viktorka_od splavu ne, hladinka je výstavní.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mirka chapu, nevim teda kdy bydlis, ale ja jsem se poohlidla po takovych tech soukromych centrech a kupodivu me vzali a na pojistovnu, tak by to stalo za to...kazdopadne kdyz je nejhur, vzdycky te vezmou a vysetri na pohotovosti v nemocnici na neurologii.
711990 asi jedině kdybych někde zkolabovala. Jít na pohotovost se 30 let trvajícíma migrénama, to by mě hnali
.
edit. a Tobě na neuro s migrénama pomohli? Protože vím, že se tam chodí, ale ještě jsem neslyšela, že by to vyléčili.
Mirka tak vylecit se to neda, ale s doktorkou to probirame, pise mi leky a mame pripravenej plan, co jeste vyzkouset kdyz se to zhorsi. Plus teda pravidelny snimkovani a EEG. Predtim jsem ale normalne dochszela do ambulance v nemocnici, jednou za cas se mi totiz stane, ze to nejde ztlumit lekama a musim na kapacku, tak jsem tam pak chodila i na kontroly....
711990 ty "jiné" záchvaty jsou nejhorší. To přestávám vidět a mluvit, ale na kapačce jsem nebyla nikdy, ve všední den jdu normálně do práce. Co taky, když je to tak často. Tak to zkusím znovu prohlédnout a obtelefonovat, kdyby měli volněji a vzali mě.
hele a co na cukající víčko? už mi cuká tak dva tejdny, párkrát denně, ostatní to neviděj, ale mě to sere... jsem teď měla cca 2 měsíce hroznej stres a záhul, tak to je asi z toho... jak se toho zbavit?
RoSa nevím, CBD radši ne
.
RoSa Hořčík.
RoSa horcik a b6
Mirka ja se asi budu opakovat, ale ty jsi k sobe strasne tvrda, proc?
viktorka_od splavu nepřijde mi. Litovat se nebudu, to nepomáhá, když ulehnu do postele, tak se mi tak nanejvýš nakupí práce, tak nevím, co bych měla dělat.
Mirka neni duvod se litovat, ale akceptovat ze nemusim stihnout a zvladnot vsecko mi hodne zlepsilo zivot. hlavne proto, ze sily cloveku ubyvaji naprosto prirozene a co slo prehlizet/prekonat par let zpatky uz ted nejde/dotlaci me spolehlive do nemoci. tak to nedelam, vyreseno
znas to uslovi, ze nepostradatelnych jsou plne hrbitovy?
viktorka_od splavu Vím, že nemusím, jenomže chci, pokud to jde. Když nejde, tak si jdu lehnout. A jestli přijde nemoc, tak se tomu přizpůsobím, pokud to půjde a na hřbitově skončím tak jako tak, živá z toho nevyváznu
.
Abych jen nevtipkovala, nerozumím tomu co bych měla dělat nebo nedělat nebo dělat jinak. Buď žiju (a jedu) nebo co? kolegova manželka např. trávila víkend v posteli v očekávání nemoci. Pak už nebyla jeho manželka.
Mirka jasne, vyhovuje ti to, tva vec
Mirka tyjo jako tohle nastaveni by mi nevyhovovalo ale jak myslis, no. Ono je to s migrenama tak, ze kdyz se poradne neutlumej, muze ti to rozjet fakt blbej zachvat, ktetej se pak tezko kroti. A nedivim se, ze je ti zle, kdyz je mas tak casto. Existuje na to reseni proste:)
akceptovat ze nemusim stihnout a zvladnot vsecko mi hodne zlepsilo zivot.
Mně taky! Ale pochopila jsem to, až když me to stálo kus zdraví.
Mohučanka no prave:-(
Když mám dneska něco na ,,cestě na expediční depo,, tak to mi to asi během zítřka do mojí zasilkovny nepřijde co? Sakra práce. To jsou ty pitomý megaknihy:-D:-D
Karja já myslím, že může. Mně se někdy stane, že to druhý den příjde, a někdy to tam naopak visí týden. To jsem ti moc nepomohla, co?![]()
Upřímně, mě na ty migrény lehnout si a nic nedělat vůbec nepomáhá. Zkoušela jsem to poctivě, je mi spíš hůř. Potřebuji se mírně hýbat. Takže se motám po byte a tak jako lehce uklízím. Sklidím půlku prádla z věšáku, pak si odpočinu a tak.
S mojí frekvenci do prace chodím musim, teda ty HO to hodně ulehčily. Na hoďku si lehnu, než mi zaberou prášky a normálně funguji. Jako 5-6 dní v měsíci si brát volno, z jakého titulu? PN na to nedostanu a dovolené tolik nemám. Leda tak invalidní důchod.
Ale já jsem s těmi léky vcelku schopna fungovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí