baltik , Gatita , Marbuša , jste hodné. Jsem odkázaná na e-shopy, jen to C&A tu máme. Moc děkuju za tipy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
černá káva no, práve včera v COS som videla niečo, čo som len s veľkou ľútosťou vrátila na vešiak, lebo moc teplé - a teplé mám :
Ja skôr teraz zháňam niečo prechodné, čo by nebolo moc športové, presne k šatám, alebo sukni, a - to je dôležité - nekrčivé. Všetký tie krátke trenčkoty, čo som videla boli pokrčené už len keď som to skusmo zmačkla jemne v ruke.
slniecko krásnej, ten zelenej se mi líbí moc. Kouká m, že není v žádné velikosti ani barvě.
slniecko Ale vždyť já také, na jaro a podzim. Sice jsem psala na teď, ale nedošlo.mi, ze je zrovna teď taková kosa.
Neznáte nekdo free software, kde jde změnit barevnou paletu obrázku? Ideálně tak, že nahradím jednu barvu jinou.
Třeba andulka01 ? Prosím prosím smutně koukám.
Tak Betty keď som to tam dávala, ten čierny bol ešte v XS. Na predajni tu mali viac veľkostí.
černá káva mám objednané toto, tak uvidím...
https://www.tatuum.com/en/woman/clothes/coats-jackets/women-s-quilted-coat-keyati,p-29283
Nemáte náhodou niekto skúsenosť so značkou Wolf & Badger?
černá káva nemas zac, byla jsem nedavno monitorovat obchody
. ja uz si totiz nekolik let kupuju trenckot a porad nemam, nebo teda mam, ale jen takovy nouzovy. A to nejsem nijak mrnava (164 cm), ale stejne mam problem, stezuji si tu kazdy rok touto dobou. Mozna by to chtelo nejakou petite velikost, nemas prosim nejaky zdroj? Jsou mi ty kabaty velke, ale ne tim spravnym zpusobem. Ted jsem mela na sobe xs, ale rukavy az ke kloubum prstu a v tele kilometr zmackane latky navic. Vim, ze to nema byt na telo, ale tohle bylo spatne.
continuity myslim, že photopea to umí
mitford sister díky, vyzkouším
continuity AI by to neuměla? ![]()
continuity nejlepší alternativou k Photoshopu je rozhodně GIMP. Mohla bys mi líp popsat obrázek? Je to fotka?
Gatita Tak ještě se podivat do dětského. Ale kromě C&A nevim o žádném.![]()
černá káva co tahle krátká bunda/kabátek?
andulka01 je to kreslený obraz, jenom asi patnáct odstínů barev.
continuity jestli chceš, pošli mi do SZ - co to je a co od toho očekáváš, třeba tě navedu i na jiné dostupné SW.
RoSa Ten odkaz je na nějakou hlavní stránku, ten kabátek vubec neni vidět.
Gatita ja som mala kedysi dokonalý z Debenhams petites. Sedel ako uliaty, a bol naapretovaný niečím, čo spôsobovalo, že sa nekrčil a bol odolný voči dažďu, hoci dýchal (ake nie tak ako tie športové materiály s neviemakým stĺpcom, ale v meste prejsť v daždi to bolo super).
Ale Debenhams už na SK nie je
.
Gatita To mi říkali taky, problém na straně obchodníka, problém s platební bránou, co je to za problém objednávat z počítače a platit mobilem... vždyť těch stížnosti tam museli mít milion a moc je to nezajímalo. Až ta reklamace zabrala.
A to ti tedy nakonec poradili z IT banky? Koukám, co má operační systém nastavítek... ![]()
![]()
černá káva tak to se tam musíš registrovat - jestli ho nevidíš, nemohla bys ho ani koupit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje