JankaM můžeš, dávám běžně. Z těch hodně strukturovaných jde hůř čokoláda, vymývej to opatrně, ať je neposkrabes
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek děkuju ![]()
Kan u pálit uhlí v Mělníku je určitě lepší než v domácím kotli na tuhá paliva. Jednak z hlediska účinnosti, tak z hlediska emisí.
Kan nikdo netvrdil, že ten večerní smrad a šedá mlha je z uhlí, nebo jo?
Ne, to netvrdil, ale někdo si myslel, že topit uhlím v Praze je zakázané, což je blbost, protože Pražská teplárenská spaluje právě to uhlí.
Kan to jsi asi špatně četla, já myslela, že je uhlím zakázané topit doma, ne v teplárně
teplárnu sis tam dosadila ty.
Lamicka Hele ani doma, ani jinde. Pokud je emisně kotel ok a pálíš tam to co tam máš pálit, fakt můžeš.
Kan zatim ano, ale do budoucna ma byt uhli zakazano uplne, jako uplne. pokud to silenstvi nekdo nestopne, na coz uz je mozna pozde
viktorka_od splavu Tak já vím akorát to, že ho ubývá a těžba v cz je u konce, takže se nakupuje a cena roste.
Kan jestli si nepletes cerny a hnedy uhli
viktorka_od splavu To fakt nepletu. O úplným zákazu jsem neslyšela. Máš zdroj?
V kotlích, které nedosahují em.parametrů 3.třídy.
Sweet Potato Ehm, o tom píšu celou dobu.
Kan Ano ale to je aktuální EU ovšem chce zakázat spalování uhlí kompletně některé země se k tomu už zavázaly Česko zatím nemá pevný termín
Kan A druhá věc je to co se u nás těží černého uhlí málo nebo možná už vůbec to nevím my uhlím netopíme ale hnědé uhlí to co se pali v elektrárnách a teplárnách se tady normálně těží, I když ho samozřejmě taky dovážíme
viktorka_od splavu My máme doma černý z Ostravy, teda přivezli nám to už v létě, tak třeba se situace změnila. :D
Během hovoru se mi vypnul mobil a nešel zapnout. Povedlo se mi ho resuscitovat asi po hodině. Do konce záruky mi zbývá cca 2 týdny. Má teď smysl řešit nějakou reklamaci, když aktuálně funguje? Nebo se mám smířit s tím, že definitivně chcípne tejden po?
Nemá někdo tip na kurz přežití pro dva kluky a jejich tatínka? Pokud možno Beskydy nebo Jeseníky. Ještě Šumava by šla.
Našla jsem jen nějaké v Českém lese a to už je fakt z ruky.
coralline být já na tvém místě, už běžím reklamovat. po tom, co mi během 25 měsíců odešly do věčných lovišť 2 iphony, tudíž ten druhý pěkně měsíc po záruce a musela jsem si teda zacvakat nový, bych nečekala ani den.
Nemá někdo tip na kurz přežití pro dva kluky a jejich tatínka? Pokud možno Beskydy nebo Jeseníky. Ještě Šumava by šla.
Našla jsem jen nějaké v Českém lese a to už je fakt z ruky.
Najlepší kurz přežití pro dva kluky a tatínka je podľa môjho názoru zbaliť si kufor a vyraziť sama tak na týždeň-dva niekde za palmami ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.