continuity a predpokladam ze netusis, jestli migreny u tebe nesouvisi nahodou s mirenou?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori nesouvisí určitě. Já je měla i předtím. Teď je to paradoxně lepší, protože nám po porodech konečne pořádné prášky.
Ono je to spíš tak, že se migreny u disponovaných osob zhorší, než žeby vznikly zbrusu nové. Pokud tě hlava ted neboliva, toho bych se úplně nebála.
Spíš se připrav na špinění, to bylo fakt otravné a je to časté. U mě trvalo dlouhé měsíce, gynekolog už mi říkal, že mi na to něco píchne. Já teda do toho kojila, spravilo se to hned odstavu.
continuity me boli hlava casto, ale to prisuzuju tomu ze mam 2 dioptrie a chodim bezne bez bryli a cocek, a da se to zvladnout s ibalginem. Tak to asi necham pres prazdniny s naplastma a na podzim to zkusim vyresit definitivne...
rasaNori já jsem se bála spis těch depresí. K tomu kam fakt sklony. Ale jsem si řekla, že riskují max 5000 tisíc a to už jsem v životě přišla o víc.
Sweet Potato já měla matku s nevyřešenou antikoncepci a bylo to docela peklo. Je to i pohodlí rodiny, představa, že se snažíme zesouladit dovolenou u moře s celou menstruující rodinou.
No netěším se na to a přijdu si sem ještě po rady. ![]()
continuity 5k je celkem dobrý. Já platila za Kyleenu něco přes 400€. Ale dobrý, taky bych ji doporučila dál.
rasaNori Zkus tu Kyleenu poptat, má míň hormonů, než Mirena.
rasaNori ja antikoncepcni naplast mela asi rok pred svatbou a byla fajn. Nejspis tu evru, ale nepamatuju si to presne. Nikdy mi za ten tyden nespadla, ani v lete, kdy jsem se potila. Staci ji nalepit na dobre ususenou cistou pokozku, pak drzi. Jasne, na okraje se nejaka smitka nalepila, ale zadny des to nebyl. Nemuset kazdy den zobat prasky a myslet na to bylo bajecne. Klidne bych se k ni nekdy vratila.
Tabea to čumím, kolik jich už je druhů.
https://nonstop-lekarna.cz/blog/nitrodelozni-telisko-cena-spolehlivost-rizika-hormony#h3-5
continuity To se imho hned tak sladit nepodaří. Holky tohle kupodivu nikdy moc neřešily.
continuity koukám, že příště se dám na tělískovou turistiku
.
Ale dobrá zprava pro rasaNori , že má z čeho vybírat.
Tabea no jak se to vezme:D vis jak, moc moznosti je taky na prd.
rasaNori poptej se na té gyndě. Brala bych to, s čím má lékař dobré zkušenosti, ergo to umí. Než si vymýšlet tělísko, které už zaváděl celkem dvakrát.
continuity Docitam a souhlasim. Mam Mireni rok, prasky kvuli trombofiilii nesmim. A ten rok je skvely, zatim nemam menstruaci vubec. To se dle lekarky muze jeste zmenit, vubec nemenstruuje pry pouze 20%zen. Prasky jsem kdysi pred trombozou bohuzel brala a sice jsem nepribrala, ale zhorseni depresivniho ladeni, snizeni libida apod. jsem pozorovala. Jedina nevyhoda telidka u me byla nutnost anestezie, protoze jsem nerodila klasicky....
Nemate nekdo prosim tip na levneho dopravce do nemecka? Potrebuju poslat maly balik a premyslim, jestli postou nebo nejak jinak.
Jos me už to tak s tou menstruaci zůstalo, jednou, dvakrát za rok zaspinim a to je vše. Jak přešlo to špinění, tak už na dotaz: poslední menzes? odpovídám: nevím.
continuity Do teď mě nenapadlo, že moje menstruace bude jednou obtěžovat celou rodinu!:-D A nejen mě!
continuity promiň, ale po Mireně myomy nezmizí- jen když už jdu kolem.
Jos anestézie? U nás se v životě tělísko nezavádělo v narkóze. Max Entonox, když už je třeba.
Sweet Potato Taky premyslim, jak vyhledove vyladit 3 zeny treba pul roku dopredu a vychazi mi z toho neresit![]()
marieu a muze byt Mirena pricinou nebo spoustecem, ze myomy narostou? Mirenu jsem mela leta, zadny krvaceni, proste pohoda. Pak se to zvrtlo, zacala jsem dost krvacet, dg. myomy vsude. Konec teto anabaze byl nevesely az truchlivy.
marieu Nevim, tak mi to moje gyn navrhla. Kratka celkovka s propofolem. Asi je tak zvykla, nevim. Spis je mi neprijemne, ze se u ni (a ostatnich gyn pracujicich u ni) plati rocni "poplatek". Ja ho jako "znama a doktorka" neplatim a to je dvojnasob divne a neprijemne. Ale chodim k ni od mladi a jinak si nemam nac stezovat....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí