Luna Fundus čt, vím že pražská čt scénické dobové oblečení půjčovala na Barrandově, ale jestli i Brno netuším.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko To mě taky napadlo, teď jen zapátrat, jestli tam ještě budu někho znát.![]()
Extrablbý. Fungují ty prachovky co vypadají jako velký kartáč? Odmítám uklízet milion blbostí u dětí, abych mohla otřít police. Tak že bych jim dala prachovku, trochu by si zablbli a bylo by uklizeno ![]()
Renusatko děkuju, a to se pak ten prach jen vyklepe nebo se to vyhodí?
Renusatko tak jsem si ji taky koupila..![]()
![]()
Prosimvás, když potřebuji užívat probiotika, je něco co se na nich sleduje, abych koupila dobrá? nebo prostě mám jít a koupit probiotika?
Jo a tu prachovku taky mám v košíku:-D. Ale nevim proč, já prach neuklízim. Takže díky moc!
Karja Prachovka se přece pořizuje dětem, aby si mohli oprašovat hračky! Já o ní taky přemýšlela, ale pak jsem dospěla k tomu, že by ji akorát používaly jako meč a určitě by ji zlomily. Takže u nás přinese Ježíšek prachovku až příští rok ;o)
JankaM Já to používám na pavučiny, prach stírám vlhkým ubrouskem.
Karja kolik miliard bakterií maj v sobě a kolik kmenů, pro fajnšmekry i který kmeny ![]()
Já kupuju Naturevia. Na dovolený jsem vzala v Rossmannu Vitar, o dost levnější, ale ty kapsle byly strašně velký, mnohem hůř se polykaly.
Karja prostě jdi a kup, lepší nějaký než žádný :) mně jsou sympatický ty Naturevia, tak je setrvale kupuju i přes cenu.
Neprach závidim
já tady utírám tak 2x týdně a nestačí to ani náhodou.
žluťásek No možná ho máme, ale nevidim to.
JankaM já ji parkrát vyklepu z okna, pak vyhodím. Jsou na to takové návleky, takže držátko ti zůstane. Přijde mi právě ideální, když nechceš vše oddělávat z poliček. U nás to bylo na lego. Kluci to zvládali a dokonce občas to vezmou do ruky i teď
.
Nebyl by někdo tak hodný a odemknul tenhle článek?
bram https://denikn.cz/1008913/budete-vsichni-prekvapeni-nabizime-prizemni-rady-jak-zit-abyste-prospeli-planete-zemi-i-sobe/?ref=inc&cst=5a0fa7b8e24555165debc8d291c3d80aa9432fc9
mělo by to jít? Četla jsem ho a je tam docela dost zajímavýho (a občas něco kulhá)
Karja Taky myslím, že nemáte. Já v Olomouci mohla utírat prach pořád (ne že bych to dělala, haha), ale tady tak jednou měsíčně. A dokonce mám čistá okna! To mě trklo už někdy v létě, uvědomila jsem si, že doma jsem je mívala podstatně špinavější a taky jsem je myla často (ne všechna, ale třeba dveře na terasu). Tady to vůbec není třeba.
Ounz Děkuju! Trochu kulhá to chození pěšky, protože jíst budu i když pojedu na elektrokole. Ale když chodím pěšky, hýbu se a díky tomu v budoucnu nezatížím zdravotnický systém. Jinak to bylo zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.