"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:11

tv A máte podchycený stav vody ke konci listopadu a ke konci roku?

Offline tv
4154 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:21
Reakce na Isca:

tv A máte podchycený stav vody ke konci listopadu a ke konci roku?

​Nemáme. Mně to úplně vypadlo v tom stěhovacim zmatku. Byla to její povinnost nebo moje? Že tam nikdo nebydlel ten měsíc, to ji věřím, tak fikana není. 

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 19. května 2023 08:26

Prosím vás, já budu poprvé objednávat něco na Amazonu. Jak tam můžu bezpečně platit? Nabízí mi to Přidat kartu - to jako zadám svoji klasickou(jedinou kartu) nebo Přidat bankovní účet - to uvedu číslo svého účtu a oni si to strhnou? Když tam pak už neplánuju nakupovat, můžu to nějak zrušit, ty moje platební údaje? 

Offline Mini
příspěvků moje polička 19. května 2023 13:36

Skoro bezela ve 13.30 naproti me viktorka_od splavu  v sedem kabatu na Moravskem namesti ? :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:48

Marbuša Už ti někdo poradil? Zadáváš číslo karty a já doporučuji odkliknout „neukládat tuto kartu" Amazon by měl být v pohodě.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 19. května 2023 13:59

Mini nene ve 13:30 na lesne v cerne bunde a bilych teniskach viz nekde ve vlakne o bf botach. skoda!

Offline Mini
příspěvků moje polička 19. května 2023 14:00

Skoda Uz jsem se chtela hlasit :))) tak jeste ze tak :)

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 19. května 2023 14:15

Mini tak to bych asi omdlela:-)) kazdopadne bych te videla moc rada, tak treba nekdy priste

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2023 16:55

Vrátím se k téma slepice. Tady je důkaz, že slepice má v sobě několik budoucích vajíček, tudíš může snášet po omezenou dobu, denně jedno až dvě vejce. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 19. května 2023 18:05

viktorka_od splavu sance tu je :) obcas se potrebuji v Brne na pul dne nejak zabavit Akorat spis rano/dopo

Offline Anema
1270 příspěvků moje polička 19. května 2023 18:26

Kan jo, to je vaječník ne? To nejsme ve sporu, tam má zárodků na celý život.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 19. května 2023 18:55

Já mám dotaz na ty, co musí vařit bez lepku. Používáte mouku Jizerka? Já teď měla dvakralt jídlo, které mi chutnalo a bylo právě s Jizerkou, Já se náhražkám vyhýbám, jím jen přirozeně bezlepkové potraviny, ale tohle jsem chtěla zkusit. Pak ale čtu, že jsou to nějaké škroby, tak nevím.

Offline monr
74 příspěvků moje polička 19. května 2023 20:59

999 ja jizerku len na zahusťovanie, aj to len občas, tiež sa snažím múkam vyhnúť, prípadne radšej využijem jednodruhové (najčastejšie pohánkovú múku alebo krupicu. )

edit: minule som videla nejaké české video, kde spomínali rôzne typy bezl. múk, aj škrobové, že aký majú zmysel v ktorom varení, ale neviem to video momentálne nájsť.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 19. května 2023 22:08

monr Díky. Zkusím to video najít.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 20. května 2023 02:03
Reakce na Sweet Potato:

Simvás, jak se tu pošle hromadná zpráva? Napsat ji zvládnu, ale poslat ne. Jak tam dostanu adresáty. Když rozkliknu ty 3 tečky u "Položky 0", otevře se mi seznam všech členů Pf, který čítá asi milion lidí, nedá se v něm vyhledávat a NENÍ ani podle abecedy?!

​Dobre, že upozorňuješ, to mi nikdy nedocvaklo, že sa v mobile nedá vyhľadávať, opýtam sa, či sa s tým dá niečo robiť. Inak teda zaklikneš to okienko vedľa nicku, keď ho už nájdeš (a potom sa ti ukazuje namiesto "položky 0" počet zakliknutých nickov)..

V počítačovej verzii sa dá začať každý nick písať a ono to už dohľadá.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 20. května 2023 02:09

A teda mám dotaz....

Dajú sa reklamovať šaty po polroku, že sa žmolkujú? Ale akože žmolkujú sa strašne. (Dievčatá, čo boli na BA zraze by vedeli rozprávať ).

Ako ja som ich mala na sebe cca 3x za toho pol roka, už keď prišli tak som videla, že materiál absolútne nezodpovedá cene, ale sedel mi strih a potrebovala som niečo rýchlo a nestíhala po obchodoch po iné....ale teraz je to úplná handra.

a práve som si našla faktúru, že stáli skoro 120€ ...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2023 06:58

slniecko Tak zkusit to můžeš, maximálně tě s tím pošlou pryč a budou se vymlouvat na špatnou údržbu. Já teda reklamovala jeden oděv taky po vyprání, ale nebyly to žmolky, ale popraskala taková asi koženková vsadka v pánském svetru, na kterém bylo prát na 40° jemný program. Uznali mi to.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 20. května 2023 09:33

slnieckourcite to zkus. Niekedy stačí do ty e-shopov poslatt fotky. 

Offline itinka
84 příspěvků moje polička 20. května 2023 09:52

999Já tedy kvůli složení raději pohankovou, ale Jizerka se u nás v rodině (je nás BL více) používá asi nejvíce. Jde z ní téměř vše, jen se s těstem hůře pracuje a musí se vychytat poměry.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 20. května 2023 10:39

itinka Díky, mě jde taky o složení. Ambice péct z ní nemám. Já jsem teď měla cuketové placky, byly fakt moc dobré a byla v nich právě Jizerka. Když jsem si hledala složení, tak jsem si říkala, jestli tu lahodnou vláčnost, nedělá právě ten škrob.