Mha Koule na zorbing ![]()
Jako jo, to by se jen před chalupou ostříkalo hadicí nebo nechalo přes noc na dešti...
Mha Koule na zorbing ![]()
Jako jo, to by se jen před chalupou ostříkalo hadicí nebo nechalo přes noc na dešti...
letolet Nejsem tázána, ale kalhoty softshellky, buď jarní s podvlíkačkama, nebo zimní, ty maj chlup, ale hůř schnou. I když bahno odrolíš a zbytek otřeš vlhkou hadrou.
letolet sofhshellky, sustaky, u holek ieginy. Zrovna džíny jsou blbé, i kdyz fancy.
letolet Nech je jít v dzinach, pubertak se v bahně asi stejnak neválí. Holky zateplene leginy. Já třeba taky nic jinyho nemam. Na vejlet beru proste džíny. Kazdopadne pubertak si předpokládám vybere podle aktuální módy a sám.
continuity Kan díky, zkusím přesvědčit na softshell. Zbytek neprůchozí, protože šušťáky šustí a leginy max. na kolo.
letolet nejsou jim dva roky, nebudou v tom bahně ležet, ne?
MP Meri jasně, jen se cítím povinna nadhodit vhodnou alternativu. Na sílu to kupovat nebudu, my to na naše běžné výlety nepotřebujeme a ve finále si stejně obleče co bude chtít.
Pinot Noir nebojím se, že by se v tom valeli. Ale může pršet, bahna je i na lesních cestách dost a nohavice dostanou zabrat. Znám jejich telocvikare, takže vím, že to nebudou procházky kolem chaty.
Zaatanci džín: vůbec nejde o bahno, ale už jste v tom někdy pořádně zmokli?
no, presne. akorat ta decka si stejne oblecou co budou chtit, tak je to asi zbytecny resit. na to prijdou az pozdejc:-)
Mně přijde, že v džínách je strašná zima, že je to studivá látka, ale chápu puberťáky. Co by tak jiného nosili.
continuity Jasne, studi to, no.
Vyřešeno kompromisně - souhlasí s turistickými návleky.
continuity vůbec nejsem zastánce džín, ale úplně vidím sebe, jak se v šestnácti hrnu do šusťáků.
Budou si brát běžné oblečení a sustakove sportovní kalhoty a nepochybuji o tom, že se BUDOU válet v bahně.![]()
Pinot Noir a v čem si chodila třeba na běžky? Já se asi pohybovala v divné bublině, ale na sport i výlety moji vrstevníci nosili převážně odpovídající oblečení. Chápu, že puberťák chce nějak vypadat, ale i sportovní oblečení podléhá módě a dají se koupit slušivé věci.
Evaeva v životě jsem neběžkovala ![]()
O existenci oblečení na turistiku jsem neměla ponětí.
Pinot Noir Já asi dvakrát a marně přemýšlím ... asi jsem měla kalhoty na lyže, což jsou asi jediné "účelové" kalhoty, které kromě legin vlastním ![]()
Pinot Noir MP Meri jak říkám, moje bublina byla asi divná, v přírodě jsem se pohybovala i na podzim a v zimě, za deště a tak. V džínách bych si připadala divně já ![]()
Evaeva žila jsem na samotě u lesa, my do přírody nevyráželi, my tam celoročně žili. Žádné speciální oblečení jsme na to neměli. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.