Mirka Hm, tak to bude už klasická reklamace, ale myslím, že zrovna Zalando problémy nedělá.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko zimnivecer Díky za rady.
Mám takový Dr. Google dotaz na místní migrenicky. Zakoupila jsem muži tlakoměr a zjistila, že mám během záchvatu zvýšený tlak - jakože dost: klidně 140/90. Už vím, z čeho mi hučí v uších a je mi obecně celkově nedobře.
Normálně jsem spíš podtlaková, teď jsem si naměřila 112/64 a je mi tak nějak fajn. Vypravim se po dovolené k praktické doktorce, ale nemáte to někdo podobně?
Ty léky na tlak se asi nedají brát nárazově?
continuity migrenička jsem, ale neporadím. Tlakoměr nemám, ani mě nenapadlo se měřit. Nicm.spousty let už mám migrény víceméně nebolavé, spíš je mi tak nějak na odpadnutí, závratě, motání hlavy a špatně od žaludku. Spíš bych si myslela, že to je stav podobný stavu při nízkém tlaku, ale nevím... ![]()
Pavlena no právě, mám to podobné a ještě mě k tomu pak začne bolet hlava ( nebo to zavčas utlucu praskama). já jsem si pořád myslela, že mám ten tlak při migréně spíš nízký.
Ja bych si tlak vůbec neměřila a byla to vlastně náhoda, že se ten nákup tlakoměru trefil zrovna do té aurove faze záchvatu a bylo tam těch 140/93. Jsem fakt čuměla. Dnes už mám zas ten svůj nízký, hlava si boli, ale nehuci mi v uších, takže bych řekla, že to spíš koreluje s tím záchvatem než třeba s UA.
continuity mam spis nizkej tlak pri migrene, ale daji se napsat leky, ktery prave tohle ovlivnujou, probirala jsem to s doktorkou. Mas nejakyho svyho neurologa?
711990 mám, už jsem tam teda nebyla mnoho let. Toto je nový poznatek. Takže má cenu to řešit spíš na neurologii?
continuity stoprocentne, maj lepsi prehled o ruznejch lekach a jejich kombinacich. Vim, ze mi to doktorka rikala, ze prave ten tlak muze byt faktorem a ze nejaky leky to upravujou, ale teda netusim co to bylo...
711990 každopádně díky.
Blbý dotaz na majiteľky Phillips Lumea.
(Áno, priznávam, v tejto situácii som minula toľko peňazí na takú márnivosť. Ale sľúbila som si ju pred pár týždňami, aby som sa prinútila k potencionálne nepríjemnej liečbe jedného svojho problému ktorej som sa dosť bála, že keď zaberie, tak si toto doprajem.)
Viem, že by sa nemala používať v lete, keď je veľa slnka. Píšu, že účinnosť (min)6 mesiacov. Keď s tým teraz začnem, odkedy mám rátať tých 6 mesiacov? Od prvého použitia, alebo keď sa tých chĺpkov zbavím? Aby som to potom nevyťahovala v lete. Akože UV filter používam, ale potrebujem riešiť aj tvár a tá je dosť "na rane".
Tak som rozmýšľala, či yačať teraz (tých 6 mesiacov by bolo na začiatku septembra, alebo to o mesiac odložiť?
slniecko každý bude mít trochu jinou zkušenost. Já bych řekla začít klidně teď, na léto dát pauzu a pokračovat zase na podzim. Nějaký výsledek bude patrný hned, ale nemyslím si, že by se měl člověk soustředit/upnout na těch "6 měsíců". Nefunguje to tak, že je po prvním použití na 6m klid, to vůbec. Já jsem to na nohy použila během dvou let cca 20x a pak už jsem byla líná, protože rozdíl byl výrazný. Není to 100% ale dost dobrý jo :) asi se k tomu zase vrátím.
Má ověření dokumentu nějakou platnost? Jde mi konkrétně o kopii oddacího listu, ověřenou před 5 lety. Je to platné?
Mohučanka rekla bych, ze overeni notarem ma platnost originalu.
Ale mozna napise nekdo povolanejsi...
Mohučanka je to platny porad. Jak pise Pavlena. Overena kopie je postavena naroven originalu
continuity ja ho mam taky zvyseny pri migrene,ale zas ne tolik,ze by mi doktor napsal leky.![]()
A pritom i znam lidi co po lecich na tlak jsou bez migren......no s mym neurologem nejsem spokojena,mozna by to chtelo zmenu.
continuity mě jako prevenci na migrenu před rokem na neurologii napsala doktorka Betaloc právě na snížení tlaku a je to vlastně na srdce (detaily uz si nepamatuju), a já to teda jakože nepíšu jo... ale to teda zabralo.... a že bych měla vyloženě vysokej tlak, to jsem neměla
AprilTwelve já se teda trochu bojim, že když začnu tlak 110/65 trvale znižovat, tak mě budou 3x týdně sbírat z podlahy. Já s tím žiju dobře, ale třeba by mě nenapadlo prudce vstát ze zeme. Jsou věci, co prostě nedelam. ![]()
Máte někdo tip na zubní hygienu někde na trase Zličín - Národní třída?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí