SOS, zvláště ve světle momentálních diskuzí ohledně children - friendly restaurací, máte jakékoli tipy na takovou restauraci vhodnou pro menší rodinnou oslavu (do 8 lidí), kde by se na děti netvářil kysele, pokud bude naší 17 měsíční strava trochu padat pod stůl, a kdyby tam byl nějaký koutek, jedine dobře.... Znám jen Parlament, který je na mě moc chaos a hluk; ideálně Praha 1 -3 ale beru vlastně cokoli, protože čas běží a stále nevím kde to mužovi za tři týdny s rodinou uspořádám k 45.narozeninam....
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Muslik Co nějaký brunch? Ty bývají dost baby-friendly.
Muslik podívej se na fb stránku Dětské koutky, herničky a babyfriendly místa v Praze. Je tam mapa s odkazy, popis koutku, někde i fotky.
Muslik pizza nuova má detsky koutek a s detma to tam bylo v pohodě
Díky, zatím to vypadá, že ok, ale vlasy jsou víc načechrane/trčí do prostoru, takže ten kondicionér budu potřebovat. Máš nějaký Amišový?
Mha Měla jsem seanik od Lushe, s tím jsem byla spokojená a teď tak na co narazim, jeden čas mi doporučila Renusatko , ten byl taky dobrý a z běžného obchodu kupuji Foamie volumizing. Já právě když si umyju běžným šamponem nebo šamponem u kadeřnice, tak to mám hrozně splihle, i brzo mastné. Kondicionér používám hlavně kvůli těm zesvětleným spodkum
Dá se ještě nějak dostat do slev v Cosu? Ukazuje to jen novou nabídku...
Karja Mha Ono byl ještě nějaký rozdíl mezi tuhým šampónem a šampónovým mýdlem. Jedno z toho bylo bez problémů, na jedno si musely vlasy chvíli zvykat. Bohužel moje oblíbené Bon Savon už nejsou. Majitelka a zároveň výrobkyně náhle skončila, tak ani nevím, co se s ní stalo. Asi tak náhle, že obchod ani neukončila.
Tady se někde řešilo preventivní prohlédnutí znamének. Nemáte někdo tip do Brna? A ještě úplně blbý: tohle řeší normální kožní lékař, nebo se na to někde specializují? Resp.je ještě další kožní problém, celkem snadno řešitelný, s tím kamkoliv, ale to znaménko bych měla ráda vyšetřeno důkladně. A zkušenosti s kožními považovanými za velmi dobré byly nic-moc...
Pavlena já byla na kontrole a odstranění v Dermaestet, areál Královopolské, je tam víc lékařek a mají i odpolední ordinační hodiny. Za kontrolu se platí, podezřelá znaménka jsou na pojišťovnu
Catherinne mám dojem, že byly do včera
Nemá někdo zkušenost s parkovací službou Go Parking na pražském letišti (nebo i s nějakou jinou)?
Mohučanka nevím co tě zajímá? já osobní zkušenost nemám, protože to nepotřebuji, ale funguje to, co se ke mě doneslo, dobře. Jen býva v sezóne často plno - to je obecně problém u všech těch služeb.
continuity no, jen jestli to funguje dobře, takže díky za informaci
To, co je přímo na letišti je plně obsazené. My bychom jeli normálně MHD, ale přiletíme o půlnoci a nechytneme metro. Nechala jsem to na poslední chvíli, letíme o víkendu. Aspoň doufám, mladší dítě mělo před pár dny horečku a starší jsem pro jistotu tento týden stáhla ze školky, když jsem si ve zprávách přečetla o spálové angíně ![]()
Mohučanka nevim až kam se potřebujete po půlnoci dostat, ale nebylo by levnější taxi? Zjisti si, jak to mají tyhle parkovací služby s pickupem, ať tam netvrdnete v noci hodinu.
Pavlena je důležité, aby měli digitální dermatoskop a abys tam chodila opakovaně kvůli možnému porovnání snímků. Jinak naše kožní dělá vše.
Mohučanka a ať jste zdraví.
OliveOyl to jo, to vím, já pořád číhám na ten menší kabát, jestli se neobjeví, protože si myslím, že ty slevy byly chvilku, že ho třeba někdo vrátí...chjo...
continuity díky moc!
My jsme právě od letiště tak daleko, že v rámci Prahy už to skoro ani dál nejde. Co jsem tak koukala, tak jeden pickup je na zavolání a druhý má u terminálu nonstop budku, kde prý skoro vždycky nějaké auto čeká. Taxík se zdá být určitě dražší, navíc dvě malý děti, vůbec nevím, jak s autosedačkami, asi bych musela někoho objednávat extra.
Mohučanka už je to pár let, ale go parking jsem použila a dobrý, objednáš, přijedeš, zaparkuješ, kde ti řeknou a pak tě odvezou na letiště. Nazpátek to samý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje