Renusatko jj díky, no myslela jsem si to ale nevím jestli je to ten 999 případ, tak čekám až nám to dopoví:-))
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Betty
My máme na elektrice takový přeplatek, že rok nebudem platit zálohy. Zato zálohy na plyn spočítali na 15 500!
![]()
Právě jsem poslala peníze na správné číslo účtu ale u jiné banky.. ![]()
Co teď? ![]()
Dadoo Vyckej do zítřka, jestli ti to nevrátí, že ten účet neexistuje. Pokud existuje, tak kontaktuj svoji banku, že chceš vyžádat zpět chybně provedenou platbu.
Dadoo zavolala bych na nějakou linku banky a požádala o pomoc
Dadoo a opravdu to prošlo? to by nemělo být... bych to zkusila ještě stopnout a pokud to nejde tak volala/psala co nejdřív do banky, to se určitě v pohodě vyřeší
Zarinya nojo, kamarádovi když spadnul po krachu BE do toho režimu dodavatele poslední instance to spočítali na 30 000 měsíčně... se tu stály fronty na smlouvy
viktorka_od splavu a jak se to resi kdyz nato nekdo nema?
Zarinya odpojí ho
Dadoo to by nemelo byt, aby bylo stejne cislo uctu u ruznych bank, vidim ze uz to pise viktorka_od splavu vyse. To bude dobry, uvidis zitra.
Antje já si taky myslím, že ta platba neprojde
viktorka_od splavu to by bylo nejlepší.. Vypadá, že odešla, ale třeba narazí na zavřené dveře a zase se sama vrátí.. Tak snad..
Dadoo i kdyby ne, tak ráno tam zavoláš a peníze ti vrátí, fakt bych se toho vůbec nebála
Dadoo Stalo se mi to samé a peníze přišly zpět.
viktorka_od splavu Tak tam jsem začala :-), u své banky :-).
Sweet Potato Ty jo, to je dost šílený, máte nějaký alternativy? A není to jen u nás, volala mi ségra, že jí v Británii spočítali nový zálohy na elektřinu v domě na 40.000 za měsíc, přitom topí plynem.
blbej dotaz: nedala jsem kabelku do dustbagu a ve skříni se mi do ní obtisklo ucho z jiné kabelky... je to taková vylisovaná rýha v měkké kůži... narovná se to samo? nebo dá se s tim něco?
Nam ohledne enrgii jeste neprislo vubec nic, jsem v napeti, co bude. Zalohy nam plynule zvedaji, jednou jsem ten trvaly prikaz nejak zapomnela zmenit a hned prisla upominka. Ale napsat, ze nam neco slevi, to ne!
999 neni rychlejsi jit k prepazce? Tedy po 4 marnych pokusech bych tam uz stala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.