"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 14. března 2022 14:13

Kokoska ja uz se tu prave parkrat rozcilovala nad jistou inteligenci nakupujicich, tak me nezarazila ani ta spatna cestina, lide jsou různé, ze jo, ale ta banka uz jo.

Pro pobaveni, hodila jsem dve drazsi veci na sbazar jeste, nejen na marketplace, a uz dalsi dva podvodnici na whatsapp:D dnes maji asi rojeni, neboco... 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2022 15:34

Z ruznych duvodu si chci zkusit sama obarvit oboci. Jakou znacku barvy pouzivate? Potrebuju asi nejakou stredne hnedou

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:08

Candance Zkusila  jsem Refectocil , ale barva nějaká středně hnědá mi vyšla na oboci lehce do zrz, teď používám Delia Cosmetic , ale míchám dva odstíny. Světle hnědá má opět ten teplý ton. Jsem blond,tak ani obočí nemůžu mít tmavé, ale ty světlé odstíny jsou fakt ryšavé

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:13

rasaNoriMam pocit, že z Aukra se to přestěhovalo na Sbazar. Raději prodám za nižší cenu, ale jednání osobně a peníze z ruky do ruky.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:18

rozarka lehce do zrz by mi uplne nevadilo ale fakt jen lehce

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:35

rozarka Pro blondynu totiz je potreba sediva.

Candance Asi bych michla tu hnedou s sedivou, aby se trochu ochladila.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:49

Solathis trochu se zacinam bat

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:17

Miru Kdyztak muzes zkusit pozadat na miste, kdyby se jim neco uvolnilo, jestli by ti nedali jednoluzkovy pokoj. Prece jenom covid jeste bezi, urcite budou mit nejaka storna. Nebo treba ja mela jednoluzak, protoze jsem byla ochotna se behem pobytu presunout z pokoje na pokoj (taky to bylo na posledni chvili). 

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:19

Myrtila 

...máš pravdu - za zeptání nic nedám, děkuju.!.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. března 2022 00:05

Miru já si právě v těch lázních vůbec neumím představit ten společný pokoj s cizí osobou - ale to všechno ostatní bych si hrozně moc užila! přeju ti to, ať se ti tam líbí

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 15. března 2022 00:59

Miru Půjdu proti proudu, ale mě by do lázní nedostali ani párem volů. Důvodů je mnoho - společné bydlení s cizí osobou, nutnost podřídit se po dobu několika týdnů režimu vypsaných procedur, jsem mlsná a vybíravá - a tady bych musela jíst to, co mi předloží, procházky jsou sice fajn, ale co když bude nepřetržitě lejt jako z konve....

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 15. března 2022 05:35
Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 15. března 2022 05:41

Hanka H 

...jídlo je to nejmenší, a vždycky si můžu něco koupit. Ale taky si nedovedu představit být s někým na pokoji, cizím, z mnoha důvodů.!.(proto jsem také strašně dlouho váhala)

No, ale beru to tak, že to prostě zkusím. Jednak mi už je na těle tak, že si od těch procedur slibuju úlevu, zlepšení, a druhak - když to tam psych. protrpím, tak budu vědět, že nikdy více.

A děkuju, Tvůj názor je sice proti proudu, ale mně, vnitřně, vlastně nejbližší, jakože nejsem divná...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:03

Miru 

Odjet můžeš vždycky, mříže tam snad nemají? A zkusit se má všechno

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:06

Miru V Bohdanči jsme měli nedávno babičku a zrovna výběr jídla by asi neměl být problém, podle toho co nám tedy líčila:) (i když samozřejmě ty preference máme různé)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:19

Já teda koukám, co vám vadí na sdílení pokoje omezenou dobu, při doléčování. Vždyť na tom pokoji jste minimálně a personál se snaží dávat lidi věkově stejně. A nemocniční pokoj, nebo poporodní, vám taky vadí sdílet s někým? Trošku trénujte tu psychyckou odolnost, kdo ví, co nás ještě čeká.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:34

Kan prosím tě, to nemá co dělat s psychickou odolností, to je prostě osobnostní nastavení, který nezměníš jenom tím, že si řekneš... Samozřejmě, že člověk leccos přetrpí, když nemá jinou možnost, ale asi se podruhé do ničeho podobného nepohrne.

Doporučuju trošku trénovat empatii.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:41

Estara Bez obav, ematie mám na rozdávání, prosim tě. Doporučuju trošku laskavosti.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:42

Kan Je to vidět.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:43

Estara Asi špatné vidění.