dzizisketa Já jsem si pořídila Samsung Galaxy Buds Live. První použití jsem si trochu musela zvykat, tlačily mě v uchu, ale teď si je nemůžu vynachválit. Zvuk mají perfektní. Chodím s nima cvičit i běhat a nikdy mi nevypadly.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa taky mám samsungy buds a spokojenost velká
viktorka_od splavu Kan Mulen díky, zatím chadím a mažu kostivalem, ale na noc budu muset dát Dolgit, protože už se to rozjíždí. A do toho se mi začíná ozývat, který se napřed tvářil že nic![]()
Pěkně jsem si to zavařila.
Zina preklad vecne podľa mňa dobre, ak to potrebuješ v dnes používanej forme, treba kuknúť do katolíckych dokumentov, ja som to v slovenčine našla takto, ale v češtine to môže byť preložené inak..."prijmi soľ múdrosti: nech ti je zmierením pre pre život večný"
Sairon tak jak je? Počítám, že strašný a zítra to bude gradovat. Klidně jez něco na bolest a šetři se, pokud to jde.
Catherinne jsem dost překvapená, ale bolí to teď méně jak včera. Na noc jsem si dala ibalgin a namazala Dolgitem a i jsem se celkem slušně vyspala. Ted zase mažu kostivalem a budu se modlit ať se to nezhorší. Šetřit se nemám jak, na poslední chvili dobaluji a uklízím.
Sairon přes den, jak se člověk hýbe, tak se to vždycky dá. U mě bylo pak nejhorší delší domu sedět, jak to pak zase zatuhlo.. Držím palce.
Sairon ono je fakt lepsi se hybat a prokrvovat to. drzim palce
Zina tak ja mám za sebou skúšku z teologickej latinčiny a podľa mňa dobre. Len som nevedela, či nepotrebuješ skôr používanú formu.
Nemáte niekto skúsenosť s týmto obchodom? Vyskakuje stále na mňa na ig a asi odtiaľ nutne potrebujem jedny šaty.

Prosím vás, jak to funguje při koupi zájezdu u CK?
1. Nejprve pošlete peníze (zálohu v ceně poloviny zájezdu) a CK vám až potom pošle smlouvu k podpisu
2. Nejprve dostanete smlouvu, podepíšete a potom posíláte peníze??
Dadoo 2.
Candance Dík, takže nejsem blbá. Já si to myslím taky.![]()
Prosím, kdo jste tu měl na poličce (čím jsem navoněná) parfém s whiskey? A jaký to byl? Díky moc!
Dadoo A ona snad cestovka trvala na něčem jiném!?
Hanka H ano, nejdřív chtějí zaplatit zálohu, a pak nám prý pošle smlouvu. Zítra zavolám na jejich centrálu, ale už hledáme jinde.
Mně to přijde nehorázné. Exim Tour, jejich jedna pobočka.
Dadoo Tak tohle je megadrzost, určitě to dej vědět patřičným místům. A přitom Exim Tour je velmi známá a dalo by se říci i renomovaná cestovka!
Někdo se tu ptal na mravence.
Okurkou na mravence
Mravencům slupky z okurek nevoní a budou se takovým místům vyhýbat. Trápí-li vás na chalupě, obložte jim jejich cestičky slupkami a určitě nebudete potřebovat žádnou agresivní chemii. A čím víc hořká okurka, tím lépe!
Někdo se tu ptal na mravence. milacka
Okurkou na mravence
Mravencům slupky z okurek nevoní a budou se takovým místům vyhýbat. Trápí-li vás na chalupě, obložte jim jejich cestičky slupkami a určitě nebudete potřebovat žádnou agresivní chemii. A čím víc hořká okurka, tím lépe!
@milacka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí