JankaM neřekla bych, vždycky to po mě chce platbu předem. Mluvím teda o fyzické osobě, organizace si možná může domluvit jiná pravidla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gatita Díky, píšu.
Sweet Potato ty figuríny jsou ve stejné budově jako Lumia.
dá se to udělat tak, že si Zásilkovnu objedná a zaplatí příjemce - tobě pak pošle to heslo
Sweet Potato mně přijde dobrý i to království železnic na andělu
bram Na to už je taky asi velkej, pokud zrovna není vláčkofil.
Garfie ale to je hezká ulička.
Jeden z blbých dotazů:
na podzim jsem si koupila pohorky (MEINDL), nosím je pravidelně a všimla jsem si, že na patě mám úplně sešlapaný vzorek (do hladka). Je to na reklamaci? Nebo je to normální?
Tak nějak jsem doufala, že mám aspoň na dva roky pokoj. Možná brrr nebo continuity by mohly vědět?
Umí Zásilkovna aby poštovné-cenu za poslání zaplatil příjemce při vyzvednutí?
Ano, pokud má aplikaci zásilkovny, je to brnkačka.
bublifuk Hm. Mam M. island asi sedm let, noseny celkem dost a seslapane nejsou. Jinak se mi to stava jen u mene pevnych podrazek, protoze trochu smajdam, ale to je to seslapani jen na jedne strane treba, rozhodne ne cela pata. Asi bych zkusila reklamovat.
bublifukjá bych to teda reklamovala. Kde si to kupovala?
Jos jo, je to víc na jedné straně, asi nenašlapuju úplně ukázkově. Ale u takových bot jsem čekala větší výdrž, podrážka je tam Vibram model Bellavista
Ani teda nejsem muší váha, ale zas nějak moc těžká taky nejsem.
continuity mám je z toho 4camping.Aspoň tu reklamaci zkusím. Jinak bota dobrá - líbí se mi způsob zavazování a noha v suchu i když věčně obalená bahnem.
Ty měkčí boty se ochodi dřív,ale pár měsíců mi prostě přijde málo. Chodím tak 7km denně a mekket boty mi vydrží cca rok.
kdyby ta reklamace neklapla, tak ti poradím dobrý servis, šlo by tam jistě domluvit, ať tam dají podrážku tvrdší.
bublifuk s výměnou podrazek u meindlu mám výbornou zkušenost, leč stalo to cely asi 2,5 tisice (lepší teda, než pohorky za 6 hodit do kose, ale určitě bych zkusila tu reklamaci)
Garfie sice neviem kedy to budem robit a ci to nebudem skladovat do dochodku, ale asi to tiez potrebujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje