Hromadně nám hynou ancistrusové, Help ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tarra deky v tom get inspired maj skvělý (a drahy) - švédskou značku Klippan. Minuly tyden jsem tam jednu dětskou koupila, měli i dospělý
jednu deku z tkalcovny strmilov (Kubak) mam a teda trochu žere, ale já to snesu a miluju ji
no v tom get inspired maj i skvělý a krásný merino ponožky, jen teda stojej už nějak moc penez
Potrefenáhusa Díky... právě kvůli té kousavosti uvažuju, jestli jít do nějaké jemné merino u té Balkanove, nebo se poohlídnout po bavlněné. Nemám kde si ty merino prohlídnout, jestli jsou opravdu nekousavé i pro ty, co by klasickou vlnu nechtěli. Bavlněných hezkých jsem zatím moc neobjevila, na tom get inspired se mi líbí, ale ty za dva a půl mi přijdou takové tenké a ani ne moc velké (prostě na deku na zahřátí málo hamatné) a ta, co by se mi líbila je zas silně nad můj limit.
tarra ja mam deky znacky ibena, myslim, ze jsem je kupovala primo na jejich strankach, ale maji je i na spouste ceskych. Ty ciste bavlnene moc nehrejou, ty pouzivam spise jako ochranu pohovky kvuli psum, ale ta 58 bavlba, 35 acryl a 7 polyster je mekka a hrejiva (i kdyz podle slozeni bych to nerekla)
Sweet Potato dospělí? nedostala se vám do vody nějaká chemikálie? Píšou, že je citlivý na měď a i na jinak používané přípravky, jako je preventin nebo malachitová zeleň![]()
Máte někdo zkušenosti se silikonovou náplastí na jizvy? V září mi operovali ruku a přes všechny možný i nemožný silikonový gely na jizvu, masáž apod tam stejně mám keloid (mám k tomu sklony). Teď jsem si říkala, že bych tou náplastí ještě pokryla tu ochranu před UV zářením. Pokud by to ale mělo být na houby, tak to můžu zalepit čímkoliv.
Prosím, není tady někdo z Kutné Hory?
999 Osobně ne, ale o co jde, třeba bych pomohla?
Sweet Potato Díky, napíšu ti SZ.
Objednala jsem si v ccc boty, mám je už v zasilkovne. Jen jsem se mezitím dostala do kamenného obchodu a koupila si o číslo menší než ty objednané. V tom případě mi budou velké.
Jde mi o to, když si je nevyzvednu vrátí mi automaticky peníze ba účet? Nebo je mám klasicky vyzvednout a vrátit?
Tak Betty v ccc nenakupuju, ale vyzvedla bych a vrátila, je to korektní ![]()
Catherinne děkuji
Tak Betty Mně to jednou propadlo u eshopu se šperky a jednou jsem schválně nevyzvedla Zalando, šperky jsem napsala o vrácení peněz, žádný problém, Zalando mi to vrátilo samo a brzo. Podle mě je to u takto velkého obchodu jedno, druhá věc je, kdyby jsi nakupovala z Fleru třeba.
Karja tak už jsem je dnes vyzvedla a pojedu je vrátit na prodejnu. Protože druhá možnost je prý kurýr.
Tak Betty Jj, ten kuryr to je vždycky dobrej opruz. Já tomu "svýmu" otravnýmu chci dát letos vánoční dárek. Ten bude koukat:-D
Karja Hlavně tě zas začne balit!!!
Nebo za kým to tady pálil kurýr?
Garfie Ne, mě jen hejtujou, že jsem shopaholic
Karja Doufám, že mu dárek objednáš online!!!
Garfie Hahaha, jasny, že by mi to dovezl, já na to lípla mašli a řekla ,,pro vás,,. Tak to už by nevydejchal!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.