Pavlena Odpověď přišla z oddělení reklamace. Ale ta reklamace v bance už má asi silnou páku, protože k tomu konečně někdo přistoupil se vší vážností. IT už mi předtím psali, ale jen že to kontrolovali a je to v pořádku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 reklamace v bance je docela řízený proses s odpovědí do 30 dní. Nemůžou to jen někam založit.
Nevím proč to tak je, ale kolikrát se tím zabývalo dost lidí z backoffice.
continuity Tak jsem asi udělala dobře :-).
nemůže mi prosím někdo odemknout tento článek?
Je normální, že cos bukuje už 9 dní peníze a nic se neděje?
Sweet Potato jsi nejhodnější!
Pinot Noir zdravím a dovolím si dotaz: Kde pořídit slušné nesířené víno? Kamarádka bude mít narozeniny, víno má ráda, ale zjistila, že má zřejmě alergii na siřičitany. Ideálně v Brně, ale klidně i e-shop.
madluša v Brně bych šla sem a nechala si poradit:
https://www.naturalwineshop.cz/
Obecně ale úplně bez síry nebude žádné víno, síru ovoce přirozeně obsahuje. Ale to asi víš. V tom NWS určitě poradí, která vína jsou s nejnižším obsahem, já to moc nesleduju, protože všichni vinaři, u kterých nakupuju, přidávání síry minimalizují, a to mi stačí, konkrétní čísla neřeším.
Zacali mi vypadavat z ucha moje Jabra earbuds, a to mam tie najvacsie nasadce, a tak hladam nahradu. Hladam tipy na wireless earbuds ktore nejdu uplne dovnutra ucha, takze nepotrebuju tie silikonove nasadce. Ma niekto skusenosti so sluchadlami shokz? Vdaka.
Máte někdo zkušenost s botama od Jančaříka ze Slavičína?
Pinot Noir moc díky, zastavím se tam. Já jsem věděla, kde se zeptat :-) .Ona asi nemá úplně alergii, jen prostě v té běžné produkci je toho tolik, že jí je z toho blbě, takže malé množství by snad vadit nemuselo. A není to kocovina, dělá jí to jen víno a všechny projevy odpovídají nesnášenlivost siřičitanů.
Nenapadá vás někoho doporučení k dobrému kožaři? Někomu, kdo třeba udělá nějaké vyšetření než předepíše univerzální mast? Praha a středočeský kraj. Děkuju! A taky vlastně ještě musim na ta znaménka!
Karja no tak bez k té Hercogove.
continuity Jo, ty znamínka nemam jako prioritu, to bude tak vedlejší (doufám teda, že i po vyšetření:-D). Ale tak třeba je dobrá celkove
Karja mně tam udělal vyšetření, prohlédl znaménka a předepsal mast kompatibilní s mojí alergií a kojením. Byla jsem velmi spokojená.
Mohučanka Jo, zrovna tu Prahu 8 mám docela z ruky. No něco zkusím, potřebuji ted dohnat všechny prevence a životní resty:-D
Koupila jsem si tuhý šampon. Mám něco vědět dopředu nebo jít potom do vlákna Stížnosti /Nový účes?
Mha Já jsem s nimi moc spokojená, ale dávám si na spodní polovinu vlasu pak kondicionér/masku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje