Mohučanka funguje dobře, využíváme na pracovní cesty, kolegové si to chválí. Zaparkují - hned už pro ně přijede auto a odveze na letiště-to trvá pár minut. Zpátky buď čeká auto před halou na stanovišti nebo se jim zavolá a jsou tam za chvilinku. Jediné co vy asi budete muset, je dopředu si místo zarezervovat, někdy jsou plní. A taky nedoporučuju kryté místo, kolega měl tak zasr... auto od ptáků, kteří tam sedají na te vnitřní konstrukci, že už prý nikdy více ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám dotaz. Objednala jsem si kožené mokasíny Reserved a jsou mi v mém čísle malé. Takže je chci poslat zpátky přes Zásilkovnu, která mi je přivezla.
ALE v on-line formuláři je jako možnost kurýr GLS. A na stránkách Zásilkovny zas tvrdí, že budu potřebovat nejaký kod specifický pro daný obchod. Jak ho získám?
Mohučanka a vy se budete přibližovat autem odněkud? My s go parkingem máme dobrou zkušenost, ale letištní parkoviště zlevnilo, že to vyjde cenově na stejno, plus parkovat na letišti je pohodlnější.
OliveOyl ano, původně jsem to měla tak v úmyslu, ale už je tam úplně plno.
Mohučanka aha
v každým případě go parking funguje dobře
Taky díky za recenzi. My letíme za 3 dny, navíc nemáme standardní auto. Přímo na letišti je to na ten náš termín bohužel komplet plné.
Fakirka Já si myslím, že Reserved jde vrátit jen kurýrem nebo na prodejne. To maji i jiné obchody, HaM a Synsay, že ti to sice leckde vyhodej, ale vrátíš to jen svozem! Tak ti přeju ať potkáš sympatického kurýra jako já!:-D
Mohučanka v taxíku autosedačky mít nemusíš, ale dají se extra objednat. Akorát toho prý zneužívají a stejně přijedou bez nich.
Evaeva A co vy, jak jste rozsekli to Bari?
Karja jojo, nakonec po dlouhé úvaze vyhrála Kodaň
obejdeme se tam bez auta, což vyhovuje mužově (v tomhle) stresové povaze. Pamatuju si, jak je vždycky nervózní, že objednané auto nebude, že ho někde odřeme,... s dětmi a italy okolo by to bylo ještě o level horší. Ale přílet o půlnoci jsme teda zbaběle zavrhli (a to bydlíme od letiště kousek) a radši pobydete o den déle. A jedeme teda až na konci června. Už jsem udělala doma reklamu a mladší se těší na metro bez řidiče.
Evaeva To je hezky! Tak pak podej report!
Karja jasně, doufám, že to bude fajn
Karja dík, asi si ho pozvu do práce
Fakirka Jj, já mám toho svýho na čtvrtek:-D. Jako a to jsem ho dost omezila, ale to dětské HaM, to prostě jinak z domu nedostaneš a je to prostě dobrý oblečení no;-(.
Karja a ještě teď měli tu slevu, že jo
Čeká tu na mě ještě nerozbalený balík.
Evaeva No vidíš, to já se držím při zemi a na slevu jsem vůbec nedosáhla:-D. Já tam kupují spíš trička, šaty, a takové ty basic věci.
Karja fakt, tak to seš držela hodně při zemi, bylo to, myslím, nad 550. Já taky nebrala nic extra, trička, kalhoty, starší dítě nějak vyrostlo a bude potřeba něco na novou sezónu.
Evaeva Jj, i jsem chtěla to doplnit na to pětikilo, ale asi to bylo prostě nějak vybrané ty velikosti
Evaeva doprkynka, hm měli slevu na dětský a zas jsem to prosvihla? Prosimvás dávejte sem echo, děkuju pěkně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje