]()
Ja si pamatuju,jaks jednou psala o spánkový paralyze a to mi prislo teprve desivy!!!
jo, to bylo krajne neprijemne, fakt strasne, mnohem horsi nez i ten nejblbejsi sen. Taky si to i po mnoha letech dost detailne pamatuju. Nastesti se to od te doby uz nikdy neopakovalo.

![]()
Hlavně ta snová toaleta, když ji po dlouhém hledání najdu, většinou nemá dveře nebo je zamknutá nebo obsazená nebo ucpaná... prostě nepoužitelná :D
Tak to máš dobrý - nemusíš pak ráno převlíkat postel ![]()
Zatím jsem nemusela, ale znáš to - člověk nemládne, neudrží myšlenku, lžíci a pak ani to ostatní
Pak mi to ve snu bude jedno, že na mě kouká zájezd japonských turistů a ráno... radši ani nemyslet.
Hlavně ta snová toaleta, když ji po dlouhém hledání najdu, většinou nemá dveře nebo je zamknutá nebo obsazená nebo ucpaná... prostě nepoužitelná :D
jo tak tyhle sny, ty jsem taky rada vytesnila... ty nenavidim:-((
berte to pozitivne, mladsi dite ma rotaviry, nez jsem ji natlacila do postele tak ji vazne nebylo moc dobre. pocitam, ze postel budu prevlikat tak jako tak. nezavisle na snech.
:-D Dobrý. Mně se stalo něco podobné, ležim si v noci, usínám a najednou mi něco klepne na polštář. Říkám si, jo to určitě praská, jak se ten polštář slehává, ale co kdyby to náhodou byl třeba pavouk?! Rozsvítim a byl tam! Takovej ten s tim vyžranym tělíčkem, takže když spadnul bylo to cejtit. Fuuuj. Naštěstí táta i ségra měli pochopení a vyklízeli pavouky ve dne v noci. Jako z fobie mě to teda nevyléčilo.
Jo a jednou jsem se vypravovala do školy, voblíkám punčochy a najednou si to přes pokoj štráduje takovej pavouček ve velice ale velice solidní velikosti - okamžitě přivolána sestra a začal hon, neboť ten šulín se někam schoval. Prohledaly jsme uplně všechno, sundaly ze zdi každej obraz, všechno přeházely, nábytek posunovaly, fakt bordel jak po zlodějích, naštěstí se někde našel, ale ten bordel, neskutečnej! Tak jsem si radši dala na dveře vzkaz pro dědu, ať se neleká z toho bince, že jsme hledaly pavouka. Děda bordel viděl, vzkaz si nepřečetl a bordel mu prý divnej nepřišel, že ho mám prý vždycky:-D. Zlatej to chlap, on musel být asi slepej, moje máma by už volala policajty nebo záchranku:-D
Nosí se na konci školního roku květiny i do školky? Jedná se o běžnou státní školku na sídlišti, dítěti jsou 3 roky, chodí tam první rok.
Nosí se na konci školního roku květiny i do školky? Jedná se o běžnou státní školku na sídlišti, dítěti jsou 3 roky, chodí tam první rok.
Něco se nosí, ale úplně nutný - jako ve škole - to není, protože člověk spíš musí tu příležitost k předání vyhledat. Loni jsme se tomu vyhli, protože dítě předposlední den onemocnělo, letos ponese bonbonieru.
Jo, ta moje taky. Což je zrejmě známka naší dospělosti a ovládání určitých tělesných funkcí - protože po takovém snu obvykle následuje probuzení a rychlý přesun směr toaleta reálná. Takže až ty snové toalety začnou být dostupné a přívětivé, bude zle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí