Jéžiš, sukně teda dostala kartáč. A přitom to myslela tak dobře
. Už je zabalená...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
marieu dobře jsi udělala
marieu skoda, na produktovce vypadala dobre. Ale budou lepsi kousky!
marieu děkuji za doporučení na hvězdu i za poučení, nevěděla jsem pozadí. Jen se mi líbí.
Na Slovensku je 6.1. státní svátek?
Tak Bettyáno
pecka aha, děkuji, já jsem si omylem koupila slovenský kalendar a tak mě to zmátlo. Jinak bych to ani nezaregistrovala.
Tak Betty My sa na Slovensku po vianočných sviatkoch a oslavách nového roku rozbiehame pomaličky :)
A si mi pripomenula, že nemám kalendár do práce, vďaka.
pecka já zase rodinu přesvědčovala, že je svátek.
Tak Betty tak to si poopravuj i ty ostatní svátky. ![]()
Chcem si kúpiť tenisky. Take co unosim aj v tomto case bez snehu. A vobec si neviem vybrať. Nechcem biele, asj nieco na vyššej podrážke a skôr tmavšie. Nehodite mi sem nejake typy, prosim? A vaham nad kupou kotnikovychvtokanok. Tak co? Zas budem mat vsetko na jedno kopyto?

Janulik03 pokud nepohrnes znackou Tamaris, tak pohodlnejsi kecky jsem uz dlouho nemela.
stes ďakujem, vies ze nepohrdnem, nevidim dovod, len by som radsej tmavé. Ale inak vyzerajú pekne
RoSa nooo tie by sa mi pozdavali, idem kuk tmavo sivé. Diik
Jdu zase se zubarskym tematem. Pred rokem jsem vymenila zubare z normalni polikliniky na respektovane (a drahe) centrum. Pri prvni prohlidce mi zubarka rekla, jak tam ma vsechno spatne, od te doby tam chodim na opravovani kazu. Ale vcera se vrhla na cisteni kanalku, ktere se ji taky nelibily, jak byly udelane. Delala to skoro 2 hodiny, porad ji to krvacelo a pri odchodu mi rekla, ze se ji to nepovedlo, tak jak chtela a ze kdybych mela horecku, mam prijit. Byl to horni zub, takze rano jsem se probudila s otokem cele tvare a modrinou pod okem. Ze to stalo 5,5 tisice ani nemluve. Chci se zeptat, jestli je to normalni, jestli se to muze stat?
baltik já měla jednou oteklou tvář a modřinu i po normálním vrtání, ale za normální bych to dneska už nepovažovala. Zvlášť, když sama říkala, že se jí to nepovedlo ![]()
baltik No ty kráso, takové bolesti za pět a půl klacku. Asi půjdu políbit nohy svému zubaři, rok mi čistil kanálky u dolní šestky a zadarmo. Radu nemám teda.
baltik asi by som to sla "reklamovat", ale teda lutujem moc.
baltik asi bych to resila zadosti o zmenu lekare, takto jsem to v minulosti udelala po spatne zkusenosti ja. podle me je nejdulezitejsi si najit fakt schopneho doktora/doktorku, kor kdyz se jedna o zuby. normalni mi to neprijde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.