Janulik03 Pavou mi nevadí, ale připomněla jsi mi, že za chvíli začíná sezóna švábů, hned jsem šla zavřít dveře na terasu! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dievčatá, uz je to v pohode. Muž prišiel a zbavil nas ho. No nedokazala by som ho zabiť ale on teda nemal s tým problém. Trošku ma to mrzelo, ale zas pri predstave ako dlho tu rástol do tejto veľkosti a že ktovie kedy pri mne sedel večer, som rada že je preč. Uuuf.
Garfie šváby. Nespominaj ![]()
quebrada já ten svůj lehce prezehlila a přežil
Když se objedná kniha jako e-kniha, pošlou soubor, nebo odkaz ke stažení? Pak se může dál už šířit bez omezení? Nebo ten samotný soubor je nějak zabezpečen třeba má maximální počet otevření nebo zobrazení?
žluťásek Za synovcem přijeli kamarádi z Mexika a první, co chtěli vidět, byl sloup v knihovně :-).
Sweet Potato Já jsem dost nadšená, nakoupovala jsem podle zdejší rady tady. S výběrem ti neporadím, prostě co se ti líbí, nebo se ti hodí. Mají to dobře roztříděné podle témat, je tam i vysvětleno jak malovat. U každého obrazu by měla být i náročnost. Malej Garfie dostal tu nejjednodušší, ale stejně to nezvládl za jedno odpoledne. Asi nedoporučuju na poprvé něco opravdu kompliovaného, protože je to pak hodně drobné a bude tě to spíš otravovat. Velikost toho mého obrazu je 40x50, je to plátno vypnuté na rám, náročnost 4 (z 5).
Domů ti to přijde v kartonu, je tam obraz, tahák, návod, vytištěný cílový obraz a lupa. Taky 3 štětce různé tloušťky a všechny barvy, co budeš potřebovat. A v dostatečném množství, nemusíš se bát. Já ze začátku šetřila, ale vůbec jsem nemusela, všechny mi zbyly.
asi se zase pro něco nadchnu ![]()
Mulen Ale to je fakt super! Já už se normálně těšila, až k tomu sednu! Pustila jsem si audio (teda v mém případě můj dialog z drama klubu) a jela.
JankaM stahnes soubor nebo se ti pošle do čtečky, šířit bez omezení se fakt nemůže, je to trestný a součástí knihy jsou tvoje údaje, který zadas při koupi. Čtení je neomezený
žluťásek furt to nechapu, ten sloup z knih je tam 20 let a stojej se na nej fronty ![]()
Garfie já nevím, který obraz vybrat dřív
, plachetnici, jezero, nebo koleje na podzim
A kam si je všechny pověsím! Maluješ teď ještě něco jného kromě toho stromu?
Potrefenáhusa takže když objednávám a platím jako firma, tak musím specifikovat komu to pak mají poslat, kdo může stáhnout?
JankaM jestli to je nějaká odborná literatura, tak k tomu většinou bývá nějaký certifikát a posílá se to/přihlašení je na konkrétní email. Pak se to dá přes zákaznické centrum nakladatele převést na jinou osobu (pokud např. zaměstnanec odejde)
Mulen Jo, ukradla jsem obraz manželovi.
On by ho stejně nikdy nedodělal! Je to nějaké italské městečko, ale nebaví mě tolik, jako strom, který jsem si sama vybrala. Ale zítra mám kurz malby ve škole, měli jsme malovat sakury a já tam nemůžu, tak aspoň něco. :-) Ten výsledek je fakt hezký, tak si vyber něco, co by se ti hodilo. Já přesně věděla, kam ten obraz umístím. Ovšem teď to vypadá, že ho budu muset věnovat kamarádkovi, úplně se do něj zbláznil.
Lamicka aha, děkuju
Umí Zásilkovna aby poštovné-cenu za poslání zaplatil příjemce při vyzvednutí?
JankaM nejlepsi bude, kdyz se zeptas primo nakladatele, kazdy to ma trosku jinak
Garfie Aspoň si budeš moct namalovat i něco jinoho :)
https://www.zuty.cz/malovani-podle-cisel-positano-italie--ted-davis-/ Je to tohle? To mám mezi předvybranými taky ![]()
jinak na to malovani podle cisel je i programek na telefon, muzes si zvolit jakoukoliv velikost vystupu, pocet barev, vypise ti to i nazvy (ci druhy) odstinu, stahovala jsem to kdysi pres google app.
Sweet Potato nebyla jsem tam, ale znami si pochvalovali muzeum ocelovych figur, je tam treba trun z got a ruzna auta, kam si muzes vlezt. Ctrnactiletemu by to mohlo prijit atraktivni. Pak me napada uz jen rock cafe a mekac:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje