Kan asi mi to někdo říkal a já to tak přijala, už na to koukám
https://portalzp.praha.eu/jnp/cz/ovzdusi/vyhlaskaHMP_112019_omezeni_od01102020.html
Kan asi mi to někdo říkal a já to tak přijala, už na to koukám
https://portalzp.praha.eu/jnp/cz/ovzdusi/vyhlaskaHMP_112019_omezeni_od01102020.html
Mohučanka Ale to posunula ty emisní třídy kotlů a kamen, ne? Uhlí a brikety snad nikoho nenapadlo zakázat.
continuity jj, jen proste u nás je 14 dni takhle od rána do vecera, nebejt toho, ze jsme vyjeli na 4 dny do trebone, vůbec nevim, o jakým krásným babim létě tu všichni pisou

Potrefenáhusa sem nevedela ze jste se prestehovali do brna![]()
Kan haha tovize napadlo![]()
Zatím jsme na 21, ale prostě topit hned tak nezačnu.
Na denníkuN byl rozhovor s psychologem Janem Šiklem a toto mě ujistilo, že nejsem úplný mimon, když to tak mám.
Jak byste lidi přesvědčoval, že se jim nic neděje, když mají doma o ty dva tři stupně méně?
Nevím, nechtěl bych to dělat. A jsem rád, že nemusím. Přál bych lidem radost ze sebeomezení. Z určitého sebezáporu jako svobodné spoluúčasti. Formy solidarity, kterou jsem rád, že cítím. Kdybych ji ani nepocítil a zůstala by jen v řeči, nevím, jestli by nezdegenerovala na etické kecy.
Potrefenáhusa nejste v Polabi? Tam je to caste.
Potrefenáhusa no, inverze. Jsou místa, kde je to horší, na horách lepsi. Mně se běžně stávalo, že u nás sluníčko, a když jsem vystoupila na Můstku, přesně tahle deka.
Jen tak, abych se ujistila, jak myslíte že Pražská teplárna vytváří to teplo do vašich radiátorů?
Kan jojojo, to jsem měla na mysli. Ten zákaz topení v kotlich 1. a 2. třídy byl posunutý. Mělo to platit už teď.
Zatím jsme na 21, ale prostě topit hned tak nezačnu.
Na denníkuN byl rozhovor s psychologem Janem Šiklem a toto mě ujistilo, že nejsem úplný mimon, když to tak mám.
Děkuju
. Už jsem fakt musela že jsem magor. Já totiž doma zahájila otužování a pod 19 nezatopim a hodně větráme kvůli vlhkosti. Se sousedy když se o tom bavíme říkám "topime na Pekarovou" a snažím se to obracet v žert jinak na mě koukají na vraha. Já to mám tak, že nesponzoruji Putina u když máme fixaci
Ale ten smrad z komínů je děsnej, u nás na vesnici pořád. A hlásím že Olomouc a Přerov tak pořád mlha, slunce prostě není.
continuity Lamicka já v pondělí otevřela na dopoledne na balkon, jak bylo hezky. A jak je na jih, normálně jsem ho musela zavřít, ve dvě odpoledne tu bylo 26 a bylo mi horko ![]()
Kan já mám za to, že u nás se topí plynem
Potrefenáhusa nejste v Polabi? Tam je to caste.
úplně ne, ale nedaleko. Vltava je blíž
Sweet Potato mirajo Mulen Taky jsem tým prkenných ručníků! Žádná aviváž, žádná sušička, žádný žehlení ![]()
A na žehlení jsem ubrala. Boj proti Putinovi.
continuity No vidíš, já bych doma ráda sebeuspokojivě netopila, ale s topnou sezonou jsme zjistili, že nám nefunguje regulace a když už se podařilo uhnat technika na opravu, tak než k nám došel, tak chytil covid, topení na opravu čeká a my topíme pánubohu do oken :(
Potrefenáhusa tak ony ty řeky dělají svoje. Mamka jak se přistěhovala po svatbě z kopců do Polabí, tak vždycky říkala, že mlhu do té doby neznala :))
Lamicka jo, to jsme si říkali cestou do trebone, ze s tema rybnikama si asi nepomůžeme...ale ne, bylo tam nadherne ![]()
Můžu dát na dort zvířátko Schleich? Nesleze mu barva nebo tak něco? ![]()
Kan konkrétně u nás to je plynová kotelna na sídlišti.
A když spalovna odpadu pálí všechen komunální odpad, opravdu to není to samé, jako když hodí pětky do kotle soused.
continuity Ale pálit petky a uhlí je snad rozdíl, ne? Celou dobu se bavíme o uhlí.
Kan nikdo netvrdil, že ten večerní smrad a šedá mlha je z uhlí, nebo jo? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.