711990 Asi jsi odolná a nechtěla ses cestou domů zabít
tuhle diskusi by ta obdarovaná měla dostat jako bonus k dárku!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Aranel No jenže ta obdarovaná by nechtěla zabít sebe, ale spíš mě.
711990 No je to asi pro náročného diváka, mně i třeba ze dvou řádku popisu toho představení nebylo moc dobře, pokud jsem třeba pochopila o co jde!:-D
Já asi půjdu do toho Národního, myslím, že tam třeba bude chtít vzít děti, teď se se školou do divadel vlastně vůbec nejezdilo! a nebo půjde s muzem na nějaké lepší dražší představení co by si sami třeba nekoupili. Takhle jsem musela přemýšlet s kým tak půjde, jestli se to bude líbit chlapovi nebo jestli na tohle by šla s kamarádkou....
Karja to je rozhodne lepsi volba:D
Karja Ještě pak pro některý lidi jsou ty konkrétní termíny lepší, protože na voucher zapomenou a sami si nic neobjednají - konkrétní představení si hned zapíšou do diáře. Ale opět, záleží na nátuře obdarované.
Dámy, ve kterém vlákně je Baťova výzva ženám? Chci to přečíst mámě ![]()
Isca Myslím, že jsem to dala do blbých dotazů.
Isca A jo, to je tu.
Kan Děkuju!
Kdo je na Instagramu ozero009?
0zero7 Někdo z příbuzenstva?
Sweet Potato vubec nevim!! Lol. Nekdo odsud urcite.
Hele Ono to 00neco je lakavy hi. Jeden byvalej pred 10 lety to tehdy videl a sup uz mel na insta za handle 007 ![]()
0zero7 Normálně skoro krádež identity! ![]()
Ginevra chtěla jsem ti poslat sz a hlásí mi to error 500, dá se to nějak obejít. zkus napsat ty mně, třeba navážeme spojení
Sháním dárek k narozeninám pro ženskou, nějakou pražskou kulturu, asi divadlo. Kam byste chtěly jít aby to fakt stálo za to? Zatím mě napadl jen letní vyšehrad, shakespearovské slavnosti jsem zavrhla. Klidne i dražší listky, jsem uplně bezradná. Koncerty mi všechny pěkné už přijdou vyprodané.
Šla bych na operu. Tam se můžeš aspoň i pěkně oblíknout ![]()
barbucha Ha, tak to není zrovna její případ. Ona se nerada moc strojí. Ale to ND mi úplně vytrhlo trn z paty. Já na ty dárky nejsem nějak moc dobrá.
No tak ND je klasika v každým případě, i kdyby činohra... a následný posezení v nějakým slušným podniku... to už se dá.
Silikonove prostírání- drží přicucnuté na stole nebo ne? Mám silikonový vál a ten drží na místě poměrně dobře,tak jsem si u ježíška objednala prostírání a To na stole vůbec nedrží. A já teď nevím jestli je problém v prostírání-je strašně tenký, tak to by mohl být třeba důvod a nebo jestli jsem měla špatná očekávání.
Neznáte náhodou někdo ševce v Praze, který by byl ochotný a schopný vyměnit podrážky u barefootových bot?
Sairon Mně teda na místě moc nedrží ani ten silikonový vál (pokud není zespoda vlhký a tedy opravdu přicucnutý).
Jeden hodně odlehčený dotaz. Máte písmo po rodičích? Čím jsem starší, tím víc vypadá moje písmo jako písmo tatínka, psací i tiskací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí