SunEclipse zeptám se, dík za tip.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Moravské frizzante nebrat. To je dosycená limonáda, od Vajbara navíc koukám sladká jak cecek. To milovníka prosecca neuspokojí.
Kokoska italský rosé prosecco extra dry maj v Lidlu
RoSa v Lidlu jsem videla neco v takovy divne prolamovany lahvi, ktera ve mne nebudila moc duveru, ale moc jsem to tam nezkoumala.
Pinot Noir dik
Potřebuji dát dohromady název jedné hrozně chytlavé španělské písničky, hrávají ji v radiu, ale spíš třeba typu radiožurnál než třeba evropa 2, není to vyloženě pop ani žádný nový song. Sakra, uplně mi to vypadlo, už jsem dokonce i vzpomněla na čas, kdy jsem ji slyšela, ale nemůžu to v playlistech radií co ladim v autě najít. Je to strašně chytlavé a optimistické a ne, není to felis navidad:-D. španělsky teda neumím, abych trochu pomohla:-D
Zkus projet YT Alvara Sorela. Beztak to bude něco od něj.
dzizisketa Jako, já už jsem našla playlist toho dne, vzpomněla jsem si i na ostatní písničky, že je hráli a jako tahle tam není:-D. zavaří se mi mozek. Ten Alvar Soler to není, to je moc pop a navíc hroznej!
Karja tengo la camisa negra?
Kokoska Taky ne, byla to fakt hodně hodně veselá píseň. No nejlepší bude, když na to zapomenu! Bože já jsem tak blbá, rozhodla jsem se, v 10 večer, že uklidím a pustím si k tomu tuhle písničku a od té doby....no složila jsem prázdný plata vajíček na sebe a jdu spát:-D
No a fakt to není v tom playlistu? Kdy ji hráli?
RoSa v Lidlu jsem videla neco v takovy divne prolamovany lahvi, ktera ve mne nebudila moc duveru, ale moc jsem to tam nezkoumala.
jestli to bylo tohle, tak je skvělé. Ale není růžové ![]()

Catherinne no ale meli by mit i ruzovy! Ta lahev co myslim ale byla trochu jina, takova jako hrbolata. Ale mozna to bylo prave nejaky to frizzante, fakt nevim.
Kokoska maj i neprolamovaný
![]()
Karja hele já mám pocit, že existuje nějaká aplikace, kde zazpíváš melodii písně a ono ti to najde název a autora... ale nesmíš zpívat falešně ![]()
Karja asi úplná blbosť....ale strašne chytľavá je Asereje od Las Ketchup
RoSa no vida!
Karja Ted jsem si zavarila mozek, co jsem nedavno spanelsky slysela, a nakonec to bylo od toho Solera (Sofia)
RoSa No, jenže já mám uplný vypadek!
dzizisketa Hráli ji v pondělí dopoledne, i si pamatuji ty ostatní písničky, jedině, musela jsem na chvilku přeladila radio, to se mohlo stát, tak jako hledám obdobné stanice, ale ty stejně nemají tak pěkný zpětný playlist. určitě na to jednou přijdu, za rok, za půl!:-D
RoSa existuje aplikace Shazam, ale nefunguje na zpívání ani broukani, musí zachytit kus hudby
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.