"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. března 2022 23:19
Reakce na zlatahouba:

slniecko teď je na použití lumey nejvhodnější doba, dokud není kůže opálená, funguje nejlépe, mně stačilo 1X týdně po dobu asi 2 měsíců používat, většina chloupků zmizela , začala jse loni na jaře a celé léto s minim. výskytem chloupků , stačilo občas přejet žiletkou pro dokonalý stav. Po roce stačí přístroj použít jednou za čas, podle toho, jak si vzpomenu. Jinak za mně nejlepší věc na odstranění chloupků

​Snažím sa vysomáriť z toho návodu...mne vyšlo, že raz za dva týždne prvé 4 ošetrenia a potom raz za mesiac? Prečo potom raz za týždeň? Podľa stavu, alebo je to proste podľa toho ako mám pocit? Som z toho jeleň ...

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 13. března 2022 08:14

slniecko myslím že je to individuální, jak psal někdo výše, někomu to bude stačit zpočátku použít 1x za 2 týdny, já jsem tmavovláska s hustým porostem, používala jsem 1 x týdně, ničemu to neškodí. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 13. března 2022 08:45

andulka01 uzlinu nebo spis bouli pod celisti jako dolu pod uchem jsem mela taky a pak se ukazalo, ze jsem  prechodila anginu. Myslim, zes psala o bolesti v krku? Asi bych se byt tebou sla ukazat k doktorovi. Dlouhodobe unavena jsem byla z nedostatku zeleza, mohli by ti vzit krev, kdyz uz bys tam byla.

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:27

Kokoska Mám novou doktorku (moje šla do penze), tak aspoň kouknu jaká je. Přetáhla jsem se určitě, přidal se opar, bolest půlky hlavy. A železo, jasně. Přechozená angína no nevylučuju to.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:34
Reakce na zlatahouba:

slniecko myslím že je to individuální, jak psal někdo výše, někomu to bude stačit zpočátku použít 1x za 2 týdny, já jsem tmavovláska s hustým porostem, používala jsem 1 x týdně, ničemu to neškodí. 

​Vďaka, takže proste, keď budem vidieť, že to rastie, tak to proste použijem? 

Ja som freak na to ísť podľa návodu, takže potrebujem od niekoho pohľad s väčším nadhľadom.

A tú skúšku, či to pleť znesie, stačí urobiť pred prvým použití, nie? Nie je to tam totiž explicitne uvedené...

P.S.: Aby si vedela, ako je to so mnou v skutočnosti zlé, už som začala robiť tabuľku, ktorý deň ktorú oblasť, aby to bolo vždy všade PRESNE po 14-tich dňoch...

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:29

Prosím, byla jste některá z Vás v lázních a jely by jste znovu.?

Byly jste spokojené nebo naopak.?

Děkuju...

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:17

Miru jezdíme pravidelně na víkend. Vary, Marianky, Poděbrady a vždycky super. Výběr pohromadě najdeš na spa.cz

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:22

Dadoo 

...jo, víkend je v pohodě. Já myslela, když se má jet na tři týdny...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:30

Miru zkušenost vlastní j nemám,ale teď se vrátila jedna naše klientka a nadšená, odpočata, byla nic spokojená.s paní na pokoji se prý shodly, že by si tohle měla užít každá ženská.

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:32

Vlm 

...děkuju

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:48

slniecko To použití jednou za dva týdny je kvůli tomu, že je to nějaká perioda, ve které chloupky rostou. Já to použila asi 8x po sobě a od té doby už jsem to nikdy nepotřebovala, ale ještě jeden rok na jaře jsem to opakovala, spíš pro jistotu. Teď je to asi 4 rok a občas někde něco, tak si myslím, že třeba 3x bude zase stačit. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:12

Miru do kúpeľov na 3 týždne som chodila od 19 rokov až do 35 každoročne,  mám astmu, takže do Tatier.  Ako bezdetna som si to užila inak, akoby som to ocenila teraz. Za detna som bola raz, aj so synom, vtedy 2-ročným,  aj s partnerom.  Tento rok chceme ísť tiež,  ale chceme skúsiť zmenu - Bardejov. Otázne je, či nám kúpele schvália a navyše cez letné prázdniny. 

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:18

letfenixa 

...děkuju!. Každá zkušenost mě zajímá...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:18

andulka01 Pokud je uzlina na straně toho oparu, tak je to stopro od toho, mívám to tak taky.

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:24

Miru 

Mamka byla letos v lednu na tři týdny a byla moc spokojená. V Libverdě.

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:24

dzizisketa 

...díky

Online Myrtila
5359 příspěvků moje polička 13. března 2022 20:02

Miru Byla jsem pred 4 roky ve Frantiskovych laznich a bylo to skvely  Ubytovani, jidlo i procedury byly paradni, opravdu jsem si tam hodne odpocinula, spratelila jsem se tam s pani o 50 let starsi a porad jsme v kontaktu... kdyby to bylo potreba, klidne jedu zase  

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 20:03

Myrtila 

...kuju...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2022 20:26

Miru babička poslední roky jezdila pravidelně, vždycky byla spokojená. Jezdili teda s dědou, který řídí, takže o víkendech dělali i různé výlety. Kromě Libverdy se jí líbilo v Luhačovicích.

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 13. března 2022 20:31

Evaeva 

...tak to jsem ráda, že tolik kladných zážitků, děkuju!.