žluťásek teď někdy budou dny marrianne ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja já taky ve čtvrtek...na ten balíček nic nepíšu, že?
On bude mít štítek s adresou?
Fakirka jojo, nalepí tam štítek a dá ti potvrzení. Akorát dovnitř máš dát nějaké ty papíry o vrácení.
Evaeva já nechci nikam naživo, chci to objednat a vyzvednout v dpd boxu před domem ![]()
žluťásek marianne jsou i online kody
žluťásek však já jinak prakticky nenakupuju![]()
Karja aha! Tak je sem pak hlavně nasdilejte, děkuju vám pěkně ![]()
Vyfotím vám pak na oplátku nový hry za tisíce, co potřebujete nakoupit domů.
Nevíte, kde mají těhotenské kalhoty, ale ne s tím vysokým nápletem, ale jen pružným pasem (nějaké na teď, ne lněné nebo tak)? Měla jsem jedny z ca, byly super, ale asi už je nedělají:(
žluťásek děkujeme pěkně teda![]()
Evaeva co ušetříte na fuseklích, můžete rovnou vrazit do her ![]()
Evaeva můj muž je taky z půjčovny vždy celý nervózní a on se jen tak něčeho nezalekne. Je pravda, že ty historky o neviditelných skrabancich za 500 euro jsou dost časté. Teď jsme platili plně krytí, ať nemá nervy. Pak už neřešíme nic.
Kodaň je skvělá, ale mě tam několikrát málem zajelo kolo. Určitě si udělejte výlet na tu mestskou pláž Amages Strandpark. A plavky sebou,ať tam nemusíte lézt jak já, ve spodním prádle. ![]()
continuity jojo, doufám, že bude hezky a na nějaké to koupání dojde.
Muž je právě nervózní tady z těch věcí, aby to klaplo. Abychom stihli letadlo a tak. A s dětmi je to samozřejmě horší. Ale jako byl na to připravený, ale nakonec nám to přišlo lepší. Původní plán byl Malaga, ale prošvihli jsme levné letenky a teď už to vycházelo na hrozné sumy.
Nevíte, kde mají těhotenské kalhoty, ale ne s tím vysokým nápletem, ale jen pružným pasem (nějaké na teď, ne lněné nebo tak)? Měla jsem jedny z ca, byly super, ale asi už je nedělají:(
Já mám džíny, z GAPu, ale jsou dost obří velikosti - ráda zapůjčím/přenechám.
Evaeva mne přijde, ze nemaj nikde nic, zvlášť ne v kamenných obchodech, já nakonec koupila na vinted laclace z bonprixu, už jsem je s úlevou vyhodila. Z haemka jsem měla na teplejší dny fajn takový jak kuloty, ale maj to všechno jen on-line
GChK pošleš mi, prosím, fotku a cenu do SZ? Potřebuju tak 42, nevím, jak to má teda Gap s velikostmi.
Potrefenáhusa no přesně, tam kde bylo v ca těhotenské, mají teď jógu ![]()
Hm má online jedny, co by splňovaly ten pružný pás, ale zase píšou extra úzký střih, to nevím, jestli chci. Mně by zatím stačilo normální oblečení, ale o velikost větší než mám běžně. Ale nechce se mi kupovat kalhoty, co mi budou měsíc.
Potrefenáhusa na teplé dny toho mám dost, myslím, že mi budou i některé normální kalhoty z loňska, co jsou nahoře do gumy, ale na teď mám jedny jeggíny a jedny trochu demode kalhoty.
Evaeva já fakt nevim, kdo tyhle střihy pro tehotny vymejsli, krom toho, ze se v tom člověk cejti blbě, jak ty kila pribejvaj, tak je to i docela dost nepohodlny
koukni se na ten bonprix, oni tam maj docela velkou sekci, ale já jsem přesně z minula ty letní věci měla a na ten závěr už mi zas bylo lito kupovat něco dalšího/drazsiho/novyho, laclace z vinted byly na ty poslední dva mesice tak akorat
Potrefenáhusa já tu mám ještě dvoje s tím nápletem z minula, takže až budu mít opravdu břicho, budu mít co nosit. Horší je to teď. Na ten bonprix kouknu, díky.
Evaeva ach Kodaň
a určite choďte do parku Valby.
Používáte někdo na pleť celoročně SPF a necháváte si měřit vitamín D? Dcera začala před rokem používat spf každý den buď 30 nebo 50. Včera na alergo jí v testech vyšel nedostatek vit D. Protože před rokem, kdy to spf nepoužívala každý den, bylo v pořádku, vidím příčinu v tomto. Na netu jsem našla rozporuplné názory, ale nic podloženého. Nemáte nějaké důvěryhodné info? Nechci dceři natvrdo zakázat nebo nařídit omezení v používání. To by nemělo cenu. Ale ráda bych ji předložila nějaká data. To si zase říct nechá, je rozumná. Bohužel v tomto věku taky zblblá beauty influercentkama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje