"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 12:14

Maureen I normální silonky peru v ruce, protože přestávají být pružné. Mám asi trochu alergii na umělá vlákna a z pračky je to ještě horší, než normálně. Jsem se Tě chtěla zeptat, jak ty kašmírové pereš, když jsem někde zahlédla, že je máš.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 12:17

dynda Po matce písmo nemám, ona po mně ani nic nepřečte. Otcovo neznám.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 13:42

Ja mam pismo svoje, ale vic podobne tatovu. A je na nem teda videt vliv azbuky. (moje velke M je napadne podobne p z azbuky. O A se zminovat snad ani nemusim...)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 13:48
Reakce na Sweet Potato:

Některá jste psala, že máte nepromokavé Uggs, jaké to prosím jsou?

​To som asi bola ja, a teraz keď som ich išla hľadať, tak som zistila, že som vlastne zavádzala mam tieto a píše sa tam water resistant leather. Každopádne, nosím ich už štvrtú zimu a ešte nikdy mi nepremokli. Ale teda v nejakých extrémnych podmienkach som ich netestovala

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 13:51

betsey Děkuju.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 14:18

Kasmirovy ponozky jsem si koupila jednou (COS) a neprezily mesic, okamzite se prosoupaly

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 17:16

Sweet Potato ja mam, ugg s goretex a vibram podrazkou, 3 zimu ve brecce a snehu, a nepromokly nikdy. 

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 17:54

rasaNori 

Dík. Něco takového?

https://www.aboutyou.cz/p/ugg/snehule-4883685
A vevnitř mají taky berana jako klasické?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 19:22

Sweet Potato ne, vzhledove jsou jako klasicke ugg, i s beranem, ale uz jsem je nikde nenasla v nabidce. 

Offline barbucha blogger
35939 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 19:31
Reakce na moora:

Kasmirovy ponozky jsem si koupila jednou (COS) a neprezily mesic, okamzite se prosoupaly

​Já je před vánocema nakoupila v Calzedonii a fungl novou zásobu si vzala s sebou do Stockholmu. Stačilo si jednou denně zkusit jedny boty... a palec byl venku. Zeť pravil, ať si neberu nový a jdu boty zkoušet v těch použitejch, že nepochybně dostanu slevu

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 19:58

Solathis ruský psací A jsem v páté třídě adaptovala a od té doby ho používám

Jinak já nepíšu moc podobně jako rodiče, trošičku jako táta (taky takové polopsací/polotiskací), ségra uměla podepsat mámu, pro mě to bylo nenapodobitelné. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 20:02

Calzedonie! Já loni dostala punčocháče s kašmírem a jediný důvod, proč ještě neletěly do koše je, že jsou strašně příjemné a hřejou.  Ale stačí se na ně ošklivě podívat a už je tam díra.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 10:29

Blby dotaz - co rady kupujete na Rohliku a ja ne? Mam pocit, ze moje nakupy jsou porad stejne, obcas prihodim nejakou sezonni zeleninu, ale chybi, kdyz me v obchode neco zaujme a prihodim to do kosiku. Red Moony nepiste, tech mame stale moc.

Ja tam ted objevila Konecne vyvar - konecne vyvar, co chutna jako domaci. Dal kupuju zmrazene croissanty nebo cokorolky z M&S. Ze zeleniny ted kapustu a deti miluji cervene pomerance. 

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 10:49

Lamicka musela jsem se podivat do kosiku:-)) asi nic zvlastniho nekupuju, ale miluju tenhle jogurt, uplne lehounky, vubec neni kysrly, da se samotny nebo s necim a sni se u nas nekolik kyblu tydne:-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 10:56

Lamicka já tam moc nenakupuji, ale když už tam lezu, tak kvůli jehněčímu a rybám. Pred Vánocemi měli výborné brambory tuším z Vraňan. U nás v samosce běžně nemají ani skyr teda. 

Nebo pak uzeniny, speciálně klobásy.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 10:56

@Lamicka mame premium a kupujeme ted hodne ty jejich krajeny uzeniny - sunka, chorizo, syry. A jako zasoba do mrazaku, kupujeme obaleny filety tresky z MS, jen se to da na 30min do trouby a je hotovo. Jinak taky bereme porad to samy, nakupy klikam jen z "oblibenych" :) 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 11:13

Lamicka Dobrá otázka, taky beru furt to samý :) Muž si oblíbil tu jejich značku Mili, třeba jogurty. Já tam většinou nakupuju mouku, olej, granule pro kočky a tak, co si průbězně ukládám a při běžným nákupu zapomínám nebo se mi to nechce tahat. 
Potěšilo mě, že Na Příkopě bude asi Lidl? Tam na rohu jak ke Hamleys, chodím dost okolo, nebudu muset nakupovat v Bille na Hlaváku :)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 11:13

Lamicka nejsem si jistá, jestli to jsou věci, který jsou výhradně na Rohlíku, ale naše evergreeny jsou: těstoviny Rummo, mražená směs zeleniny Bonduelle Cereali pohanka & dýně - super příloha k rybám třeba, když chce mít člověk fakt hodně rychle hotovej oběd, japonská majonéza Kewpie, čaje z M&S (hlavně jahodovej a relax), půlkilový balení čokolády v čočkách Allnature na všelijaký pečení, další zásobovací věc do mrazáku pak krevety Mylord, ty větší (a naopak mražený grónský krevety z M&S mi vůbec nechutnají). A tak obecně oceňuju, že se tam dá nakoupit kdeco na asijskou kuchyni, tzn dobrá kari pasta, udon nudle, sushi rýže, mirin, sladká sójovka, tamarindová pasta, to všechno tam nakupuju běžně a je to ok.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 12:30

LamickaPodivala jsem, co mám v oblíbených. Pominu-li běžné věci, tak Dýňové gnocchi od Mamma Emma, Rýže z červené čočky od Alnatura, čaj Samahan, Baby brokolice, Jogurt a zmrzlina v belgické čokoládě Hollandia. Vzdy  beru Chlebovnik Jackfruit. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. ledna 2022 12:33

Lamicka na rohlíku ráda zachraňuju maso.