Karja neboj, toto ti vydrží minimálně do puberty. podnětů mám pořád nad hlavu. Hlavně s nástupem do školky, člověk musí ještě navíc ještě v práci reagovat alespoň na světlo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity :-Dnemám co k tomu dodat! tohle nějak říkal sambo předevčírem, i prej proč jsem pořád v kuchyni, proč nejsem v obýváku....no proč asi?!
Karja No ale on rekne, ze si to vymyslim, ze je pozitivni, v pohode, ze negativni jsem ja a tecka. Tak doprdeledrat, jeden z nas proste lze.
A jelikoz on ma jen jeden ton hlasu, nema mimiku, tak mozna pozitivni je, ale neni to videt.![]()
Luna Jj, asi má pozitivní myšlení! No držim palce
Karja No dik, no...
Mne by nejlip bylo samotne, to vim jak nic. Ale ted uz tezko.
Jen bych ještě chtěla říct, že pokud člověk nemá kde ventilovat své frustrace, strachy (a cokoliv dalšího, s čím si sám neumí poradit), je psychoterapie to nejlepší, co pro sebe může udělat.
Luna a proč by musel jeden lhát? Tohle jsou věci, které každý vnímá jinak. Že nemá hubu od ucha k uchu neznamená, že není v pohodě. Problém je asi v tom, že člověk se silnou psychikou si neumí představit, co cítí ta "psychická troska" a má pocit, že dělá z komára velblouda. Možná by pomohlo, kdyby tvému muži vysvětlila situaci třetí osoba, třeba tvůj psychoterapeut? ![]()
SunEclipse No jasne, ze nechape, ze ja jsem mimon.
No neco treba vymyslim...
MP Meri to asi vetsina matek,ne? Ja si preju stravit vikend bez rodiny.
Rano mi dcera psala Kez by vsichni nekam na dva dny vypadli! ![]()
Karja hahaha, my letos první sezónu používali auto s kuchyní uvnitř, a jedni známí nám ho pomluvili, že kuchyň uvnitř je blbost, protože všichni jsou venku, a nemohli uvěřit, že mně to vaření uvnitř vyhovuje ![]()
Mohučanka To zní jako moc pěkné auto;-)
MP Meri to asi vetsina matek,ne? Ja si preju stravit vikend bez rodiny.
no jasne. A ja klidne priznam, ze nesnasim rodinne dovolene. Rodinu mam rada, ale nejradsi bych nekam jela sama. Je to hodne smutny, hodne sobecky?
Gatita Hele já bych nejradši vypakovala rodinu na dovolenou a zůstala sama doma. Sobecké mi to nepřipadá, každý potřebuje nějaký čas jen pro sebe.
Luna Tak treba az budou deti vetsi? Mam v okoli nekolik rodinnych usporadani, kdy si kazdy jede to svoje, dokonce i kazdy bydli ve svem byte, resp. jeden na chalupe s druhy v Praze. Vidaj se o vikendech a jezdej spolu na dovolenou.Jsou to teda vsechno lidi pres 60 s dospelejma detma. Jsou myslim dost spokojeni.
Ja jsem nekdy hrozne unavena z toho naseho zivotniho stylu, hodne veci me proste a jednoduse nebavi a je to cira povinnost. Beru to tak, ze jsem stastna, jen me nektery veci strasne nebavej.
Gatita Není. Moje terapeutka má 3 děti 3 až asi 20 let. A říká, že před i po rodinném prodlouženém víkendu si musí nutně zařadit aspoň půl den nebo den sama se sebou. A že kdyby si to přiznala dřív, než se třetím dítětem, tak mohla mít mnohem lepší život.
Gatita sobecký to není. Já mám rodinné dovolené ráda, i když teda nepopírám, že bez dětí jen ve dvou je to lepší. Ale zase jsem fakt ráda sama doma v běžném provozu. Prostě když děti vezme muž na sobotu ke tchýni, to je ideál.
Tabea dik za radu![]()
ja se prave nechci rouhat. Jen je pro me dost veci kolem rodiny proste prace a rodinna dovolena je prace za ztizenych podminek. Ja je rada nekam vezmu, neco s nima delam, ale odpocinek to fakt neni, navic casto kvitovano kyselymi obliceji. Ted do toho jsem trochu neschopna matka, neumim moc balit, furt nekde ztracime cepice a rukavice a nikdy nemame poradnou svacinu! Myslela jsem, ze to nebavi nikoho, ale mam kolem sebe same rodile a hrozne schopne zenske, ktere se v tom nasly a zijou tim, tak jsem mela taky chvili depku, jestli nejsem moralne vadnej kus.
Gatita Je to úplně normální, někdo prostě potřebuje načerpat sílu osamotě. Mě to někdy chytne a jedu do jedněch blízkých hor nebo jedněch blízkých lázní, jenom tak na půl dne. A jedenkrát jsem byla z nouze sama na prodlouženém víkendu a tak se mi to zalíbilo, že to občas udělám i dnes, ten pocit když si jedu jenom podle sebe je super. Někdo tuto potřebu nemá a je to OK a pak jsme tu my, kteří někdy chceme být sami a je to taky OK.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.