Evaeva pravda, ty dva svy na zadku jsou takove pradlove, ale nejsou moc vyrazne, aspon ja si jich nejdriv ani nevsimla, az jak o tom mluvime.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila jo, ono je to fakt věkem, na ročním mi to taky přišlo v pohodě
V naší malotridce se běžně chodí do školy v teplakach a leginach, v podstatě všechny děti. Rifle se nosí výjimečne,taky mi to vůbec nejde pod nos. Docela by mě zajímalo, co nosí neteř, ta teď nastoupila do seste třídy do města, myslím, že museli hodně nakupovat:-D.
Já to nějaký čas dělala tak, že syn dostával do školky přes punčocháče kraťasy. Když je suchá zima, a člověk ví, že se venku nenamočí, tak se to docela dobře dá. Později už uměl punčocháče sám sundat a nandat, tak to už je pak zase jiný příběh.
dynda Jo, punčocháče pod kraťasy nosili i naši kluci. Jen starší měl někdy ve třech letech kratičké období, kdy chtěl být baleťákem a toho ve školce nechávali jen v těch punčocháčích.
P.S. Vůbec mi nejde punčocháče ani napsat, vždycky štrample!
Lamicka Teď na mě na Facebooku vybaflo nějaké kimono Napsie. A je to látkový kardigan
Karja diky, mrknu na to
Najdete mi někdo hezký podzimní plášť. Projmutý nebo s páskem, tmavě modrý nabo tmavě šedivý a alespoň do půlky lýtek.
To je úplné zoufalství. V těch krámech jsou jen vesty, spacáky a občas kabát.
Já bych hrozně ráda aby dcera nosila kalhoty, šaty, sukně, ale jak ji donutit??? Teď začala chodit do třetí třídy, celé léto chodila v kraťasech a teď nosí jen legíny, ještě vezme na milost kapsáčové tepláky. Snažím se aspoň kupovat ty legíny silnější a ne tolik upnuté, ale vzhledem k četnosti děr na koleni ![]()
Šaty měla naposledy 1.9. 2020, to vím přesně ![]()
Karja mne se podarilo natrefit na dziny, ktere jsou uplne mekke a volne a jsou v pase na pohodlnou gumu. Zkratka takove teplaky, ktere vypadaji jako dziny:) Tak ty mame troje stejne. A k tomu mame tmavomodte triko, asi 5 stejnych kusu. Cekam, kdy si nas predvolaji, ze bychom meli tomu diteti obcas vyprat obleceni:)))
Mne teplaky do skoly prijdou trochu divne, ani nevim proc. Do skolky v nich syn chodil bezne.
continuity ja bych zas chtela trenckot, hledala jsem uz loni. Videla jsem jich dost, nektere i celkem hezke, ale zadny mi nesedl. Pritom jsem vylozene trenckotovy typ:)
Gatita takové kalhoty dávám klukům nejradši, plánuju, že je pak budou nosit do školy (stejný střih), vlastně něco s pasem na knoflík a poklopcem mají fakt výjimečně. Podle mě starší ani neumí knoflíky zapnout.
JankaM leginy pod sukni nebo saty by u ni neprosly?
Vis co, ono to muze byt i tim, ze leginy maji holky jako modni zalezitost. Dcera jak je nenosi, tak jeste vloni poslouchala, ze neresi modu. ![]()
continuity mne by se libil na podzim nepodsity od Moniky Mongol, ale setrim ted na neco jineho. V realu jsem ho ale jeste nevidela.
Gatita trenckot hledam uz 3. rokem ![]()
Prosím, dala bys tip na ty džíny? Pro holčičku vždycky seženu fajn kalhoty, které vypadají dobře a jsou pohodlé, ale pro syna se mi to tak dobře nedaří. A normální džíny jsou celkem tvrdé.
dynda teď jsem viděla spoustu takových kalhot v hm, i sady po pěti třeba.
Díky, už na to koukám. To je asi široký. Já v "hrnku" kupuju ty strečový slim fit a ještě je utahuju na knoflík + gumička ![]()
Lamicka já ho nechci vlněný flausovy, to bych se teď uvařila. Ideálně husté tkané plátno. Kdysi se tomu říkalo baloňák. ![]()
dynda V HM mají občas super manšestráky, ale chce to vychytat.
continuity na webu Cos jsem videla, tam bys nevybrala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY