711990 já ani nevím, kluci to neměli. Ale s očkováním naše doktorka začíná zhruba v těch dvou měsících. Jednu dávku bysme teda asi stihli, ale honit se kvůli tomu nebudu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva vzp měla ten příspěvek pro mimina i na věci ke krmení, ségra za to kupovala avent kelimky na příkrmy. Nebo nějaká permice na plavání?
žluťásek jo, já to mám taky na spoustu věcí, akorát za ty dva měsíce to nezvládnu, monitor, chůvičky atd. máme, plavání bude až v dalším roce, stejně jako ta očkování. Popravdě jsem úplně nezkoumala ty podmínky, ale přišlo mi, že to můžu uplatnit každý kalendářní rok do jednoho roku dítěte.
Karja promin, me pripada ze jsi na maminku trochu tvrda.
Vzdyt jsou sami dva, tak jakou praci za ni bude muset delat tatinek, nachystat si veceri?
Hlidani vnoucat taky neni povinnost ( i kdyz oba mi sourozenci to za povinnost prarodicu povazuji).
Bud na ni hodnejsi![]()
moonlight Dík moc, čekala jsem článek o echt nádražkách, ale aspoň teď vím, kam v Nymburce pro chleba.
Antje Myslím, že do toho nelze vidět, naopak si myslím, že když se zajímám, aby se zdravotně nezhuntovala, tak jsem na ni spíš ohleduplná. Má fyzicky namáhavou práci a kolikrát do noci. Tatínek má práce až až, oni toho mají dost, velký dům, zahradu, malé hospodářství, rozhodně nejde o to, že nemá v 2kk nějaký manželský full servis s večeří na stole, ten se vůči němu nikdy nepěstoval. Hlídání povinností není, o to mi nemusíš vyprávět. Hlídaji jen jedny vnoučata té sestry, která nemá ani manžel, možnost HO, ale ráda by po tech pár let, kdy děti ještě nemůžou zůstat samy doma nějak relativně normálně pracovně fungovala.
nemáte prosím některá předplacené DVTV? Chtěla bych tam vidět jeden rozhovor...
nebo neporadíte, jak to udělat?
díky
711990 No jo, mě to nedošlo, že je tam až takový rozestup u té poslední dávky (doktor mi to říkal, ale až po zákroku a to už mě začínalo docela bolet břicho, tak jsem chtěla být už doma, tak mi to asi úplně neutkvělo v paměti). Jinak ta cena je fakt strašná, když si vezmu, kolik mám kolem sebe lidí, kteří by měli fakt problém to zaplatit.
continuity Jen si to musím pořádně prostudovat, jak to moje pojišťovna má, mám pocit, že je to příspěvek na dokončené očkování, takže by mi příspěvek dali jen jednou a to v příštím roce.
999 Škoda, že se nikdo neozval, podle popisu by se mi líbily.
Mulen Tobě by moc slušely :-).
999 :) Třeba se ještě někdo přihlásí
Potřebovala bych radu - propíchnuté dírky pro náušnice mám od dětství, jednu dírku mám píchnutou špatně, ne rovně, ale tak nějak šikmo nahoru, vždy jsem s ní měla problémy, měla jsem ve zvyku denně střídat náušnice, od obecného kovu po chirurgickou ocel, teď mám už asi týden dennodenně problém, že když nasadím náušnici, lehkou, zlato, chirurgická ocel, ucho/boltec bolí a okolo naušnicové dírky se udělá tvrdý otok, náušnice musí ven, otok pak za pár hodin opadne. Jde s tím něco dělat, nějak to řešit? Nechce se mi nošení náušnic vzdát...
euridike ja bych se zašla poradit do nějakého piercingového štúdia, treba by pomohlo to nějak prepichnout.
euridike Já mám několikrát propíchlé ucho, které jsem si teda píchala sama asi v patnácti a na bolest boltce a zarudnutí mi máma dávala Framykoin mast. Jo kdyby mi raději naliskala, za to propíchání. Dírky už nepoužívám, páč jsem přišla na to, že to byla blbost.
999 dnes jsem během porady projela glami.cz, zalando, aboutyou a zoot a žádné podobné šaty jsem tam nenašla.
bram Já je taky nikde nenašla :-(.
Díky, to je to jediné, co mě taky napadlo... Tenhle problém jsem měla vždy, ale většinou v případě, že jsem náušnice delší dobu nenosila, třeba o prázdninách, teď je to každodenní boj. :(
Já mám dírky klasicky píchnuté od pediatra, v každém uchu jednu, s ohledem na to, že vůbec nenosím prstýnky, náramky, řetízky apod. jen minimálně, bych ráda alespoň ty náušnice. :)
euridike Já jsem si to nechala přepíchnout a ta původní dírka už skoro není vidět.
euridike Jo jasný, já jenom, že mi na ty moje potíže, ten Framykoin zabral.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje