999 otázka, co by se stalo, kdybys do nich dala třeba maizenu.
Protože už jsem nějaký recept, kde byl kukuričny škrob místo mouky kvůli konzistenci a krupavosti měla. Ale teď si samozřejmě nevzpomenu, kde.
999 otázka, co by se stalo, kdybys do nich dala třeba maizenu.
Protože už jsem nějaký recept, kde byl kukuričny škrob místo mouky kvůli konzistenci a krupavosti měla. Ale teď si samozřejmě nevzpomenu, kde.
continuity Ha, hledám maitenu a narazím na arrowroot :-).
Kan děkuji!
999 no koukala jsem na složení té Jizerky a jsem tým přirozeně bezlepkový škrob. Jako kynutý knedlík člověk bez lepku fakt neudělá, ale zrovna ty cuketové placky drží pohromadě spíš vajíčko.
continuity Mně se to složení taky nelíbí, ale chutnalo mi to :-). Je to fakt jiný, než jen s vajíčkem. Zkusím ty jiný škroby.
999 tento recept to nebyl, ale něco podobného. Spíš abys měla představu o množstvích
https://varecha.pravda.sk/recepty/sparglove-placky/40542-recept.html
.
999 ... Jako kynutý knedlík člověk bez lepku fakt neudělá, ale zrovna ty cuketové placky drží pohromadě spíš vajíčko.
Kynutý knedlík bez lepku, kynuté buchty apod. jdou i bez lepku právě třeba z Jizerky úplně v pohodě
Já se s tím tedy nedělám, ale maminka ano a jí to celá rodina bez rozdílu. Cuketové placky dělá vláčné právě ta cuketa, ale s Jizerkou budou jemnější než třeba s pohankovou, ta je taková "sušší".
itinka směřovalo to k těm přirozeně bezlepkovými potravinám.
Toto je dost individuální, ale třeba v případě potřeby bezlepkové stravy, bych se ja ta vzdala toho kynutého těsta bez problémů.
Mě by určitě větší problém dělala laktóza. Bez mléka si život představit moc neumím, bez chleba klidně.
continuityJá se bez kynutého taky obejdu, proto se s tím ani nepatlám. Bez chleba se tedy neobejdu, ale naštěstí už se dá běžně koupit i výborný čerstvý bezlepkový (aspoň tedy v Praze), jen je drahý jak prase.
continuity My teda doma jedem už dlouho bez lepku i bez laktózy a ta bezlaktózová část mi přijde mnohem míň problematická, bezlaktózový věci mají všude, s běžnejma jsou co do chuti a vlastností zaměnitelný a i cenově jsou srovnatelný. Bezlepek je značně větší opruz, v surovinách a technikách už jsem se za ty roky chtě nechtě zorientovala, takže v bezlepkové variantě upeču nebo uvařím už skoro cokoli, ale pořád jsou ty potraviny dostupný hůř a ty ceny jsou úplnej horor...
Já mám dotaz na ty, co musí vařit bez lepku. Používáte mouku Jizerka? Já teď měla dvakralt jídlo, které mi chutnalo a bylo právě s Jizerkou, Já se náhražkám vyhýbám, jím jen přirozeně bezlepkové potraviny, ale tohle jsem chtěla zkusit. Pak ale čtu, že jsou to nějaké škroby, tak nevím.
já používám Jizerku v podstatě všude tam, kde bych použila normální mouku. Chová se teda trochu jinak, většinou potřebuju větší množství vody nebo tuku než je v běžném receptu a je všechno víc drolivý nebo s větší tendencí se rozvařit. Knedlíky dělám na páře nebo v ubrousku
999 co je špatně na škrobu?
OliveOyl Díky. Mě spíš zajímalo, jestli jsou všechny tyhle "mouky" taková směska nejrůznějších škrobů a nějakejch podivností. Já to bez toho asi přežiju, ale po celkem fajn zkušenostech jsem si říkala, že jeden pytlík bych toho doma mohla mít :-). Ta Jizerka se jeví jako hodně univerzální, což potvrzuješ.
OliveOyl Pro mě je ten škrob taková vycpávka. Jak musím kvůli těm všem alergiím a intolerancím číst složení všeho možnýho, tak mě překvapuje, co všechno se jím nastavuje...
Karoleena Já jsem touhle cestou odmítla jít, nic nenahrazuju a dost mi to zjednodušuje život.
999 mě se to právě hodně líbí jak to máš.
continuity Díky :-)
Řeším teď se Zalando, že někdo ukradnul přístupové údaje k mému účtu u nich, účet deaktivovali a mám si založit nový... nejde to vyřešit jen změnou hesla
Dělají s tím, jak kdyby se jednalo o přístup k bankovnímu účtu a doporučují mi obrátit se na policii...
To je to fakt tak nebezpečný? dotyčný uvidí moji historii objednávek a oblíbené produkty - co je na tom za nebezpečí?
-------------
děkujeme, že jste nás kontaktovali.
Je nám líto, že třetí strana mohla získat přístup k vašemu účtu. Náš interní bezpečnostní tým tuto záležitost nyní prošetřuje.
Z důvodů našich bezpečnostních nastavení byl váš Zalando účet již deaktivován. Pro vaši vlastní bezpečnost doporučujeme, abyste si změnili i všechna ostatní hesla a přihlašovací údaje, které mohly být rovněž získány třetí stranou.
Doporučujeme vám také podat trestní oznámení na policii. Jakmile nás policie kontaktuje s touto stížností, předložíme jim všechny informace, které máme k dispozici. Další pokyny obdržíte přímo od policie.
Pokud si přejete na Zalando vytvořit další objednávku, je nutné si vytvořit nový zákaznický účet. Děkujeme za pochopení.
Pro řešení jakýchkoliv vratek či reklamací si prosím uschovejte alespoň jedno číslo objendávky, případně fakturu, abychom mohli později ověřit, že tento účet patřil vám.
Děkuji za pochopení a omlouvám se za komplikace.
Přeji vám pěkný zbytek dne. S pozdravem,
RoSa na policii to nevidím, ale určite si u jiných účtu změn heslo, pokud si tam měla stejný a jsou trochu k něčemu. Sem si zadej email, s kterým si se registrovala, pravděpodobně to někde uteklo. U nás typicky Mall. Mě takto šlohli přístupy k netflixu. Slečna na call centru na to očividně měla jasný postup, vůbec nezaváhala s řešením.
Karoleena Já jsem touhle cestou odmítla jít, nic nenahrazuju a dost mi to zjednodušuje život.
to je veľká výhoda, keď človek nemusí variť aj iným. ja by som to tiež tak riešila pre seba, ale keďže doma pribudli aj 2 fajnové vyberavé baby, tak múky a náhrady používať pre ne musím. či koláče, chleby, a pod. A je to dosť do jedu, lebo s tým cestom sa pracuje pekelne.
ale tú jednu jizerku si kludne do zásoby kúp, vyskúšaš, ako ti s ňou chutia aj iné veci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.