711990 tyo tak to by mě nakrklo. Pravda je, že to občas nandavají jak pazdráti, např bedýnka s broskvema postavená nastojato
takže broskve sesypaný dole na dně tašky, vedle prázdný bedny
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz no tak presne tak prisly ty boruvky
ja je navic nemela na jidlo, ale na zdobeni dortu, tak o to vic to pak nastve
A je pravda, že když to člověk vyfotí (shnilý, natrhlý, rozmačkaný) tak to refundujou..
Ounz jj, kdyz mas premium tak dokonce x2
711990 tak to je pěkně k vzteku
711990 já premium nemám, nakupuju tam jen občas, když toho potřebuju víc (a club mate občas
). Ale už jsem jim párkrát psala do tý zpětný vazby, ať mi peníze nevracej, ale ať to přístě prostě už nedělaj - viz ty vysypaný broskve, sníst se daly, ale to oťukání bylo fakt zbytečný
Ounz já ty nestandardní jablka kupuju na rohlíku taky. Nikdy nebyly otlačený nebo jinak špatný, jen šišatý nebo občas strupovatý trošku, ale nic neobvyklého. Dřív byly v přepravce po 5 kg, teď už dlouho jen v tasce 4 kg. Ale kupuju je docela často a nikdy jsme z toho nevyhodili jediný kus.
Ounz no presne, to sem jim taky psala. Ale ta bedynka prijde nas stojaka vzdycky, at uz je v ni cokoliv![]()
dzizisketa díky, tam by mě vůbec nenapadlo jít.
Sweet Potato já vím že vrací bez řečí peníze, ale důvod "nechutnají mi" mi přijde takový blbý ![]()
Sairon stačí, když v tom formuláři zaškrneš borůvky, důvod psát nemusíš![]()
Evaeva já vím
ale myslela jsem to tak že je mi hloupé si nechat vrátit peníze za něco, co mi nechutná :)
Sairon mě je zase blbé, když reklamuju vajíčka. Jsou dvě rozbitá a oni vrátí peníze za všechny. Příští nákupy si pak počítám, jestli už se jich rozbilo tolik, abych zase reklamovala![]()
711990 hele mně jednou přišla i bedynka (už nevim čeho teda) vybalancovaná na ruce kurýra
ale jinak se je snažim už neobjednávat no..abych se vyvarovala zklamání
Mám nového gynekologa. Sice jsem, ač objednaná na čas, čekala přes půl hodiny, ale jinak jsem dost nadšená.
Teď ten blbý dotaz, asi na marieu . Nabízel mi cytologii do média, místo na sklíčko, ale neměla jsem sebou dost peněz. (Nehradí to pojišťovna). Má to cenu? Já jsem teda byla doteď v tom, že se nově hradí t st na HPV, ale právě je to jen v tom konkrétním roce a to už jsem prosvihla. Původně jsem si chtěla zaplatit spíš to.
A Mirena prý vydrží nově šest let. ![]()
Sestra přitom vypadala, že mi ji vyndá ještě v čekárně, páč to neznese odkladu.
Tak jsem se nechala ukecat tady a včera zakoupila granátové jablko zvící dětské hlavy v Lidlu. Vynikající bylo! Ještě mám v krabičce jako sváču po obědě.
Sweet Potato Ta jablka s červenou dužinou prodávali jako Halloweenská v Lidlu. Miluju kyselá jablka! Dík žes mi je připomněla!
andulka01 Jestli chceš, vezmu ti je, až zas budu Rohlikovat.
Sweet Potato A tak to bys byla moc hodná, děkuji!
continuity LBC bych doporučila k připlacení jen v případě, že mají ženy nejasnost v předchozím výsledku cytologie a bylo doporučeno zopakovat vyšetření za keatší dobu. Hodnocení toho výsledku je tedy o něco přesnější- na druhou stranu osobně nejsem fanda do přístrojového hodnocení, erudice a odhad lidskýho oka je pro mě pořád ještě víc. HPV se hradí u žen, když dosáhnou 35. a 45. roku věku, což jsi asi zjistila na místě, konsekvence to má opět jen v případě, že vychází špatně cytologie..
marieu díky moc. Mě ty cytologie vždy vycházeli ukázkově, vždy po roce. Uvidíme teď.
andulka01 Kolik asi tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí