bram no a taky elektrokolo nabitý solárama...většina elektrokol se ted nabiji normalka ze sítě
a jí i ti co lítají a jezdí autem..ale to jsem brala s nadsázkou, ale někerý ty info byly zajímavý
bram no a taky elektrokolo nabitý solárama...většina elektrokol se ted nabiji normalka ze sítě
a jí i ti co lítají a jezdí autem..ale to jsem brala s nadsázkou, ale někerý ty info byly zajímavý
Ounz ten clanek je zajimavy. Nektere veci me vubec nenapadly a to se nad tim snazim uvazovat.
Ounz par lidi okolo me nabiji auto solarem (typicky manzelcino, co je na MD a je pres den doma). Ty solary se uz docela objevovaly i pred valkou. My to bohuzel loni odlozili na letosek a letos to nebylo mozne kvuli krizi.
Ounzjeste me napadlo, pocital do emisi i vyrobu a zneskodneni solaru?
Candance no to sou právě ty mezery, který to mal, ale myslim, že se právě snažil popsat, jak je ten problém komplexni a složitej..
Candance my včera do noci stěhovali nábytek, aby bylo místo na ty baterie. Tento týden nám přijedou namontovat panely na střechu, do tří týdnů pak ten zbytek. No, jsem zvědavá, jestli to budeme hodnotit, jako dobré rozhodnutí. ![]()
Pinot Noir ja myslím, že je to dobré rozhodnutí, i když teď na zimu se to asi naplno neprojeví.
Pinot Noir a kdy jste to objednavali? Moji rodice do toho taky sli, ale rekli jim ze nejdriv za rok:D
711990 v květnu
Pinot Noir ja myslím, že je to dobré rozhodnutí, i když teď na zimu se to asi naplno neprojeví.
jeden příspěvek od Pinot Noir jsem přeskočila a myslela, že reaguješ na kuřata prikrmovana antibiotiky. Tak jsem si rikala, že docela revoluční myšlenka. ![]()
Candance ony se ty uhlikove plyny pocitaji takzvane na 3 scopy, a jenom kdyz je to az do toho scope 3, tak je tam zapocitano vse, takze kdyz nekde srovnavaji typicky auta na benzin a na elektrinu, tak je potreba se podivat, jestli je to az do te urovne 3
Tabea
Přitom právě na zimu by se to projevit mohlo!
continuity díky, snad jo.
Pinot Noir tak to odpovida:)
Pinot Noir je to dobre rozhodnuti, ted v zime to bude min ucinne ale urcite to ocenite
Pinot Noir Snad budes spokojena. Tata si je porizoval cca pred 25lety, hlavne na ohrev vody. To se tehdy urcite nevyplatilo. Ale Dnes s nimi vytapi pres klimatizaci, samozrejme jen castecne. Dobijeni auta jeste nejak nedovedl do konce, to se musim zeptat (ma hybrida). My mame solary objednane taky, ale cekame uz nejak dlouho, jako se vsim.
Pinot Noir no to taky
Jos před 25 lety to byla trochu samodomo instalace, ne? Dnes už to funguje jinak, soláry nejsou připojeny ke konkrétnímu spotřebiči.
Pinot Noir Ne, bylo to normalne pres firmu. Zas tak raritni to nebylo, mozna to je jen 20let. Uz si to nepamatuju. Ted uz ma solary nove. Ja se v tom nevyznam. Ruzne si pritapi rizene pres aplikaci v telefonu a tak. On je takovy hracicka, ale kdyby si to delal vsechno sam, tak jsme uz davno vyhoreli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.