Mermaid Myslim si to same, co obe damy. Bez znamek malignity zni dobre. Jednotliva predchozi slova znam, ale dohromady to tvori dermatologicke zaklinadlo, ktere normalni smrtelnik (byt zdravotnik) nerozlusti.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak mám chápat ten předposlední odstavec?

continuity Makara děkuju, já bych hlavně nerada začala znovu menstruovat, po 2. porodu jsem při menstruaci strašně trpěla a navíc měla cyklus 18 dní. Tak uvidím, počkám a když se bude cokoli dít, ozvu se doktorce.
Sweet Potato to teda nene
kdo to zas vykoupil???
Sweet Potato
JEN
Kan Že nemají tolerovat mužům návštěvy hampejzů a chlast?
Mne zarazilo spíš to nechování dětí.
Kan že dát si pivo v hospodě není chlapská výsada?
711990 No cococo, to si je mám nechat vozit po jednom? ![]()
Kan Chápu to jako netolerovat chlast a devky!
Kan Hele, nevím. Ale je to zajímavý provolání, dělala jsem si čárky, a s cca jednou třetinou beze zbytku souhlasím, jedna třetina je tak na hraně, a jedna je pro mě totálně mimo.
Sweet Potato ooooo, děkuji! Nebudu doma, ale v g. jim bude dobře ![]()
Mám taky jeden zdravotní dotaz.dokazal by někdo poradit,kam zajít v Brně nebo okolí s vyhreznutou plotýnkou? Mám za sebou MR, nejhorsi bolest pominula, ale porad dochazi k utlaku kor.nervu, takze lekar se kterým to řeším mi nabízí bolus kortikoidu a týden v nemocnici. Nic moc jsem k tomu nenašla a sveho neurologa zatím nemám,nikdy jsem ho nepotrebovala.kdyby měl někdo tip kam s tím,budu ráda.
continuity Ale že si můžou pivo dát i děti? ![]()
Sweet Potato Taky mě to nechování překvapilo.
Garfie asi dává větší smysl,jak to popisuji další. Normálně jim to zatrhnout: doma budeš, už si se narajzoval dost!![]()
continuity Tak! Baťa má vždycky pravdu!
(A na prvního máje rozdával pomeranče a párky, jak by hned zavzpomínala babička).
zimnivecer skvělý neurolog po odborné stránce je Mudr. Lněnička na Jugoslávské v Domě zdraví, jen je občas protivný a neomalený. Je u něj ale dlouhá objednací doba,takže pokud to spěchá tak si nechat napsat od doktora žádanku s poznámkou akutní.
Sairon díky, na Lnenicku jsem pri svém pátrání taky narazila.
Skromná žena - lenivý muž. To bych si měla zapsat za uši!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí