continuity já s tím vždycky jezdím do krámu. Mám jsem pocit, že se to vrací přes poštu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 hlavně by to mohli napsat na ten listek, kde je vysvětleno, jak se zboží vrací.
No nic, toto je na mne nějaké moc složité, nechci se domlouvat se žádným kurýrem. ![]()
continuity to se domlouváš virtuálně, tj. vybereš ve formuláři, kdy má dorazit. Aspoň tak to má hm.
Potřebovala bych tip na ověřenou taxislužbu v Praze, která má k dispozici dětskou autosedačku nebo aspoň podsedák. Máte s někým dobrou zkušenost?
Jaká bezdrátová sluchátka - kromě AirPods - jsou fajn? Docela se mi zamlouvají JBL.
Zajímalo by mě jestli ty všechny klobouky, kloboucky ,fascinatory nosi v Británii jenom aristokracie ?
Tak Betty urcite ne, treba na svatbach je to obecny zvyk, mit neco na hlave
dzizisketa ja jsem fakt hodne spokojena s beats flex. jsou teda in-ear, ale pomer velikosti, zvuku, pohodlnosti a ceny je podle me vybornej.
predtim jsem mela bose quiet comfort.
dzizisketa mám jbl endurance peak a jsou super. Ale jsou za ucho, ne do ucha
dzizisketa nemam rada in-ear, mela jsem chvili AKG Y100(uz se neprodavaj) a bylo to strasny. Ted dostal tata k necemu Samsung buds live a ty se jenom vzpricej v uchu a jsou skvely!
dzizisketa Dostala jsem Gogen a spokojenost.
dzizisketa ja muzu jen rict jaky urcite ne - pred casem jsem dle oslavnych recenzi koupila jabry a des.
Tak mi na dnešní vyjížďce na koni upadlo tělo a já se ptám co je nejlepší na naraženiny? Odnesl to bok a záda. Zítra mě čeká x hodinové stání na koncertě a pak 12hod v autě a bojím se,že to bude hodně krušné ![]()
Pomůže mi třeba se naložit do teplé vany, že by to nemuselo zatuhnout.?
Sairon ojoj lituju moc. Ještě že jsou to jen narazeniny. Podle mě horká vana pomůže jen na chvíli, pak to stejně zatuhne![]()
Sairon Pokud teplo, tak suché. Já na naraženinu Dolgit, smrdí jak prase, ale zase modřiny mizí rychleji, jak po Voltarenu.
Sairon masirovat protahovat chladit vanu neeeee
dzizisketa pokud hledáš sluchátka do uší, těžko radit, každému sedí jiné. Dcera si je hodně přála, bohužel ji v tom uchu prostě nic nedrží. Z hygienických důvodů je nelze vrátit, takže díky ní se u nás postupně celá rodina vybavila Samsung buds 2, Samsung buds live a gogen tws. Všichni jsme spokojení, víc už nás není, dál nezkoušíme.
Já mám jeden dotaz fakt mimo, neumíte někdo latinsky, abyste mi zkontroloval překlad jednoho souvětí? Já jsem to díky roku latiny na gymplu nějak zbastlila, ale píšu to bakalářky, tak bych ráda měla trochu jistotu.
Originál je Et post hanc orationem ponis sal in ore infantis et dicis: Accipe N.N. sal sapientiae propitiatus in vitam aeternam
A vylezla jsem z toho zatím takhle: Po této modlitbě vložíš do úst dítěte sůl a řekneš: „Vezmi si sůl moudrosti, milost ve věčném životě.“
Zina já jsem našla nějaký hodně starý překlad, asi záleží, k čemu a jak to potřebuješ v té práci použít?
"Vezmi sůl moudrosti, kteráž ti prospěj k životu věčnému ."
https://books.google.cz/books?id=E81oAAAAcAAJ&printsec=frontcover&hl=cs#v=onepage&q&f=false
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí