Pavlena continuity díky, já právě všude vidím opustit skupinu, tak mě to zmátlo
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ty ručníky jsou benefit. Já nad tím uvažuji vážně až teď, když máme psa, dvě kočky. To je masakr to vse odchlupatit ručně pri množství černého prádla u nás.
Přesně. My pejskaři, co ještě ke všemu preferujeme tmavý outfity, bychom byli bez sušičky úplně ztracený!
Trpím vždycky v létě, protože jak to schne (teda schlo by) na balkóně za zlomek času jak v sušičce (a ještě zadarmo), tak mám někdy trochu zábrany... ale pak jsou ručníky jak prkno a tmavý oblečení s chlupama a to mě prostě nebaví...
mitford sister a jeje, preje si k vánocům detektor kovů?
Tak Betty mitford sister nebo radu, jak to udělat, aby se XY nenašel ani za 500 let?
Tak Betty ten už dávno má, ale teď leží v koutě, protože se hledají střepy staré keramiky, nejlíp s reliéfem...kov je moc "málo starej".fáze kostí už měla asi svůj vrchol, ale drží se.
Tak Betty mitford sister Ad detektor kovů.... ono se to nezdá, ale hledat archeologické nálezy pomocí detektoru je v ČR v zásadě nelegální. Jednak ačkoliv se to lidem moc nelíbí, těm nálezů je mnohdy mnohem líp v zemi než v muzeu. Věda jde tak rychle dopředu, že třeba za sto let by se z toho nálezu mohlo zjistit mnohem vác. Druhak tím, že se vykope ten kovový předmět (a nakrásně odevzdá do nějaké instituce) dojde ke zničení tzv. nálezové situace, která je většinou po poznání mnohem důležitější než samotný nález. To jen na okraj.
Já myslela, že Praha má nějaké omezení na topení pevnými palivy, že i do krbu se smí dávat jen speciální topivo. Tohle mě trochu překvapilo.![]()

Lamicka to nebude do krbu. Kamna na uhlí zakázaná nejsou, ne?
my tu mame uz druhy tyden inverzi a kdyz projizdim odpoledne okrajovou ctvrti s rodinnymi domky, tak se po ulicich vali cmoud jak v osmdesatkach. uz chybi jen parni vlaky![]()
Pinot Noir To určitě do krbu nebude. Nevím proč, ale myslela jsem, že tohle je v Praze zakázaný. Ale asi ne.
viktorka_od splavu jo, hodně lidí si pořídilo kamna, kotle, koupili dřevo, uhlí. Nedivím se jim, ale čmoud to bude strašný.
Chcete říct, ze ta strašná mlha, co tu je už 14 dni v kuse, je kvůli tomu, ze lidi znova zacali topit koksem, petkama a asfaltovým papírem? ![]()
Lamicka kéž by topili je dřevem a uhlím. Tady na periferii bývá v podvečer děsnej smrad, to nemůžou produkovat žadná oficiální paliva. Totéž u rodičů na vsi. V zimě to tu nechci vidět. My ještě netopíme vůbec, jen jsme vyzkoušeli, že komín dobře táhne. Připadá mi, že lidi začali s vytápěním hrozně brzo
u nás na ulici soused topí petkama, který plní směsí pilin a petroleje, z komína se mu valí černý, mastný čmoud. Po topné sezóne čistím střešní okna škrabkou, než je umyju.
Potrefenáhusa doufám, že to je jen mlha, co si pamatuju z dětství, tak ta "mlha" smrděla kouřem.
Z okna jsme koukali na obří tovární komín, z kterého šel černý kouř. ![]()
Potrefenáhusa je, ta mlhaje klasická podzimni inverze, kombinace tlaku, bezvětří a tím pádem zhoršených rozptylových podminek. Pokud se topí sajrajtem, nízký tlak tlačí ty splodiny k zemi a celé je to ještě horší.
Lamicka Bílinská kostka a Komořenský ořech, co může být lepšího do kotle a krbových kamen? Uhlí nikdy zakázáno nebylo, pouze topení v kotlech 1 a 2 emisní třídy.
podle spotreby plynu se topí méně než vloni, a to i po zohlednění teplejšího počasí, které nám jde fakt na ruku.
Druhá věc je, že část těch úspor půjde za uhlím a petkama v kotli.
https://www.ampermeteo.cz/novinky-82

Pinot Noir naši jak mají starý dům, tam je zima už v září, když se ochladí, tak už taky topí, ale pořád plynem a kdyžtak mají v záloze krbová kamna na dřevo. Lidi co bez mrknutí spálí petky znám taky, ale vždyť to nemůže produkovat nějaké pořádné teplo, ne? Fakt nechápu.
V bytě máme 20 st , mně je teda trochu zima, ale je to můj osobní boj proti Putinovi. ![]()
Kan sněmovna na konci dubna posunula ten zákaz o dva roky (na rok 2024).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.