Renusatko ahha tak to uvidim co mi k tomu povie ked pridem. Diik
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 já mám oba nízký, hodnej i zlej... můžu se ti podívat kolik je normál od-do
RoSa si zlatá, ale nechaj tak. Ved mi to povie dr. Ja som si zapamatala len to jedno číslo a ak ich je viac tak to vela asi nenapoveda. Proste som ignorant
Janulik03 no aj keby to bol celkový cholesterol, je to hodně. Tie pomrry sú dolezite, ale keď ti volala buď ich nenabrala, alebo vyšli zle.
Pokiaľ pôjdeš na druhý odber, skús pred tým pár dní držať trochu diétu a uvidíš, co to urobí. Teraz je po vianociach, to je tiež taky blbý čas na tieto veci..
continuity no jooo, idem o dva týždne, tak sa uvidí. Diik
Blbý dotaz.
Jedou vaše děti na lyžák?
A budou tam lyžovat?
U nás se zvažuje varianta turistického pobytu v přírodě místo lyžování... ![]()
Mha neteř to tak měla, bo nebyl sníh
Tuhle zimu?
Mha jedou. Za dva týdny, tak nějaká naděje ve mně ještě dříme, ale když jsem dnes koukala na webkamery
. Skipasy se naštěstí platí až na místě podle stavu.
Mha my jedeme sami a čím dál víc to tak vypadá
Momentálně jede akorát dětský pás a obávám se, že ne na dlouho.
Mha ne letos, už před pár lety. Já bych svoje děcka na ten turisťák poslala, protože si myslim, že mnohem důležitější je ta akce jako třídní teambulding, než výuka lyžování.
Mha letos starší má. Vidíš, někde prý má přihlášku.
Za mě ať jedou bez ohledu na sníh.
Já sleduju taky a nic bílého tam není vidět.
Vždyť já ani nevím, jaké oblečení dát dětem do lednového lesa:)![]()
continuity Co nabalit dětem? Pořád prší, tak to bude asi dost bahnity terén.
Pro ty moje by byla asi nejlepší ta nafukovací koule na zorbing.
Nebo aby se vrátili domu, až bude teplo, vrstvy popraskaji a opadají.
Mha je jak na začátku dubna, tak takové
Já beru trekovky.
Mha Syn se poprvé rozhoupal, že by jel. Už teď nás to stálo dost peněz. Skipas naštěstí budou kupovat až podle počasí. Jedou 5-11.2 a do Krkonoš, tak pořád doufám, že to vyjde.
Mha můžou, ale taky může sněžit
Jako já tu vtipkuju, ale jsem docela zvědavá, co tam budeme s haranty dělat.
Prosím pěkně, máte někdo zkušenost s nerezovým nádobím Fabini? Konkrétně pánvemi?Nebo jakou byste doporučily?Ty Fabini můžou i do trouby a to bych potřebovala.
Mha continuity Evaeva a pokud jde tady o ten "lyžák" s turistikou v bahně, co nabídnout a pořídit puberťákům jako kalhoty? Na zimu takovou výbavu nemáme a samozřejmě mi tvrdí, že džíny jsou v pohodě..
mitford sister Děkuju moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.