Lamicka presne. Deti to nechtely koupit, že nemaji pomelo rady a ja jim licila, jak bude dobre. No nebylo
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já jsem vyhlášený pomeložrout, ale tuhle sezónu jsem ještě neměla ani jedno. Určitě to z nich nějak vyzařuje, že nebudou dobrá! ![]()
Ráno naopak nemerim vůbec, kromě případů, kdy se rozhodují jestli poslat dítě do školy. Ale ráno mi to přijde, že naměřená teplota o ničem nevypovídá. I dítě bez ranni teploty muze mit do večera klidně 39.
Nemohla jsem si nevzpomenout na nedávný časy, kdy jsme se museli povinně každý ráno po příchodu do práce měřit.
Bylo to vždycky jako sraz už značně vystydlejch mrtvol!
Pinot Noir ja jsem sk jedno pomelo letos koupila v lidlu abylo děsně suchý a nakyslý. asi fakt nebrat.
Pomelo, který jsem kupovala na Rohlíku těsně před Vánocema, bylo moc dobrý a šťavnatý, a ještě k tomu bylo v akci za pade, samá pozitiva. :)
Loni jsem jednou kupovala právě v Bille, vypadalo skvěle, hladké, lesklé, bez poškození, ale semena byla hořká a suchá, takže asi přezrálá, ale podle slupky to fakt nevypadalo; ale beru to tak, že to mohla být náhoda, zkusím znova, díky /vlastně úplně nejlepší granátová jablka jsem loni kupovala v menším obchodě s ovocem/zeleninou v Českých Budějovicích, ale to je trochu z ruky. :) /Asi naposledy jsem měla z Country Life a taky nic moc./
Bezva, díky za tip!
Já měla asi před 10 dny z rohlíku a bylo dobré, štavnaté a sladké.
euridike Jako já je kupovala před Vánoci několikrát, tak osm jsme jich koupila během měsíce a špatný bylo jen jedno. Právě jako třeba slupku nemají nic moc extra, ale jsou fakt dobrá, já si myslím, že letos je nějaká lepší úroda nebo dovoz, vloni určitě nebyly v tehle obyčejných marketech tak dobrý.
euridike ja mela letos dobry z Lidlu
Pomelo je plod, účel jehož existence je mi záhadou
dzizisketa Proč myslíš? Prostě citrus ne? Stejně jako grep třeba. Jeden čas býval i docela dost levný, měli jsme ho doma pořád.
dzizisketa neni tak hořke jako grep a pokud je stavnate, je moc dobre, zvlast cervene. Bohuzel letos semi taky nedari.
A ja som zistila, že som pomelo nikdy nejedla. Tak tuto sezónu to radšej ani naprávať nebudem, keď hovoríte, že teraz nic moc.
Ale keď ste hovorili o tej vysokej cene, dostala som obrovskú chut na mango, ktoré predávajú u nás v zelovoci za 3,50 eur, ale je neskutočne dobré
v zivote sem nemela stavnaty pomelo
711990 ja prave ted
bylo to to z rohliku koupene pred vanoci, nikomu se nechtelo loupat az se do toho pred chvili dal syn:-P
viktorka_od splavu tak jestli kouzlo nespociva v odlezeni?:D
711990 kdepak, predchozi nekdy v zari bylo odlezele tez a skoro nepozivatelne. az ted jsem si troufla na dalsi pokus:-) je to fakt sazka do loterie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí