Tak Betty aha...ježiš to mě z toho textu vůbec nenapadlo, je tam jasně napsáno po 40 místo ve 40
![]()
Tak Betty aha...ježiš to mě z toho textu vůbec nenapadlo, je tam jasně napsáno po 40 místo ve 40
![]()
continuity ja to viem, že je to preto, ale to neznamená, že bude organizovať život aj partnerom svojich detí, ktorí jej na to zvysoka kašlú a jej to vadí, atď atď.
letfenixa to jsem tím postem opravdu nechtěla říct.
Tak Betty nee, ja jsem to nezazila nikdy
Já se asi svěřim komukoli s čímkoli
Pokud to toho člověka zajímá a přijde téma, nemám v sobě žádný záklopky typu "tohle bych neměla říkat". Výjimkou jsou cizí tajemství.
Že to tak nemaj všichni jsem pochopila až celkem nedávno. Když jsem otevřeně mluvila třeba před kolegama o tom, že chodim na terapii, protože mám panickou hrůzu ze smrti, že mám lehkou poporodní depresi a někdy mám pocit, že mít dítě je největší trest ... a lidi na mě divne koukali a říkali - to si dobrá, že to umíš přiznat
Ale v mejch očích je to úplná samozřejmost.
MP Meri No ja tohle nahlas vyslovit nesmim, obzvlast doma!![]()
Luna Myslíš to s těma detma? Tak těm bych to do oči taky úplně nerikala, takže očividně nějakou zaklopku mám
Ale jinak se celkove snažím o maximální upřímnost k sobě i okolí. Ono to dost pročisti vzduch.
MP Meri to, že jseš okolí schopná otevřeně přiznat, že chodíš na terapii, mi přijde fakt super. Čím víc takových lidí bude, tím víc lidí vyhledá pomoc, když bude potřeba. Takže i já říkám, že jseš dobrá ![]()
continuity ja viem. Ale ja viem, prečo je mama taká, aká je - výchova, gény, roky rokúce vedúci post, submisivny manžel.
Evaeva No ja kdyz to reknu, tak se snese silena kritika
Zadnej procistenej vzduch, ale proste dusno.
MP MeriTy kráso, to je fakt přiznání. Hele a když nemáš občas ráda svoje dítě, tak proč se přihodilo to druhé? Nemusíš odpovídat.
Kan matka, ktora nemala nikdy (ani raz) pocit, ze mat dieta je za trest, nech sa ozve. Ale uprimne.
Evaeva MP Meri já vidím ještě ve svém okolí dost rozdíl v tom, jak takové věci člověk podává. Jedna známá na rovinu řekne věcně s čím má problém a vlastně ji okolí za to nakonec fakt oceňuje. Druhá známá se stejným problémem to tak nějak pořád ofňukává (fakt nevím jak trefněji to nazvat) a je otravné a ubíjející to dokola pořád poslouchat
MP MeriTy kráso, to je fakt přiznání. Hele a když nemáš občas ráda svoje dítě, tak proč se přihodilo to druhé? Nemusíš odpovídat.
To s tím podle mě vůbec nesouvisí. To přece vůbec neznamená, že bych svoje dítě nemilovala, nebo byla kvůli tomu horší matka. Takže druhe se přihodilo proste tak, ze jsme si ho naplánovali a pak počali ![]()
Kammila Tak to doufám, ze nedělám, ale samozřejmě dobrej point ![]()
Kan Ja svoje deti miluju vic nez cokoli a kohokoli, ale to, ze jsem v minulym zivote musela provest neco hodne spatneho a za trest jsem vyfasovala tu svoji divokou dvojku, me napada celkem casto.
Mrakoplas Myslíš jako něco jako : Bože za co? :D Tak to asi každý rodič. Ale nemít občas rád svoje dítě, je něco úplně jiného ne? Já teda děcku vždycky říkám, že je jediná osoba na světě, kterou budu mít ráda bezpodmínečně a kdyby se někdy dal na dráhu kriminálníka, tak ať u toho nejsou ztráty na životech. To bych asi nesla hodně těžko a tu lásku hledala.
MP Meri Díky, dík.
Ale nemít občas rád svoje dítě, je něco úplně jiného ne?
A tady něco takového padlo? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.