Karja mně ho vzali myslím až při vydání novýho - ale paní mi dala vnitřek z toho starýho, na památku
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja no, tak až se paní příště zeptá, tak jen řekneš, že si ho přeci nechala (kolegyně) posledně
Karja a nemas to napisane na tej ziadosti/potvrdeni co ti nechali? Ja som to tam myslim mala uvedene ci som pas odovzdala.
Mrakoplas No vidís, to mě nenapadlo, to se mi asi nepovedlo z toho bordelu vysypat!
Jsem se tam fotila, jedno dítě řvalo, protože se na něj pán podíval, druhý rvalo, protože když rve to první tak musí taky. Takže jsem tam seděla v té fotobunce, jedno rvouci dítě hlavu přitiskly v klíně, druhý mě obiralo zezadu, to jsem musela furt říkat ať se skrci:-D. Pak vyjela ta fotka, hrozná, pan mi ji ukázal, tam prostě něco hrozného, ty dvojbarevné vlasy udelaly na fotu hrozně umastenej efekt, výraz hrůza a já říkám ,,to jsem přesně já,,. Předloni jsem tam byla pro řidičak, paní mi říkala že vypadám pořád stejně a nefotila mě...tak jsem trochu doufala...
Karja ja uz jsem na prukazovy fotky rezignovala. Ja teda vypadam blbe na kazdy fotce, naprosto nesnasim se fotit, ale ty na doklady jsou vzdycky uplne nejhorsi. Jedina utecha, ze oni z toho na pas udelaji cernobilou a jeste takovou trochu rozmazanou, vzdycky jsem na letisti pri pruchodu tema turniketama napjata, jestli me to pozna nebo se objevi napis Padej domu!
Kokoska No mě to právě hodně často svědčilo na těch fotkách. Tak uvidíme jak to rozmaznou.
A navíc ti spratci se doma tak nejak smějí mému jménu. Jakože to tak jako vyvolávají a tlemi se:-D ono to nejde moc přepsat něco jako Karja Karjová, Karja Karjová a tak to jako intonacne graduje...a na tom úřadě to zase dělali!
Karja tak si toho samba uz konecne vem, budou mit spratci utrum!
Kokoska Já už jsem nad tím přemýšlela, ale nějak se mi to jméno nelíbí:-D. Navíc jemu se taky tlemi, zdrobnuji to něco jako Sambik Sambicek a dodávají za to pokadenej. On je vůbec neusmernuje, až mu tak řeknou venku bude koukat! Nicméně v tom mým vyvolávání je cítit mnohem větší posměch:-D
Karja to je teda situace ![]()
Do babyboxu už jsou moc velký, co?![]()
jerry No, ani ten zvonek by se nemusel spustit, to by slyšel celej areál. Zatím jsem jim vysvětlila funkci OSPODu a policie:-D. Zacinaji to docela chápat, vysvětlila jsem ji to na povinné předškolní dochazce, už se ptaly jestli ta jiná maminka by uměla uvařit rajskou.
Jak je to když vyfasuju K zadanku na vysetreni na neurologii, můžu se objednat na jakoukoliv neuro nebo to musí být podle místa bydliště nebo jak? Jsem totiž byla na rentgenu v naší velké nemocnici, a zkusmo jsem se šla zeptat, a sestra me vypakovala s rozbehem. Tak teď nevim![]()
rasaNori já teda žiju v tom, že žádná spádovost není
že se klidně můžu objednat do Ostravy, když usoudím, že mi tam poskytnou nejlepší péči.
Evaeva to určitě můžeš, pokud tam na tebe budou mít čas dřív, než po Novým roce![]()
viktorka_od splavu ano, to samozřejmě ![]()
Evaeva já do dneska taky;D sehnala jsem jako zázrakem termin na ortopedii, termín na rehabky ale neuro je nějaké zaklete...
rasaNori no spádovost za to asi nemůže:( Snad něco brzy seženeš.
Potřebuju se omluvit u tchýně z rodinné návštěvy. Nechce se mi tam, sambo mě tam nechce (on jede střídavou péči, s dětmi je jeden a druhý buď má pracovat nebo regenerovat:-D plus jak jsme někde spolu, děti jednaj jak pominuty, s ním jsou mnohem mírnější a celkově uzasny, tak je s nimi prostě radši sam). Takže my mě tam nechceme a hlavně to nastalé volno je den pro nákupy a plány na barák navíc a že je to sakra potreba....jen teda za týden ji tam šoupnu děti na celej den a půjdu s vama na mecheche, to najednou budu moct:-D. To bude blbý, to bude blbý,co....
Karja No a co natvrdo říct, že se omlouváš, ale že jste se sambem domluvili, že budeš mít starání s barákem? Ale že ti tři ostatní se k nim těší a jsou rádi, že můžou přijet?
Karja ja si myslím, že se nemusíš nějak složitě omlouvat. Ona by normálně měla stačit i věta,že jsi unavená a potřebuješ si odpočinout, nebo i to, že potřebuješ vyřídit věci kolem baráku, aby si mohla s kamarádkami na výlet.
Nesnažila bych se dělat z rodinných návštěv nějaký závazek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí