"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 16. března 2023 15:00
Reakce na GChK:

​Stejně jako Unijazz  to jsou místa, která mám silně spojená se svojí pubertou.. a chozením za školu

​Taky se mi po Jindřišský stejská, ale nová čítárna v Husitské (mezi divadlem Ponec a křižovatkou U Bulhara) je hrozně fajn a má podobný vibe! (Není teda zakouřená a nejsou tam zvířata, zatím.)

Online žluťásek
8815 příspěvků moje polička 16. března 2023 15:08

JankaM jo, normálně můžeš poslat na dobírku přes zásilkovnu. Ten poplatek je kolem dvacky, ty zadáš svoje číslo účtu a udanou cenu zboží a adresát to zaplatí pri vyzvednutí. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:31

bublifuk Meindly nemám, jedu v Hanwagach, ale určitě bych je reklamovala. Na ochození je podle mě brzo.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:33

Když už jsme u pohorek .... nechávali jste si je někdo znovu podrazit ve Zlíně? Muž si je nechal a zpátky se mu vrátili boty sice jeho, ale menší. Teď mi kolega říkal, že jeho otec dopadl stejně. To jako fakt?

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:40

brrr to se nám nikdy nestalo a pohorky posíláme jen tam, teda do Restdaye. 

Stávalo se to u lezeček, to je známe, ale to je konštrukčne úplně jiná bota. Divné, ptali jste se na to?

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:50

continuity Muži přišly zpatky teprve minulý týden, tak to ještě neřešil, měl je jednou na noze. Ale jak honznám, tak si vůbec nejsem jista, jestli se k nějakému řešení rozhoupe.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 18. března 2023 00:53

Vlm Dík  Brzy mi asi dojde trpělivost a risknu to taky.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 18. března 2023 20:49

Kdo se tady před časem ptal na alopecii? Byla to LadyMary ? MUDr. Monika Arenbergrová má na IG pár zajímavých příspěvků. 

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 18. března 2023 21:41

Lamicka Mrknu se, díky! 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 18. března 2023 21:56
Reakce na andulka01:

Dotaz zdravotní. Máme rodinnou oslavu, synovec má ale neštovice. Všichni jsme je měli, ale já hodně trpím na opary a i jsem měla pásový. Budu v pohodě, nebo to není dobrý nápad tam jít? A můžu vir přenést z pouhého setkání, i když nic nechytím a neštovice jsem už dávno měla? Ségra se tváří že pohoda, mě se to úplně nezdá...

​Dočítám teprve... ale zrovna řeším to samý. Haranti mají mít příští víkend pátý narozeniny, a Adéla lehla s neštovicema. Je nabíledni, že Oliver je do týdne bude mít taky.

Takže já osobně jsem rovnou návštěvu na oslavě zrušila, anžto a) měla jsem je, ale před 50 lety a protilátky aktuálně změřený nemám a do týdne se to nestihne a b) mám pak odjíždět za zřítelnicí.

Opary mám pravidelně... a i kdybych se vyvarovala nějakýho cicmání s oslavencema, tak už jak vezmeš za kliku, může na ní nějaká breberka sedět Riskovat to prostě nebudu...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. března 2023 11:39

barbucha To je velmi rozumné. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. března 2023 11:42

Uz skoro nevidim na IG prispevky, ktere chci videt (kamaradek, vase - jidlo, kytky, zvirata, prirodu, cesty...). Je to jeden sponozorovany nebo navrhovany prispevek za druhym (coz me obtezuje a nebavi) a mezi tim se obcas objevi prispevek, ktery chci videt. Da se IG nejak vic "vychovat"? Ted jsem to pocitala a je to pomer 8 spamu na 1 prispevek od sledovanych.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. března 2023 11:43

barbucha ja myslela, ze pri prodelani je dozivotni imunita? 

Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 19. března 2023 12:01

Lamicka nase babicky se k detem hrnuly, i kdyz deti prave prodelavaly nestovice. Nechytnul nikdo nic, taky jsme zili v tom, ze chytit to podruhy neni pravdepodobny. Ale kdybych mela nekam letet jako barbucha , tak bych do domacnosti s detma nepachla, ani kdyby prekypovaly zdravim

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 19. března 2023 12:02

Lamickaja taky. Jen spoluprace (taky tech znamejsich osob, co jsem sledivala, nic vic ani nepropaguje.). Mam i jeden fake ucet, kde ani nic nesleduju a tam mi nabizi jen fitnesky a fotky s vytrcenym zadkem. Tak jsem zkusila vyhledavat jine hastagy ale nepomohlo to. Nechapu 

Offline Lama_z_Lana
6722 příspěvků moje polička 19. března 2023 12:43

Lamicka ja uz tam proto nechodim vubec, fcb je snad jeste horsi (asi ze tam uz nikdo neprispiva, haha). Kdyby byla moznost nejake "premium" placene vezre bez vsech tehle algosracek, jdu do toho hned. Takhle je to pro me uplne nepouzitelny, reklamy a spol z duse nesnasim. Lze tam nejak omezit ty prisevky vzdy na 30 dni, ale ja moc rozdil nepoznala. 

Online Jos
příspěvků moje polička 19. března 2023 13:13

Lamicka Na IG chodim jen pres internetovy prohlizec a pak tam reklamy nemam. Pres aplikaci to nejde, to je sama reklama a spam. To same delam s FB. Nevim proc, ale proste tam je takhle minimum reklam. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. března 2023 13:18

Gatita jj, to jasné, ptám se, zda to tak opravdu je nebo ta imunita může vyprchat.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. března 2023 13:21

Candance Lama_z_Lana Fb jde uz uplne mimo me, tam uz mam jen reklamy a obcas nejake zpravodajstvi. S IG me to docela mrzi, jsem tam dlouho, narozdil od FB me vzdycky dost bavil. 

Jos diky za tip, zkusim

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 19. března 2023 13:23

Lamicka pri prodelani nestovic nemuze imunota "vyprchat", protoze ten virus ti zustava v tele