letolet jsou i sportovní pásky, warmpeace je mívá u svých kalhot.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori super, děkuji, v něco takového jsem doufala, akorát v tom Sportisimu mi řekli, že nic takového nevedou.
letolet Ja do pasu trekových kalhot navlékám gumu.
letolet Za mejch mladejch let jsme nosili tkaničku od bot:-D
letolet latkovej pasek. V decathkonu prodavaj trekingovy kalhoty uz primo s nim a maji kalhoty i pro hodne hubeny deti
Já nevím, jestli chodíte k soukromým očařům, nebo na kliniku do nemocnice a tam opravdu s vyměřováním dioptrií ne..tam se řeší oční vady. Oni vám samo orientačně změří dioptrie, ale tohle to zkoušení po čtvrtce dioptrie, co vám nejlíp sedí, to vám udělaji v tý optice (nebo soukromej očař by měl?) a do optik často chodí tohle dělat ti očaři z kliniky ve volným čase. Nebo když je majitel optiky oční lékař. Je tam na to čas..je fajn se objednat.
A já jsem s tím úplně v pohodě. Když po ctvrtce dioptrie nebude zkoušet lékařka, aspoň u ní nebude plná čekárna na tři hodiny, když má jeden zánět spojivek a potřebuje předepsat kapky :)
Makara Karja Annegret Ta guma by navlect šla, předpokládám takový ten systém jako u malých dětí- guma na knoflík uvnitř. Tkaničky do bot tak dlouhé navíc doma nemáme, ale uzlovacka nebo I šátek ze skautu by se ještě našel. Decathlon už dnes nezvladnem, ale příště se poohlédneme i tam.
Díky všem, jdeme to zkoušet.
dcera kalhoty-treba dziny vzadu stahuje pres poutka tou tkanickou od bot
ja ted naposledy u zimnich kalhot v pase zevnitr na krajich nastrihla pas, protahla gumu a na obou stranach prisla a zasila
žluťásek přesně tak :) i tak tam mají nátřesk (před akutní ambulancí jsem jednou strávila půl dne)
letolet sportovní pásek mají v Decathlonu
Peetra1 takhle to dělám dětem, ještě jim tam dávám takovou tu gumu s dírkami a knoflíky
Evaeva tak to je jeste o level lepsi, pak se to da posunout ...
Peetra1 Evaeva to s gumou a knoflíky uvnitř je celkem elegantní řešení, akorát mě dere, že to mám dělat do kalhot za 1500. Jasně, byl to nákup na poslední chvíli, být víc času, tak možná najde něco padnouciho.
Nakonec jsme kombinaci všech vašich nápadů a domácích zdrojů vyrobily něco jako gumový pásek, co se zachytne za přední poutka klipsami na kšandy.
letolet to úplně chápu. Hlavně, ať si dcera užije výlet.
letolet a zasevky v pase (pasku)?
Candance to už se mi zdá pak dost materialu přes sebe.
letolet tak, hlavně, že máte vyřešeno! Naprosto chápu tvoje pocity. Pokud někdy nějaké padnoucí kalhoty pro hubeňourky objevíš
, tak sem s nimi! U nás je to v podstatě standard, vše v pase upravovat. Dcera má skoro 170 cm, ale v pase by potřebovala tak velikost na 11-12 let, takže pořád do všeho navlékám gumy......
Peetra1 on člověk nemusí být ani hubeňour. Mně v pase nesedí skoro žádné kalhoty, buď mi jsou malé přes stehna a nebo velké v pase ![]()
Peetra1 on člověk nemusí být ani hubeňour. Mně v pase nesedí skoro žádné kalhoty, buď mi jsou malé přes stehna a nebo velké v pase
mám to samý. Na velikosti nezáleží. Občas udělám marný pokus zeptat se prodavačky, či mají střih kalhot/džín s větším rozdílem pasu a boku. Většinou se dozvím, ze jsou elastické a přizpůsobí se
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.