dynda kupuju slim/skinny v Zare. Jsou hodne uzky a maj myslim uvnitr i ten zmensovaci system. Jsou z pruzny dzinoviny, tenky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity cos jak píše Lamicka a ještě marks a spencer? Taky next, ale ten co jsem videla, je takovej volnočasovější a koukni na zalando, tam je toho hodně.
Lamicka právě ze ta sukně nebo šaty by neprošly
Lamicka jo diky, tenhle se mi líbí moc. Jenže mi zrušili místo, kam se dá COS vracet a nemají jej v krámech.
https://www.cosstores.com/content/cos/en_eur/newslettersubscribe.html
continuity ještě k tomu vracení, já jsem jednou koukala na tu mapu vracecích míst, po tom, co se tu řešily ty řemeny, a přišlo mi, že to berou skoro všude? Možná máš něco v okolí a ani to nevíš?
Ounz koukala jsi na stránkách dpd?
continuity jj, před nejakou dobou, ale jo
Prosím mám dotaz na majitelky online kupónů na dny Marianne, bude tam zapojený i Reserved? Popřípadě mohla bych poprosit o heslo na slevu?
Ounz díky, prozkoumám to. Právě mi ppl složilo balík někde v tramtárii. Prý se to nevejde do boxu, je tam malá pánev, svícen a chlebnik. Asi mě trefí.
continuity jestli byvas nekdy u Kulataku, mrkni na CS armady, tam jsem vracela v nejakem malem obchode. Uz ale nevim, co to bylo. Pani sice koukala prekvapene, ale daly jsme to dohromady ![]()
já vracím COS v trafice u nádraží (V Brně teda
)
dupali Reserved tam není
dupali Reserved má vždycky paralelně svoji separé akci, kód RE20CZ, ale je to sleva jen na vybraný modely a vůbec jsem ještě nezkoumala, na co přesně
Karoleena děkuji za odpověď ![]()
Karoleena stejně tak i lindex, a ta je už dneska:)
continuity koukni. Já mám štěstí, že ppl, zásilkovnu i dpp mám v okolí, poněvadpč doručovací časy dopoledne nejsou pro mě
A kdyby to někoho zajímalo, tak tento víkend - ode dneška má slevy i nila, v obchodech a i online - kód GoSlow - 15%
Prosím o radu ty, kdo mají starší rodiče.
Jaké zimní boty pro paní v letech, která nemůže mít šněrovaci boty, protože už se neohne, nohy občas oteklé, takže ani žádné těsné?
A naprosto odmítá nosit důchodky!
(Letos v zimě mi to bylo vytknuto lékařem, že maminka nemá správnou obuv, to ještě nosila trekingové boty.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY