Blaire Dekuji za tip, o tom jsem cetla s ted jsem si nevzpomnela. Splnuje to moje pozadavky, akorat ze promoce je v pondeli a to maji otevreno az vecer. :-(
Pokud bys ty nebo nekdo dalsi mela jeste nejsky napad, budu moc rada!
Makara Dekuji!
rasaNori
a pak něčemu věř. Mně ten názor vyhovoval, zákroků v puse se celkem bojím
Blaire Dekuji za tip, o tom jsem cetla s ted jsem si nevzpomnela. Splnuje to moje pozadavky, akorat ze promoce je v pondeli a to maji otevreno az vecer. :-(
Pokud bys ty nebo nekdo dalsi mela jeste nejsky napad, budu moc rada!
Makara Dekuji!
To je skoda, Element je za me nejlepsi restaurace v Brne. Jeste me napada italska Castellana Trattoria a Atelier. A zkusila bych projet gastromapu od Hejlika.
Lav Když nakupujeme ve velkoskladu, tak chodíme na jídlo do Lokál u Caipla, ale je to fakt lokál, alá pajzl. A na zelňáku jsme jedli venku v té restauraci Grandeza, ale vnitřek nevím. A kdyby sis netrvala na centru, tak moc dobré to bylo v Bystrci v hotelu Maximus, uprostřed týdne a byli jsme tam sami! Ale já nejsem žádný gurmán, jídlo vybírám očima a podle momentální nálady, dokážu posoudit pouze prostředí, obsluhu a dekorace/kytky. Pohodu a radost z jídla jsem měla teda všude.
Lav já jsem teď slyšela velkou chválu na Volcano v Lískovci
Mulen zrovna jdu z fyzioterapie a spíš tak jako náhodou jsem se zmínila o těch zubech. Takže prý už je jasno proč mám ty záda potažmo krk tak zrasovany a doporučila mi fyzioterapeutku která se specializuje přímo na čelistní klouby jsou moc důležitý a může to ovlivnit celý tělo
viktorka_od splavu Ta fyzioterapeutka by me taky zajimala!
Lav mas SZ
Lav Co Kohout na víně? A souhlasím s Blaire , v Castellana vaří výborně, ale nebude to ta vyšší střední podle mě.
Kan V Maximus jsem byla v červnu a personál katastrofa. Znovu bych tam nešla.
Kohout me taky napadl, ale ten uz je cenove na urovni Borga a spol bych rekla. Ale vari tam vyborne! S Castellanou mas pravdu, je to takova italska rodinna atmosfera.
viktorka_od splavu To je zajímavý. Můžu taky poprosit o kontakt?
notna My tam byli spokojení.
Lav Já měla v Castellana jednu z promocí a bylo to moc fajn, klidně bych doporučila, najedli jsme se tam dobře všichni napříč zúčastněnejma generacema. Fakt škoda, že Element i Atelier jsou otevřený až večer, to by byly moje další volby. Pěkný je to i v Pavillonu, ale to už je cenově nastejno s Borgem a Kohoutem...
Len mám to naopak, bolesť žiadna, len kopec hnisu. Tak budem dúfať, že antibiotiká zaberú.
Mně přikázali brát antibiotika už den před trháním, díru mi pečlivě vyčistil ještě na sále a nebolela mě pak vůbec, jen trochu tvář zvenčí.
rasaNori Bohužel neporadím. Hodně jich je k vyndání preventivně, ale záleží na dalších faktorech. Pokud se do pusy vejdou, nedělají problémy a jdou dobře vyčistit, nechala bych je. Obtížná hygiena ale je indikací k extrakci osmy. Bohužel už jsem viděla hodně sedmiček zbytečně zkažených jen proto, že nešlo čistit mezi 7-8, někteří tak přišli i o oba zuby.
Mulen Chápu, ten kofferdam (folie) u někoho ten pocit vyvolává, já ho mám zas ráda i jako pacient, cítím se víc izolovaná od ošetřujícího a neteče mi voda do krku
Lav viktorka_od splavu Já jsem na to čelistní fyzio taky chodila. Natrefila jsem na to náhodou, bolela mě dost často hlava, takže neuroložka na první navštěvě identifikovala krční páteř, ale při tech rhb mi jedna fyzioterapeutka řekla, že se jí nezdají ty čelistní klouby, takže mi rehabilitovala i je. Jako pomohlo to, ale ta péče byla od hlavy až po paty tak nevim, kde se co povedlo porovnat:-D. Ale ty klouby jsem měla objektivně dost zatuhlý, mně v jedné návštěvě vysekali dva a dva moudráky vysekali, tak to bylo asi příliš. Nosila jsem na těch čelistích tejpy:-D:-D
Lav Pavillon Steak House na Malinovského náměstí je také dobrý, krásné prostředí, jen nevím zda bude vyhovovat cena
jídlo a obsluha luxusní
Len jako dá se to vydržet a bez něj bych to tak dlouho v křesle asi nedala. Jenom ten pocit, těsně po upevnění je pro mě horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.