Maureen I normální silonky peru v ruce, protože přestávají být pružné. Mám asi trochu alergii na umělá vlákna a z pračky je to ještě horší, než normálně. Jsem se Tě chtěla zeptat, jak ty kašmírové pereš, když jsem někde zahlédla, že je máš
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dynda Po matce písmo nemám, ona po mně ani nic nepřečte. Otcovo neznám.
Ja mam pismo svoje, ale vic podobne tatovu. A je na nem teda videt vliv azbuky. (moje velke M je napadne podobne p z azbuky. O A se zminovat snad ani nemusim...
)
Některá jste psala, že máte nepromokavé Uggs, jaké to prosím jsou?
To som asi bola ja, a teraz keď som ich išla hľadať, tak som zistila, že som vlastne zavádzala
mam tieto a píše sa tam water resistant leather. Každopádne, nosím ich už štvrtú zimu a ešte nikdy mi nepremokli. Ale teda v nejakých extrémnych podmienkach som ich netestovala

betsey Děkuju.
Kasmirovy ponozky jsem si koupila jednou (COS) a neprezily mesic, okamzite se prosoupaly
Sweet Potato ja mam, ugg s goretex a vibram podrazkou, 3 zimu ve brecce a snehu, a nepromokly nikdy.
Dík. Něco takového?
https://www.aboutyou.cz/p/ugg/snehule-4883685
A vevnitř mají taky berana jako klasické?
Sweet Potato ne, vzhledove jsou jako klasicke ugg, i s beranem, ale uz jsem je nikde nenasla v nabidce.
Kasmirovy ponozky jsem si koupila jednou (COS) a neprezily mesic, okamzite se prosoupaly
Já je před vánocema nakoupila v Calzedonii a fungl novou zásobu si vzala s sebou do Stockholmu. Stačilo si jednou denně zkusit jedny boty... a palec byl venku. Zeť pravil, ať si neberu nový a jdu boty zkoušet v těch použitejch, že nepochybně dostanu slevu ![]()
Solathis ruský psací A jsem v páté třídě adaptovala a od té doby ho používám ![]()
Jinak já nepíšu moc podobně jako rodiče, trošičku jako táta (taky takové polopsací/polotiskací), ségra uměla podepsat mámu, pro mě to bylo nenapodobitelné.
Calzedonie! Já loni dostala punčocháče s kašmírem a jediný důvod, proč ještě neletěly do koše je, že jsou strašně příjemné a hřejou. Ale stačí se na ně ošklivě podívat a už je tam díra. ![]()
Blby dotaz - co rady kupujete na Rohliku a ja ne
? Mam pocit, ze moje nakupy jsou porad stejne, obcas prihodim nejakou sezonni zeleninu, ale chybi, kdyz me v obchode neco zaujme a prihodim to do kosiku. Red Moony nepiste, tech mame stale moc.![]()
Ja tam ted objevila Konecne vyvar - konecne vyvar, co chutna jako domaci. Dal kupuju zmrazene croissanty nebo cokorolky z M&S. Ze zeleniny ted kapustu a deti miluji cervene pomerance.
Lamicka musela jsem se podivat do kosiku:-)) asi nic zvlastniho nekupuju, ale miluju tenhle jogurt, uplne lehounky, vubec neni kysrly, da se samotny nebo s necim a sni se u nas nekolik kyblu tydne:-)

Lamicka já tam moc nenakupuji, ale když už tam lezu, tak kvůli jehněčímu a rybám. Pred Vánocemi měli výborné brambory tuším z Vraňan. U nás v samosce běžně nemají ani skyr teda.
Nebo pak uzeniny, speciálně klobásy.
@Lamicka mame premium a kupujeme ted hodne ty jejich krajeny uzeniny - sunka, chorizo, syry. A jako zasoba do mrazaku, kupujeme obaleny filety tresky z MS, jen se to da na 30min do trouby a je hotovo. Jinak taky bereme porad to samy, nakupy klikam jen z "oblibenych" :)
Lamicka Dobrá otázka, taky beru furt to samý :) Muž si oblíbil tu jejich značku Mili, třeba jogurty. Já tam většinou nakupuju mouku, olej, granule pro kočky a tak, co si průbězně ukládám a při běžným nákupu zapomínám nebo se mi to nechce tahat.
Potěšilo mě, že Na Příkopě bude asi Lidl? Tam na rohu jak ke Hamleys, chodím dost okolo, nebudu muset nakupovat v Bille na Hlaváku :)
Lamicka nejsem si jistá, jestli to jsou věci, který jsou výhradně na Rohlíku, ale naše evergreeny jsou: těstoviny Rummo, mražená směs zeleniny Bonduelle Cereali pohanka & dýně - super příloha k rybám třeba, když chce mít člověk fakt hodně rychle hotovej oběd, japonská majonéza Kewpie, čaje z M&S (hlavně jahodovej a relax), půlkilový balení čokolády v čočkách Allnature na všelijaký pečení, další zásobovací věc do mrazáku pak krevety Mylord, ty větší (a naopak mražený grónský krevety z M&S mi vůbec nechutnají). A tak obecně oceňuju, že se tam dá nakoupit kdeco na asijskou kuchyni, tzn dobrá kari pasta, udon nudle, sushi rýže, mirin, sladká sójovka, tamarindová pasta, to všechno tam nakupuju běžně a je to ok.
LamickaPodivala jsem, co mám v oblíbených. Pominu-li běžné věci, tak Dýňové gnocchi od Mamma Emma, Rýže z červené čočky od Alnatura, čaj Samahan, Baby brokolice, Jogurt a zmrzlina v belgické čokoládě Hollandia. Vzdy beru Chlebovnik Jackfruit.
Lamicka na rohlíku ráda zachraňuju maso.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí