mirajo Leda počkat, až se sjednotěj. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mirajo my jsme taky byly tři ženy a vůbec se to neřešilo:) U mladých holek to ani nesladíš, i kdybys chtěla.
continuity mně přijde, že dnes už je tolik různých hygienických pomůcek, s nimiž se dá cokoliv, že plánovat dovolenou s ohledem na cyklus už není třeba. Pokud teda holky nemaj nějaký strašný jiný projevy, zvracení, omdlivani, migrény apod. To je pak hrůza, to je jasný :(
Sweet Potato No jo, synchronizace cyklu, to prece funguje! Ale na to ony budou moc mlady a ja moc stara![]()
Evaeva No prave. A pro sebe mam ten Norethisteron, resit to treba na lodi s jakoukoli pomuckou je neprijemny.
žluťásek ja se priznam, ze jsem rada ze mam kluka. Mam hrozne negativni vnimani cely menstruace a urcite bych holcicce zkazila zivot, kdyz bych ji litovala a vykladala ji, jaka je to hruza a jak vubec nechapu, ze tohle musime snaset:D vubec to nevnimam tak, ze je to neco prirozenyho, dobryho nebo prospesnyho a nejak nechapu, ze to nekdo vnima jinak:D
711990 me to teda s.re neskutecne, co ti budu povidat!
žluťásek Já teda podle cyklu neplánovala dovolenou nikdy. Vlastně mne to ani nenapadlo. Celkem dlouho to bylo nevypočitatelné a pak už byly různé možnosti, jak píšeš. Samozřejmě, někde na vodě nebo naopak bez vody nic, co bych preferovala. Ale jezdili jsme často s partou, takže těžko ladit. Nebo na turistické zájezdy, které byly pořádány jednou za rok.
rasaNori no to chapu!!! Pro me by treba fakt nebylo reseni antikoncepce, ze by si muz nechal udelat vasektomii. Protoze porad bych ja mela znicenej zivot cyklem:D
Sweet Potato ja jsem si podle cyklu musela planovat i home office!!! Abych mohla v klidu 2 dny umirat, natoz dovolenou![]()
711990 Mně se na názor teda holky neptaly. ![]()
Myslím, že to vnímaj jako ty, když jsem se pokusila o nějaké motivační kecy, poslaly mne někam. Vůbec se jim nedivím. Naštěstí mají snazší menstruaci, než jsem v jejich věku měla já. A vložky nejsou úzkoprofilový sortiment.
Jen bych si strašně přála, aby menstruaci přestaly říkat krámy. To úplně nenávidím.
711990 No v těch dobách, kdy jsem umírala, to bohužel přicházelo zcela nepredikovatelně. ![]()
Sweet Potato hahaha tak to je dobre:D ze se neptaly, i ze te poslaly nekam
ty motivacni reci sem nenavidela strasne!!!!
711990 Tak za mne je myslím nikdo nevytahoval. Poprvé jsem na to narazila v nějakém americkém seriálu, jako že gratulace, sláva, párty! Jakože cože? ![]()
Ginger určitě není. Myomy má cca 25% žen v plodném věku. U některých žen narostou velké a deformují dělohu, silné krvácení je nejčastější příznak.
Jos vím, poplatky se platí všude možně. My máme běžnou ambulanci pro gyn a prenatální péči v rámci nemocnice, několik tisíc karet. U nás se platí jen běžně zpoplatněné položky- ne roční "členství" nebo "nadstandardní těhotenská péče". Organizačně- to tel tvé doktorce chodí dávat narkózy na zavádění tělísek anesteziolog??
Sweet Potato tak ale zas oslavu s darkem bych brala, to je kazdej mesic?![]()
711990 no když máš tu smůlu, že seš tři dny mimo provoz, musí to být děs:( Mě to skoro nebolí, krvácím nijak přehnaně, nálady taky normální, tak se to dá zvládnout. Na motivační řeči mě neužije a obešla bych se bez toho, to zas jo:)
711990Takovy ty ezo, co mestruaci adorujou, to pro me neni. Ale jinak to beru jako normalni neprijemnost, ktera asi nejakej vyznam pro telo ma. Chlapi maj zas jiny slozitosti a pak prostatu. Si nevyberes.
Sweet Potato U dcery ve skole tomu rikaj emko, to je o dost lepsi nez kramy![]()
rasaNori ja mam taky Mirenu a jsem spokojena. Migreny jsem mela po hormonalni antikoncepci, trpela jsem mykozami a mela snizene libido. Ani jedno s Mirenou nemam. Po zavedeni to chtelo trochu trpelivost (na to me dr. upozornila), sedlo si to asi tak za 3 mesice a od te doby jen sama pozitiva.
711990 ja jsem v tom trochu ezo asi, přijde mi to nějak v pohodě i přes všechny bolesti břicha, hlavy apod. Jakože jsem ráda, že tělo funguje jak má. V pubertě bych si ji asi taky ráda odpustila, ale teď mě neobtěžuje nějak skoro vůbec.
žluťásek Já teda podle cyklu neplánovala dovolenou nikdy. Vlastně mne to ani nenapadlo. Celkem dlouho to bylo nevypočitatelné a pak už byly různé možnosti, jak píšeš. Samozřejmě, někde na vodě nebo naopak bez vody nic, co bych preferovala. Ale jezdili jsme často s partou, takže těžko ladit. Nebo na turistické zájezdy, které byly pořádány jednou za rok.
ja planuju menstruaci podle dovoleny.![]()
Opacne by me to tedy nevyhovovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí