Tohle se mi taky někdy zdá. Dokonce dělám prsařský pohyby rukama a vlastně plavu ve vzduchu. Někdy je mi teda někdo v patách, ale ne pokaždý.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mívám vlastně všechny popsané sny, padající zuby, neschopnost udělat krok, i se do někoho zamilovat (ty mívám často a je to příjemné
), ale taky se někdy balívám do terezínského ghetta, byla jsem špionka Spojených států v Severní Korei a dneska jsem odjela studovat do Tokia.
A na margo včerejších nosných témat - když jsem odpoledne po dlouhé doby vyndala z botníku holiny a do jedné strčila nohu, něco tam bylo! ![]()
Naštěstí teda jen rulička pytlíků na psí dárečky, aby se to propojilo opravdu všechno.
Než dáreček tak radši hovno, pardon já si snad založím hnutí proti eufemizmům. Znala jsem jednu dospělou ženu, která používala jeden takovej, že ho ani napsat nedokážu, menstruace se týkal, ale toto téma bych nechtěla nastavit![]()
Můžeš tady v jazykovejch přestupcích ![]()
Jsem taky pro to, nazývat věci pravými jmény. Protože jsem pomaleji chápavá - pod psími dárečky jsem si představila prostě psí pamlsky, co se berou na vycházku ![]()
O udržení dnešního snu jsem se nijak snažit nemusela:
Zdálo se mi (velmi realisticky!), že si odličuji oči a místo odličovače si do očí pečlivě vtírám tamponem odlakovač.
Oči mě pálily ještě po probuzení :-) Jsem poslední dobou děsivě roztržitá, tak to bylo asi varování...
Mě to zajímá, chci se pobavit.
Mně se dnes zdálo, že jsem začala chodit s jedním svým spolužákem a ukázalo se, že on hrozně chrápe, což mě v tom snu hrozně štvalo a litovala jsem, že jsem ukončila předchozí vztah a hlavně jsem se z toho chrápání ve snu reálně budila!
Takže předem varování, spíš to radši nikdo nečtěte, mně to hrká se žaludkem jenom si na to vzpomenu![]()
Čili k věci, dospělá osoba, poměrně IQ tykve, ale svéprávná, tak jí to neomlouvá, navíc u mě teda těžce diskriminovaná silným severomoravským dialektem a ta prosím "seděla na jahůdkách", ty vole (pardon) nic horšího se vymyslet nedá!!![]()
Kdyz vedle me nekdo chrape, tak se mi to prenese do su treba jako vrtacka, motorova pila, startujici auto apod. ![]()
no fuj. ja teda slysela ve strednich cechach nemene debilni "prijela teticka z cervene lhoty" ![]()
Brr, bojim se, že se tady vyrojí ještě pár lokálních hrůz!
uz mlcim:-)
si myslim, že to nebude lokální, jsem tu tetu z červený lhoty nikdy neslyšela, to už se víc chytla irma z IT crowd. Mě se navaluje z příjezdu rudý armády, ale to je z nějaký knihy, možná z Katyně od Kohouta?
tohle je ze Sexu ve meste.:-D tam tedy rikaly jahody,ne jahudky.
Ale je to des takjakotak.
Podle mě jsou nejhorší krámy. Sestra na gynekologii se vždycky ptá na měsíčky, to mě taky pokaždé pobaví.
Tyjo, záchodové sny, ty mám samozřejmě taky a včera jsem fakt přemýšlela zda je zmínit, ale přišlo mi to trochu příliš. A co kdybych byla jediná divná, nožejo :-)
Mám lítací sny, ty jsou dobré, ale daleko nejlepší jsou plavací: Všude je cca 4 metry průzračné vody, ničemu to nevadí a já z okna skočím do vody a plavu do školy. Ostatní přijíždějí třeba na kanoích.
Ovšem pokud jsou tam i výrazně barevné ryby, tak ten sen hezky začíná, ale hnusně končí. Ty ryby většinou začnou chcípat a tu skvělou vodu zamořej.
Pamatujete si třeba krajiny ze snů? Mám právě jeden utkvělý opakující se sen se skálou nad pláží a mám pocit, že jednou tam budu i reálně.
A co deja vu? Máte? Já hrozně často, někdy opravdu silná.
Ty jo, záchodový sen končící mokrou postelí jsem měla taky a ve školkovém věku už to opravdu nebylo
od tý doby se toho fakt děsim. Padající zuby znám taky.
Jinak tenhle týden hlídáme dům přítelových rodičů a dneska v noci se mi zdálo, že sem někdo vlezl a štrádoval si to po domě, nešlo rozsvítit světlo, nechtěl mi spolupracovat mobil... Přítel ho sice chytil, ale zatímco jsem šla nahazovat pojistky, tak ten neznámej prostě zmizel... Fuj, hnus prostě. Přítel pak ráno po šestý hodině odjel do práce a už jsem znovu neusnula.
Zajímalo by mě, jak často si sny pamatujete? Já mám jednou za pár měsíců období (třeba týden v kuse), kdy si pamatuju všechno, co se mi zdálo a pak zase pár měsíců ani ťuk a zatím se mi nějak nepodařilo zjistit, čím by to mohlo být.
já si nepamatuju nic, jenom extrašpeky
záchodový sny pamatuju živě taky, ale myslim, že to byl nejpozdějc první stupeň na základce.
Jo, to zní rozumně, ale u mě se mi to nějak nepotvrdilo, skoro každý ráno vstávám v jinej čas ať už na budík nebo ne... Pamatuju si sny fakt třeba jeden tejden za půlrok každou noc, fakt nevim, čim to je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí