Karoleena ty vagabondi "duchodky" vypadají dost dobre
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity no, my když jsme jeli na výlet na druhý konec světa a prarodičům tu nechali na hlídání tří děti, tak jsme fakt ty pojistky, účty a LVčka sepsali, aby kdyby...
Pravda, pár let jsme to už neaktualizovali, ale je to na seznamu
.
Makara My jsme tady o prázdninách poprvé nechali kluky a taky jsme jim to taky sepsali, do obálky, kdyby něco.
Nevidely jste někde tyhle světýlka?

Tak Betty Neměl to Lidl?

Zima je taká, aká je, takže nechodíme lyžovať, ale bicyklujeme. Včera som nebola, ale dnes som s mužom išla . Keď sme išli okolo jednej usadlosti, hovoril mi - tak za tou zákrutou sa pozeraj, im už kvitne strom ! Bolo mi to podozrelé, a samozrejme - áno, „ kvitol “ tam strom,bol celý obsypaný bielymi nežnými kvietkami .Tak mužovi hovorím - áno, ten strom cez deň kvitne, a v noci svieti ! :-) Mali by ste vidieť ten mužov prekvapený výraz !
Tak Betty já mám hodně podobny hvězdy v oknech, Herrnhuter.
Renusatko ježiš, toto ma mama nepravidelne informuje, kde čo má, teda doklady viem, ale rôznu hotovosť a ja to vždy zabudnem.
letfenixa My jsme dali jednu informaci, kdyby se něco stalo, takže vše je v té obálce
. Víc nemělo smysl kluky zatěžovat.
Renusatko taky to raději udělám. Jeden nikdy neví.![]()
Blanka
Prostě chlap!
Tak Betty to je Herrnhutská hvězda. Herrnhut je Ochranov, místo, kam odešel Komenský do exilu... měl ji pražský obchod 100class concept store.
Mně přišla sukně ze směsovky s vlnou. Krásný materiál, dobrá délka a špatně ušitý pravý bok- zpředu trochu odstává, z boku jsou vidět varhánky. Je pochopitelně vyprodaná- nechaly byste si to spravit u švadleny?? 

marieu Já bych do téhle sukně víc neinvestovala. Nějak mě nezaujala, na rozdíl od tvých ostatních věcí.
marieu sukně jako taková se mi celkem líbí, ale nepozdává se mi spodek, na předním díle. Jak je to šikmo střižené, tak ten lem je jakoby do zvonu.
marieu ne, sukni bych vratila, mas mnohem smrncovnejsi veci.
Prosím vás, uvedla jsem vás v omyl- Komenský odešel do Lešna, ale v Herrnhutu vznikla komunita exulantů, kteří patřili k moravským bratrům a kde došlo k obnovení Jednoty bratrské, jejímž posledním biskupem Komenský byl. Spletla jsem dvě věci dohromady, Herrnhut byl založen až 1722...nicméně manufaktura v Herrnhutu, kde se ty hvědy vyrábí podle wiki pořád patří jednotě bratrské...
ad sukně- mně se naživo hrozně líbí, ačkoliv je hodně klasická. S křivákem vypadá taky dobře, jsem dost na vážkách, právě.
marieu mám podobnou, ale tahle se mi teda popravdě moc nelíbí... vrátila bych ji
marieu sukne vypada jako neco, co bych si ja koupila v sekaci
takze urcite vratit:-P
viktorka_od splavu přesně, mně za sukně taky připadá taková sekáčová ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.