"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online stes
9263 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 11:45

Tak Betty aha...ježiš to mě z toho textu vůbec nenapadlo, je tam jasně napsáno po 40 místo ve 40

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 11:50

continuity ja to viem, že je to preto, ale to neznamená,  že bude organizovať život aj partnerom svojich detí,  ktorí jej na to zvysoka kašlú a jej to vadí,  atď atď. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:16

letfenixa to jsem tím postem opravdu nechtěla říct. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:23

Tak Betty nee, ja jsem to nezazila nikdy 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:28

Já se asi svěřim komukoli s čímkoli  Pokud to toho člověka zajímá a přijde téma, nemám v sobě žádný záklopky typu "tohle bych neměla říkat". Výjimkou jsou cizí tajemství. 

Že to tak nemaj všichni jsem pochopila až celkem nedávno. Když jsem otevřeně mluvila třeba před kolegama o tom, že chodim na terapii, protože mám panickou hrůzu ze smrti, že mám lehkou poporodní depresi a někdy mám pocit, že mít dítě je největší trest ... a lidi na mě divne koukali a říkali - to si dobrá, že to umíš přiznat  Ale v mejch očích je to úplná samozřejmost. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:31

MP Meri No ja tohle nahlas vyslovit nesmim, obzvlast doma!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:42

Luna Myslíš to s těma detma? Tak těm bych to do oči taky úplně nerikala, takže očividně nějakou zaklopku mám  Ale jinak se celkove snažím o maximální upřímnost k sobě i okolí. Ono to dost pročisti vzduch.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:47

MP Meri to, že jseš okolí schopná otevřeně přiznat, že chodíš na terapii, mi přijde fakt super. Čím víc takových lidí bude, tím víc lidí vyhledá pomoc, když bude potřeba. Takže i já říkám, že jseš dobrá 

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:50

continuity ja viem. Ale ja viem, prečo je mama taká, aká je - výchova, gény,  roky rokúce vedúci post, submisivny manžel.  

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:53

Evaeva No ja kdyz to reknu, tak se snese silena kritika Zadnej procistenej vzduch, ale proste dusno.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:55

MP MeriTy kráso, to je fakt přiznání. Hele a když nemáš občas ráda svoje dítě, tak proč se přihodilo to druhé?  Nemusíš odpovídat. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 12:57

Kan matka, ktora nemala nikdy (ani raz) pocit, ze mat dieta je za trest, nech sa ozve. Ale uprimne. 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:01

Evaeva MP Meri já vidím ještě ve svém okolí  dost rozdíl v tom, jak takové věci člověk podává. Jedna známá na rovinu řekne věcně s čím má problém a vlastně ji okolí za to nakonec fakt oceňuje. Druhá známá se stejným problémem to tak nějak pořád ofňukává (fakt nevím jak trefněji to nazvat) a je otravné a ubíjející to dokola pořád poslouchat

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:08

Kan no mně na tom taky nepřijde nic šokujícího, přesně jako píše Mrakoplas :). Tak, jako mě občas neskutečně s**ou rodiče, partner, ségra.. prostě ti nejbližší příbuzní, takže proč by mělo být dítě výjimka. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:09
Reakce na Kan:

MP MeriTy kráso, to je fakt přiznání. Hele a když nemáš občas ráda svoje dítě, tak proč se přihodilo to druhé?  Nemusíš odpovídat. 

​To s tím podle mě vůbec nesouvisí. To přece vůbec neznamená, že bych svoje dítě nemilovala, nebo byla kvůli tomu horší matka. Takže druhe se přihodilo proste tak, ze jsme si ho naplánovali a pak počali

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:09

Kammila Tak to doufám, ze nedělám, ale samozřejmě dobrej point  

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:10

Kan Ja svoje deti miluju vic nez cokoli a kohokoli, ale to, ze jsem v minulym zivote musela provest neco hodne spatneho a za trest jsem vyfasovala tu svoji divokou dvojku, me napada celkem casto.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:12

Mrakoplas Myslíš jako něco jako : Bože za co? :D Tak to asi každý rodič. Ale nemít občas rád svoje dítě, je něco úplně jiného ne? Já teda děcku vždycky říkám, že je jediná osoba na světě, kterou budu mít ráda bezpodmínečně a kdyby se někdy dal na dráhu kriminálníka, tak ať u toho nejsou ztráty na životech. To bych asi nesla hodně těžko a tu lásku hledala.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:13

MP Meri Díky, dík.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:16
Reakce na Kan:

Ale nemít občas rád svoje dítě, je něco úplně jiného ne? 

​A tady něco takového padlo?